Odp: Do jakich szkół chodzą kibice Pogoni?? - 11/05/2006 22:16
Nie no nie jest tak źle zależy jeszcze na jakich trafisz nauczycieli...A co wybierasz sie tam czy chodziles czy co? Nowy Dyrektor i jakies smieszne zakazy wprowadzil teraz dlatego srednio jest...
Odp: Do jakich szkół chodzą kibice Pogoni?? - 11/05/2006 22:24
Dyrektorem ztcw zostal mgr Mike. Mozesz napisac cos o tych zakazach? Sa jescze identyfikatory?
Co do samej szkoly to ja bardzo mile ja wspominam, szczegolnie mgr Jesiotr i Malkowska, Klik i oczywiscie sliczna p. Dorna, Jak dla mnie najlepszy okres w zyciu
Też mam taki zamiar, ale przed ostatecznym wyborem chciałbym upewnic się czy warto tam iśc ?
Jakie są progi punktowe, jaki klimat ?
klimat jest swietny i jeszcze ten nasz turniej bardzo integruje full kibiców Pogoni oczywiście także progi punktowe to zalezy do jakiej klasy, ja jestem w matematycznej i bylo cos ok 136 pozdro
Dyrektorem ztcw zostal mgr Mike. Mozesz napisac cos o tych zakazach? Sa jescze identyfikatory?
Co do samej szkoly to ja bardzo mile ja wspominam, szczegolnie mgr Jesiotr i Malkowska, Klik i oczywiscie sliczna p. Dorna, Jak dla mnie najlepszy okres w zyciu
No to Identyfikatory nadal obowiazują...zakaz wychodzenia przed szkole(by zmniejszyc ilosc osób palących podczas zajec tzn.przerw) jeszcze cos tam wprowadzil ale nie jest w sumie aż tak źle..mi sie podoba..Nauczyiele niektórzy wporządku niektórzy przyjebani..Pozdro
No to Identyfikatory nadal obowiazują...zakaz wychodzenia przed szkole(by zmniejszyc ilosc osób palących podczas zajec tzn.przerw) jeszcze cos tam wprowadzil ale nie jest w sumie aż tak źle..mi sie podoba..Nauczyiele niektórzy wporządku niektórzy przyjebani..Pozdro
Nikt i tak nie nosi identyfikatorów.A po za tym od poniedzialku bedzie otwarte wyjscie na boisko i bedzie mozna jarac za winklem .
Odp: Do jakich szkół chodzą kibice Pogoni?? - 13/05/2006 12:30
Pierdolenie o Szopenie....
LO 11 kozacka szkola, skonczylem ja rok temu baaaaaaardzo milo ja wspominam
Bedziesz w porzadku na nauczycieli to spokojnie przelecisz sobie te 3 latka...
Rozne akcje z identyfikatorami byly o kant dupe bo malo ludzi w nich chodzilo, na niektorych byly sprawdzane pzrez nauczycieli. choc teraz sie moze duuuuzo pozmieniac odkad p. Mika zostal dyrektorem, ale badz co badz bedzie dobrze, z tego co mi mowili to sie ciesza ze on zostal a nie np. Lazarz
A porzadki w tej szkole przydalyby sie juz dawno, jednak lepiej teraz niz wogole
Ostatnio edytowany przez: Mlody_86, 13 maja 2006, 13:46 [1 raz(y)]
Mam małe pytanie:
Która ze specjalizacji najlepiej wybrac bo jutro mamy wybierac a ja mam klopot bo nie wiem ktora jest najlepsza najciekawsza no i na ktorej nie bedzie zbyt ciezko jak by mogl mi ktos pomoc bede ogromnie wdzieczny
czy jest ktos kto w tym roku Konczyl technikum Łącznosci o profilu technik telekomunikacji?
Mam małe pytanie:
Która ze specjalizacji najlepiej wybrac bo jutro mamy wybierac a ja mam klopot bo nie wiem ktora jest najlepsza najciekawsza no i na ktorej nie bedzie zbyt ciezko jak by mogl mi ktos pomoc bede ogromnie wdzieczny
Ja nie kończyłem, jestem dopiero w 2 klasie. Ale taka jest prawda że z tymi specjalizacjami tą sa machlojki. Obojętnie jaka wybierzesz to i tak cię walną do klasy z inną . W mojej klasie ze 4 osoby wybrały tą specjalizacje na której są, i w innych klasach jest tak samo. Ale to i tak nieważne gdzie się zapiszesz, bo w 4 klasie jakos mozna zmienić specjalizację czy coś, tak nam coś mówili.
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1763437658 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.