Odp: Pchli targ - 07/10/2005 21:53
Sprzedam szale : Werder Brema, Borussia Dortmund, Hamburg, Bayer Leverkusen oraz repre. Polski za 30 zł. (gg w profilu)
Odp: Pchli targ - 08/10/2005 23:10
Sprzedam Hantel ( 1 sztuka) Mózna dokładać i odkładać kg . Możliwe wagi hantla :
-5kg
-7,5 kg
- 10 kg
Jak tkoś chętny niech odpisze lub zagada na gg ( gg w profilu )
Z cena sie dogadamy
Nie liczy się Przeszłośc , Liczy się Przyszłość
Nie patrz co było dziś , Pomyśl co bedzie jutro !
MKS POGOŃ SZCZECIN !
sprzedam szalik Lecha Poznan za 20zł i stary szali Legii za 10zł
Szalik leszka kupiony za 25 zł
i z tego co wiem to jeszcze nie zostalo zaplacone te 25zl za szalik.... ale chuj latwo powiedziec kup mi kasy nie oddac i jeszzce spzredac... prosze cie...
Bo fantazja jest od tego, aby bawić się aby bawić się na całego!!!!!
i z tego co wiem to jeszcze nie zostalo zaplacone te 25zl za szalik.... ale chuj latwo powiedziec kup mi kasy nie oddac i jeszzce spzredac... prosze cie...
nie wnikajmy w szczegoly...
no to nie wnikajmy
Bo fantazja jest od tego, aby bawić się aby bawić się na całego!!!!!
Odp: Pchli targ - 10/10/2005 21:39
mam pytanie... czy nie ma ktos <albo nie wie ile kosztuje... o ile taka jest> bluza z jakims motywem zwiazanym z Pogonia? najlepiej czarna i oczywiscie z kaptorem.... chetnie kupie
Odp: Pchli targ - 12/10/2005 14:51
sprzedam siemensa mc60 obudowa uzywana 2 razy <kilka malych rysek> nowa bateria i ladowarka.... cena do uzgodnienia <jak cos to gg 2944081 albo kom 503460645>
Odp: Pchli targ - 14/10/2005 16:45
Witam. Dzwonił do mnie kuzyn który pracuje w Holandii w miejscowości Gravenzande; i poinformował mnie że w poniedziałek i we wtorek w tamtejszym sklepie będzie wyprzedaż popromocyjna aparatów cyfrowych marki Canon typ Ixus750 oraz A520. Za te aparaty chce 500zł. W zestawie jest także bateria i pokrowiec. Menu angielskie i eurogwarancja ważna we wszystkich serwisach w UE. Zrąbałem go za to że tak "wcześnie "mnie o tym poinformował; bo na Allegro można by było zrobić na tym dobry biznes. Ja biorę dwa. Jeśli ktoś by chciał to piszcie na GG 9642311. Jedynym warunkiem jaki on wymaga to 300zł zaliczki; reszta przy odbiorze. Wraca 30 pażdziernika więc tego dnia sprzęt byłby do odbioru. Jeśli jest ktoś zdecydowany to do jutra do godz.12 (14.10.2005) musiałbym mieć tą zaliczkę; ponieważ muszę mu ją wysłać aby zakupił aparat. Zaliczka tylko osobiście. Nic na tym nie zarabiam bo nie będę kroił braci z Pogoni. pozdro
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.