Autor
Wiadomość
   Hyde Park -> Do jakich szkół chodzą kibice Pogoni?? << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Davido
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8089 dni

Odp: Do jakich szkół chodzą kibice Pogoni?? - 11/05/2006 22:16
Nie no nie jest tak źle zależy jeszcze na jakich trafisz nauczycieli...A co wybierasz sie tam czy chodziles czy co? Nowy Dyrektor i jakies smieszne zakazy wprowadzil teraz dlatego srednio jest...

POGOŃ TO MY
maluch69
Kibic
Na forum od 7839 dni

Odp: Do jakich szkół chodzą kibice Pogoni?? - 11/05/2006 22:24
Dyrektorem ztcw zostal mgr Mike. Mozesz napisac cos o tych zakazach? Sa jescze identyfikatory?
Co do samej szkoly to ja bardzo mile ja wspominam, szczegolnie mgr Jesiotr i Malkowska, Klik i oczywiscie sliczna p. Dorna, Jak dla mnie najlepszy okres w zyciu:)

miejsce na Twoja reklame.
Szczepan21
Kibic
Na forum od 7130 dni

Odp: Do jakich szkół chodzą kibice Pogoni?? - 12/05/2006 18:34
LO1 bo jakżeby inaczej :D

a tak apropos:[url]www.turniejlo1.yoyo.pl - strona szkolnego turnieju między klasowego ;)

Ostatnio edytowany przez: Szczepan21, 12 maja 2006, 18:39 [1 raz(y)]

koszulka - 50 pln, szalik - 20 pln, być kibicem Pogoni - bezcenne...
Arathorn
Kibic
Na forum od 8108 dni

Odp: Do jakich szkół chodzą kibice Pogoni?? - 12/05/2006 18:36
grono forumowiczów z LO 1 powiększa się ;-)

pozdro Szczepan ;]

Mateusz
Kibic
Na forum od 7331 dni

Odp: Do jakich szkół chodzą kibice Pogoni?? - 12/05/2006 18:39

Davido napisał:  
Nie no nie jest tak źle zależy jeszcze na jakich trafisz nauczycieli...A co wybierasz sie tam czy chodziles czy co? Nowy Dyrektor i jakies smieszne zakazy wprowadzil teraz dlatego srednio jest...

nie no nie wiem moze i tak chcem isc tam poniewaz fajny typ klasy jest rawno-biznesowa ... a tak ogloe ludzi jacy sa w tej szkole ?

Obrazek gif wstawiony na forum
SamAxe
Kibic
Na forum od 7757 dni

Odp: Do jakich szkół chodzą kibice Pogoni?? - 12/05/2006 19:03

Arathorn napisał:  

Niedlugo będzie jeszcze większe :)

Macias
Kibic
Na forum od 7728 dni

Odp: Do jakich szkół chodzą kibice Pogoni?? - 12/05/2006 19:32

ilym24 napisał:  

Arathorn napisał:  

Też mam taki zamiar, ale przed ostatecznym wyborem chciałbym upewnic się czy warto tam iśc ?
Jakie są progi punktowe, jaki klimat ?

Szczepan21
Kibic
Na forum od 7130 dni

Odp: Do jakich szkół chodzą kibice Pogoni?? - 12/05/2006 21:01

Macias napisał:  

ilym24 napisał:  

Arathorn napisał:  

Też mam taki zamiar, ale przed ostatecznym wyborem chciałbym upewnic się czy warto tam iśc ?
Jakie są progi punktowe, jaki klimat ?

klimat jest swietny :D i jeszcze ten nasz turniej ;) bardzo integruje ;) full kibiców Pogoni oczywiście także ;) progi punktowe to zalezy do jakiej klasy, ja jestem w matematycznej i bylo cos ok 136 ;) pozdro

koszulka - 50 pln, szalik - 20 pln, być kibicem Pogoni - bezcenne...
Skajsdelimit
Kibic
Na forum od 7177 dni

Odp: Do jakich szkół chodzą kibice Pogoni?? - 12/05/2006 21:21
Gimnazjum Hoża;)

tttttt
Kibic
Na forum od 7398 dni

Odp: Do jakich szkół chodzą kibice Pogoni?? - 12/05/2006 21:25
Gimnazjum 2 - Niebuszewo ;P

spagetti
Kibic
Na forum od 8076 dni

*

Odp: Do jakich szkół chodzą kibice Pogoni?? - 12/05/2006 21:51
Lo 11 calkiem przyjemna szkola..Wystarczy nie rzucac sie w oczy to maturka bedzie pryszczem:)POzdro dla Miki i Łazarza:))

,,Vi är överallt,,- POGON
borsuk
Kibic
Na forum od 8892 dni

**

Odp: Do jakich szkół chodzą kibice Pogoni?? - 13/05/2006 09:45
A chodzil ktos z was do TBO?:)

Jak dla mnie to byl narazie jeden z najlepszych okresow w zyciu:D

Tak sie bawi, tak sie bawi TBO:D

"Badz uprzejmy miec watpliwosc"
eF^
Kibic
Na forum od 7988 dni

*

Odp: Do jakich szkół chodzą kibice Pogoni?? - 13/05/2006 10:40
wlasnie skonczylem LO1 - dla mnie tez byly to 3 najlepsze lata w zyciu, trafilem na zajebista klase, wszyscy nauczyciele w miare normalni

klimat tej szkoly wymiata, az sie chce tam chodzic :) ja mialem ~130-140 pkt i sie dostalem z problemami 3 lata temu

