Masakra. Ale niewiele jest miejsc w Polsce tak dobrze zrobionych (slabe zdjecia) jak Szczecin
... lecz nie patrze na przeszkody i fałszywość gnoji, przeciwność losu boli - my idziemy ku swej woli ...
tatatadam! || głos pokolenia - cios ogłupienia, hołd potępienia, mord zrozumienia ||
Odp: temat ogórkowy - 23/06/2005 16:52
Mam oferte pracy na wakacje nad morzem za 1200 zl miesiecznie. Tyle ze bez zakwaterowania. Wiadomo wiec ze nie stac mnie na pensjonat czy nawet kwatere prywatna. Czy jest jakas opcja znalezienia takeigo noclegu, ktorego cena sprawialaby ze wyszedlbym na swoje? Myslalem o polu namiotowym - ale nie wiem czy to dobry pomysl ze zwazywszy ze wiekszosc czasu - nie liczac odwiedzin - bylbym sam no i ze poki co nie mam namiotu :> (musialoby wiec to byc pole z wypozyczalnia namiotow no i w miare chronione bym mogl spokojnie zostawiac wszystkie rzeczy w nim na caly dzien). Bylbym wdzieczny za jakas rade
Ostatnio edytowany przez: ManU, 23 czerwca 2005, 18:31 [1 raz(y)]
"Bo jest wśród Sopliców taka choroba,
że nic prócz Pogoni im się nie podoba".
Adam Mickiewicz "Pan Tadeusz" ks. VII
Odp: temat ogórkowy - 23/06/2005 18:07
zainstalowalem GTA SA, wrzucilem crack .exe aby dzialalo jak pod dvd i duupa pokazuje sie blad
"Grand Theft Auto SA cannot find Audio card installed"
i
"Program wykonal nieprawdilowa operacje..........."
Odp: temat ogórkowy - 23/06/2005 19:54
Wie ktoś skąd można ściągnąć film o papieżu ? (najlepiej link eMule)
P.S: Już to oglądałem ale chciałbym jeszcze raz
Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
... lecz nie patrze na przeszkody i fałszywość gnoji, przeciwność losu boli - my idziemy ku swej woli ...
tatatadam! || głos pokolenia - cios ogłupienia, hołd potępienia, mord zrozumienia ||
na samym poczatku to zrobilem, ale przegladajac te wszystkie pliki co sie tam zajmuje nie wiem ktory bedzie odpowiedni i w tym tkwi caly problem
jesli masz karte zintegrowana na plycie sprobuj VIA AC'97 Audio Controler (WDM) (wesrsja pliku 5.12.01.3800 bulilt by WinDDK)
Ja mam cos takiego z plyta Kobian 266 sx bodajze jesli mnie pamiec nie myli
"My wszyscy wolimy zginąć, walcząc, aniżeli żyć na klęczkach." - gen. Anders
Odp: temat ogórkowy - 23/06/2005 23:05
Ja dzisiaj byłem w kinie na tym filmie, dosyć fajny i ciekawy, momentami wzruszający, jedyne co mi się niepodobało to czas trwania wojny, 2/3 filmu rozprawiali się z Niemcami (miałem wrażenie ze oglądam liste Schindlera a nie film o papieżu) a przez 1/3 nagle z Krakowa Karol Wojtyła wybił się do Watykanu i w kilka minut został papieżem. Ale ogólnie film ciekawy i polecam go wszystkim.
Ja dzisiaj byłem w kinie na tym filmie, dosyć fajny i ciekawy, momentami wzruszający, jedyne co mi się niepodobało to czas trwania wojny, 2/3 filmu rozprawiali się z Niemcami (miałem wrażenie ze oglądam liste Schindlera a nie film o papieżu) a przez 1/3 nagle z Krakowa Karol Wojtyła wybił się do Watykanu i w kilka minut został papieżem. Ale ogólnie film ciekawy i polecam go wszystkim.
a pokazuja smierc jego tzn jak to wszystko mogla wygladac :>?
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.