... lecz nie patrze na przeszkody i fałszywość gnoji, przeciwność losu boli - my idziemy ku swej woli ...
tatatadam! || głos pokolenia - cios ogłupienia, hołd potępienia, mord zrozumienia ||
dzieki za podanie strony, ale to jest strona tego dawnego Kombi które nie istnieje już od chyba 1992 roku, a teraz jest "Kombii" można się pomylić jak ktoś się nie interesuje zbytnio tym zespołem
zna ktos oficjalna strone Kombi bo bym bardzo chcial im podziekowac za to ze do Drawska Pomorskiego przyjechali dziś z 2 godzinntym opóznieniem, nie idzcie nigdy wiecej na ten zespół bo to jest dno z gory dzieki za odpowiedz
www.kombi.pl
dzieki za podanie strony, ale to jest strona tego dawnego Kombi które nie istnieje już od chyba 1992 roku, a teraz jest "Kombii" można się pomylić jak ktoś się nie interesuje zbytnio tym zespołem
zna ktos oficjalna strone Kombi bo bym bardzo chcial im podziekowac za to ze do Drawska Pomorskiego przyjechali dziś z 2 godzinntym opóznieniem, nie idzcie nigdy wiecej na ten zespół bo to jest dno z gory dzieki za odpowiedz
www.kombi.pl
Bardzo proste www.kombii.pl
"Strona w budowie",cóż jaki zespół taka strona
2003/2004- Mistrzostwo Klasy B juniorów z Chrobrym Lisie Pole
Odp: temat ogórkowy - 29/06/2005 21:18
huahauhautahauhuahauhauah Mq PP co prawda to prawda : a ty znalazlem Mariana to go wrzuc tam i 1,000,000$ masz gz aha i mam nadzieje ze zarzucisz cos na Pogon )
Odp: temat ogórkowy - 29/06/2005 21:20
Co do tej FBI moze by tak wyslac zdjecie i napisac ze jest on w Szczecinie, by moze zmienil imie i naziwsko i nauczyl sie polskiego ?!
Odp: temat ogórkowy - 30/06/2005 08:17
To niech pościąga takich piłkarzy jak Dida, Lucio, Kaka, Ronaldinho, Robinho czy Adriano (i nie chodzi mi tu o same nazwiska tylko o konkretnych piłkarzy )... bo ściąganie za samą naradowość to głupota.
Odp: temat ogórkowy - 30/06/2005 09:13
Do trzecioklasistów: dzisiaj o 16 wszystko będzie wiadomo...mam nadzieje, że dostane się tam gdzie chce Wam też tego życze
Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
Mówicie że jesteśmy rasistami, mówicie że jesteśmy faszystami, to dlaczego nie dajecie swych córek arabom a synów nie żenicie z murzynkami, czy chciał byś by twój syn chodził w turbanie? czy chciał byś by twa córka zasłaniała twarz? czy chciał byś by w twym bloku mieszkali cyganie? spójrz mi prosto w oczy nim odpowiesz tak!!!
Odp: temat ogórkowy - 30/06/2005 17:39
lo 2 niestety klasa humanistyczna, a chcialem informatyczna nie wiecie czy można zmienić liceum na liceum 2 wyboru, do ktorego sie tez dostalem??
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.