kupon Remis bardzo dobry Nowa Zelandia pokazuje, że nawet bez ligi w kraju można grać na MŚ, a drugim plusem jest to, że mecz Holandia - Włochy w 1/8 już tuż tuż
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Odp: Mistrzostwa Świata 2010 w RPA - 21/06/2010 12:04
Wczorajszy mecz kompletnie rozczarował, Brazylia niby wygrała 3-1 ale ich gra to jakaś pomyłka. Myślałem że WKS stać na coś więcej. Dzisiaj trzymam kciuki za koreańczyków z północy niech chociaż zremisują z Portugalią bo na zakładach stawiałem że Brazylia będzie 1 w grupie G i że WKS wyjdzie z grupy :
Licze też na Chile i Honduras jebać Hiszpanów, niech spadają do domu
Odp: Mistrzostwa Świata 2010 w RPA - 21/06/2010 12:10
wyjdzie Portugalia z Brazylią a WKS niech zabiera ze sobą tych vuvuzelczyków dzisiaj Portugalia niech wygra i Ronaldo strzeli bramkę ciekawi mnie czy Chile podoła Szwajcarom, oni pewnie znowu będą murować bramkę i liczyć na kontry, chyba jednak X2 na Szwajcarię
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Odp: Mistrzostwa Świata 2010 w RPA - 21/06/2010 12:53
ogladaliscie dzisiaj studio przed pierwszym meczem? ten redaktor jak keita wjechal nakladką w noge brazylijczyka wyjechal z tekstem " aaaaleeeee uuurwaaaaal " Tak swoja droga niektore bledy sedziow to kompromitacja.Szczegolnie ta reka Fabiano i usmieszek sedziego.
" Pogoń jest potęgą ludzi z charakterem bo nie siła lecz charakter daje nam przewagę "
Ciekawe co koreańska propaganda wymyśli po dzisiejszym meczu
Pocieszający jednak jest fakt iż w przypadku zwycięstwa w wyborach reżimu Komorry , dzięki zapowiadanej przez nich cenzurze internetu także nasza reprezentacja będzie wygrywać z Brazylią!
Ostatnio edytowany przez: eM, 21 czerwca 2010, 16:18 [1 raz(y)]
ja tu nie widze nic smiesznego, przykre jest to, ze w XXI wieku niektorzy ludzie musza zyc w takim kraju... zal koreanczykow bo 1 polowe calkiem niezle ogarniali.
Komunistyczna telewizja puściła ponoć cały mecz następnego dnia. Jeśli tak było to już nie przesadzajmy, że dali też taki zmontowany film. Aż takimi debilami chyba nie są.
P.S. Za to lania od Portugalii już chyba na pewno nie pokażą
EDIT: Było na żywo? O kurde - to chyba koreańskie obozy pracy wkrótce będą miały nowych gości...
Ostatnio edytowany przez: Bzyku, 21 czerwca 2010, 17:09 [1 raz(y)]
Odp: Mistrzostwa Świata 2010 w RPA - 21/06/2010 17:44
jakby nie mogli strzelić tej bramki 30 sekund później :[ a tak to kupon poszedł po bandzie, ale jeszcze poniżej 2.5 bramek wejdzie raczej i poniżej 10.5 celnych strzałów...
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1763361706 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.