Davido
Kibic
Na forum od 8089 dni

Odp: Do jakich szkół chodzą kibice Pogoni?? - 13/05/2006 11:44

maluch69 napisał:  
Dyrektorem ztcw zostal mgr Mike. Mozesz napisac cos o tych zakazach? Sa jescze identyfikatory?
Co do samej szkoly to ja bardzo mile ja wspominam, szczegolnie mgr Jesiotr i Malkowska, Klik i oczywiscie sliczna p. Dorna, Jak dla mnie najlepszy okres w zyciu:)

No to Identyfikatory nadal obowiazują...zakaz wychodzenia przed szkole(by zmniejszyc ilosc osób palących podczas zajec tzn.przerw) jeszcze cos tam wprowadzil ale nie jest w sumie aż tak źle..mi sie podoba..Nauczyiele niektórzy wporządku niektórzy przyjebani..Pozdro

POGOŃ TO MY
szoterol
Kibic
Na forum od 7275 dni

Odp: Do jakich szkół chodzą kibice Pogoni?? - 13/05/2006 11:47

Davido napisał:  

maluch69 napisał:  

No to Identyfikatory nadal obowiazują...zakaz wychodzenia przed szkole(by zmniejszyc ilosc osób palących podczas zajec tzn.przerw) jeszcze cos tam wprowadzil ale nie jest w sumie aż tak źle..mi sie podoba..Nauczyiele niektórzy wporządku niektórzy przyjebani..Pozdro

Nikt i tak nie nosi identyfikatorów.A po za tym od poniedzialku bedzie otwarte wyjscie na boisko i bedzie mozna jarac za winklem . ;)

twoja smieszna poprzeczka jest pod moją nogą :)
Mlody_86
Kibic
Na forum od 7675 dni

Odp: Do jakich szkół chodzą kibice Pogoni?? - 13/05/2006 12:30
Pierdolenie o Szopenie....
LO 11 kozacka szkola, skonczylem ja rok temu baaaaaaardzo milo ja wspominam :D
Bedziesz w porzadku na nauczycieli to spokojnie przelecisz sobie te 3 latka...
Rozne akcje z identyfikatorami byly o kant dupe bo malo ludzi w nich chodzilo, na niektorych byly sprawdzane pzrez nauczycieli. choc teraz sie moze duuuuzo pozmieniac odkad p. Mika zostal dyrektorem, ale badz co badz bedzie dobrze, z tego co mi mowili to sie ciesza ze on zostal a nie np. Lazarz :D
A porzadki w tej szkole przydalyby sie juz dawno, jednak lepiej teraz niz wogole :)

Ostatnio edytowany przez: Mlody_86, 13 maja 2006, 13:46 [1 raz(y)]

MKS !
Ka.
Kibic
Na forum od 7171 dni

Odp: Do jakich szkół chodzą kibice Pogoni?? - 13/05/2006 14:36
LO1 :P

Mateusz
Kibic
Na forum od 7331 dni

Odp: Do jakich szkół chodzą kibice Pogoni?? - 25/05/2006 14:33
a Kto się wybiera do LO 8 ???

Obrazek gif wstawiony na forum
BNY
Kibic
Na forum od 7757 dni

Odp: Do jakich szkół chodzą kibice Pogoni?? - 13/06/2006 20:40
czy jest ktos kto w tym roku Konczyl technikum Łącznosci o profilu technik telekomunikacji?

Mam małe pytanie:
Która ze specjalizacji najlepiej wybrac bo jutro mamy wybierac a ja mam klopot bo nie wiem ktora jest najlepsza najciekawsza no i na ktorej nie bedzie zbyt ciezko:P jak by mogl mi ktos pomoc bede ogromnie wdzieczny:)

Orło
Kibic
Na forum od 8252 dni

*

Odp: Do jakich szkół chodzą kibice Pogoni?? - 13/06/2006 22:35

benny napisał:  
czy jest ktos kto w tym roku Konczyl technikum Łącznosci o profilu technik telekomunikacji?

Mam małe pytanie:
Która ze specjalizacji najlepiej wybrac bo jutro mamy wybierac a ja mam klopot bo nie wiem ktora jest najlepsza najciekawsza no i na ktorej nie bedzie zbyt ciezko:P jak by mogl mi ktos pomoc bede ogromnie wdzieczny:)

Ja nie kończyłem, jestem dopiero w 2 klasie. Ale taka jest prawda że z tymi specjalizacjami tą sa machlojki. Obojętnie jaka wybierzesz to i tak cię walną do klasy z inną :D:D:D. W mojej klasie ze 4 osoby wybrały tą specjalizacje na której są, i w innych klasach jest tak samo. Ale to i tak nieważne gdzie się zapiszesz, bo w 4 klasie jakos mozna zmienić specjalizację czy coś, tak nam coś mówili.

Babilon Team
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 15  - 16  - 17  - 18  - 19  - 20  - 21  - 22  - 23  - 24  - 25  - 26  - 27  - 28  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1763437658 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.05 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005