No rzeczywiście jakoś tak nie proporcjonalnie. Większość filmu wojna, potem nagle zostaje księdzęm, biskupem a jak zostaje kardynałem to nie jest nawet pokazane. A konklawe to już sprint Chociaż z drugiej strony czasy kiedy był biskupem-kardynałem dużo ludzi pamięta (no młodzi tylko z tv i opowiadań...) za to może chcieli ukazać czasy młodzieńce które już były mniej znane... Ale film super
Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
Odp: temat ogórkowy - 24/06/2005 15:23
Zakazem udziału zorganizowanej grupy kibiców w jednym meczu wyjazdowym ukarana została Legia Warszawa za zakłócenia porządku, do których doszło na stadionie w Płocku podczas spotkania z Wisłą. Na płocki klub za niewłaściwe zabezpieczenie porządku i zaniedbania związane z organizacją tego meczu nałożona została kara finansowa w wysokości trzech tysięcy złotych. Według terminarza, będzie to spotkanie wyjazdowe z Arką w Gdyni.
źródło: www.legialive.pl
Ale sobie PZPN wykombinował, identyczna sytuacja jaka była z Pogonią i jej wyjazdami do Krakowa.... :/
A spiewaja z playbacku? W Opolu podobno dawali z playbacku
... lecz nie patrze na przeszkody i fałszywość gnoji, przeciwność losu boli - my idziemy ku swej woli ...
tatatadam! || głos pokolenia - cios ogłupienia, hołd potępienia, mord zrozumienia ||
Odp: temat ogórkowy - 25/06/2005 01:41
zna ktos oficjalna strone Kombi bo bym bardzo chcial im podziekowac za to ze do Drawska Pomorskiego przyjechali dziś z 2 godzinntym opóznieniem, nie idzcie nigdy wiecej na ten zespół bo to jest dno z gory dzieki za odpowiedz
zna ktos oficjalna strone Kombi bo bym bardzo chcial im podziekowac za to ze do Drawska Pomorskiego przyjechali dziś z 2 godzinntym opóznieniem, nie idzcie nigdy wiecej na ten zespół bo to jest dno z gory dzieki za odpowiedz
Zmiennikiem Sebastiana Przyrowskiego w drużynie zdobywcy Pucharu Polski i wicemistrza Polski Groclinu Dyskobolii Grodzisk Wielkopolski będzie 28-letni Aleksander Ptak. To dotychczasowy bramkarz beniaminka I ligi - GKS Bełchatów.
Zmiennikiem Sebastiana Przyrowskiego w drużynie zdobywcy Pucharu Polski i wicemistrza Polski Groclinu Dyskobolii Grodzisk Wielkopolski będzie 28-letni Aleksander Ptak. To dotychczasowy bramkarz beniaminka I ligi - GKS Bełchatów.
za onet.pl
kiedy wraca Pilarz??
dzis !
to gieksa zostaje bez bramkarza
ale slyszalem ze ma tam przejsc Rodrigo de Nascimento
to beda mieli bramkarza jak sie patrzy
Odp: temat ogórkowy - 26/06/2005 00:42
Kto mi poda linka do programu w ktorym bede mogl zamienic plik audio na mp3.(potrzebuje plyte z plikiem audio zapisac na kompie tak aby winamp czytal ten plik)
Z gory thx
Kto mi poda linka do programu w ktorym bede mogl zamienic plik audio na mp3.(potrzebuje plyte z plikiem audio zapisac na kompie tak aby winamp czytal ten plik)
Z gory thx
Z gory thx
Dzieki. fajnie byloby gdybu GKS wygral, zycze tej druzynie awansu IMHO nalezy sie jej to (moze jestem malo obiektywny bo kiedys tam gralem) ale tam jest naprawde fajny klimat.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.