Odp: temat ogórkowy - 30/06/2005 18:36
1 g lub h (dziennikarska-prawnicza) w LO 1 Czyli tam gdzie najbardziej chciałem. Byłem 19 na 60 miejsc (mając 156 pkt.) ;]
Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
Jeśli historia mogłaby nas czegokolwiek nauczyć, to niewątpliwie tego, że żaden naród nie stworzył wyższej cywilizacji bez poszanowania prawa do posiadania własności prywatnej
Ludwig von Mises
... lecz nie patrze na przeszkody i fałszywość gnoji, przeciwność losu boli - my idziemy ku swej woli ...
tatatadam! || głos pokolenia - cios ogłupienia, hołd potępienia, mord zrozumienia ||
Odp: temat ogórkowy - 30/06/2005 20:13
taką oto liste strzelcow znalazlem na www.ligapolska.pl w zakladce o Pogoni:
Claudio Milar 6
Tomasz Parzy 4
Rafał Grzelak 3
Edi 3
Artur Bugaj 2
Łukasz Trałka 2
Przemysław Kaźmierczak 2
Grzegorz Matlak 2
Andradina Edi 2
Radek Divecky 2
Krzysztof Michalski 1
Mariusz Masterniak 1
Silvera 1
Sergio Batata 1
Paweł Magdoń 1
... lecz nie patrze na przeszkody i fałszywość gnoji, przeciwność losu boli - my idziemy ku swej woli ...
tatatadam! || głos pokolenia - cios ogłupienia, hołd potępienia, mord zrozumienia ||
Odp: temat ogórkowy - 30/06/2005 21:35
Do LO7 zabraklo niewiele, ale dostalem sie do technikum hotelarskiego na 3-go maja. Wie ktos cos wiecej o tej szkole ??
Mamo, zamknij drzwi, kreślę krzyż to długa droga,
biorę kilku kumpli, dobre buty, suchy prowiant.
To nasza wojna brat więc kiedy odniosę ranę,
podnieś mnie, otrzep mundur i weź pod ramię,
w spieczone usta kropla wody, pójdźmy tam razem,
pola bitew są brunatne bo wsiąka w nie krew przegranych.
lo 2 niestety klasa humanistyczna, a chcialem informatyczna nie wiecie czy można zmienić liceum na liceum 2 wyboru, do ktorego sie tez dostalem??
Nareszcie kolejna osoba z forum w Pobożniaku Radzę Ci walnij odwołanie, trochę poczekaj i na pewno Cię przyjmą do mat-inf.
Heh a fajna szkoła?? moze jakies rady dla nowych?
Szkoła fajna, nie narzekam. Cały przekrój ludnosci możesz spoktać i na pewno znajdziesz coś dla siebie. Ja idę teraz do 3 klasy mat-inf i jeśli chodzi o nauke to się balem że będzie gorzej ale naprawdę nie ma jej tak duzo jak w innych wysoko plasujących sie liceach (13 czy 9) a do tego jak Ci się trafi dobra klasa (a mat-inf z reguły takie są) to na pewno nie będziesz żalowal wyboru. Nauczycieli się nie bój z reguły są na luzie i nie wymagają nie wiadomo czego, lubią za to straszyć..
Szkoła fajna, nie narzekam. Cały przekrój ludnosci możesz spoktać i na pewno znajdziesz coś dla siebie. Ja idę teraz do 3 klasy mat-inf i jeśli chodzi o nauke to się balem że będzie gorzej ale naprawdę nie ma jej tak duzo jak w innych wysoko plasujących sie liceach (13 czy 9) a do tego jak Ci się trafi dobra klasa (a mat-inf z reguły takie są) to na pewno nie będziesz żalowal wyboru. Nauczycieli się nie bój z reguły są na luzie i nie wymagają nie wiadomo czego, lubią za to straszyć..
Jędruś ??
"Wśród pięknych kwiatów rosną te chwasty, popularnie to pedały i lewe niewiasty..."
a ja sie dostalem do LO9 jako jedna z ostatnich osob na mat-inf-ang
To fajnie - ten sam profil co ja tyle, że ja już w 3 jestem
Dam ci jedną radę - zlej od razu na wszystkich nauczycieli
hehe a trzeba tam sie duzo uczyc ? bo mi sie nie bedzie chcialo przynajmniej w 1 klasie ja mam szmule, lubie sobie w pilke pograc wiec chce miec cos od zycia wszyscy mowia ze tam trzeba zapier... , powaznie tak jest ??
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.