Odp: temat ogórkowy - 18/06/2005 15:30
bardzo nudzi mi się siedzenie przed kompem! dlatego jak ktoś ma jakieś ciekawe linki do fajnych zdjęć czy filmików to bardzo prosze o wklejanie!
z góry dziękuje
No ja mam nadzieje że to bujda, bo jeżeli Ptak odjedzie z miejscem w pierwszej lidze a Unia Janikowo wywalczy niekorzystny dla nas rezultat to zostaniemy z drużyną w czwartej lidze!
Odp: temat ogórkowy - 18/06/2005 16:24
Ptak nie jest idiotą i nie wepchnie się w niepewne. Szczególnie póki ma swojego człowieka w mieście, ale co potem?
bardzo nudzi mi się siedzenie przed kompem! dlatego jak ktoś ma jakieś ciekawe linki do fajnych zdjęć czy filmików to bardzo prosze o wklejanie!
z góry dziękuje
Odp: temat ogórkowy - 18/06/2005 18:05
Mam problem bo musze napisać prace,w której mam porównać dwa systemy operacyjne linuks i windows, szukam tego badziewia na necie ale jak narazie bez efektow. Moze ktos kiedys cos takiego pisal lub ma jakies linki do stron to prosze o pomoc
"Przed wojną żydzi a dzisiaj cyganie, wkrótce z tego kraju nic nam nie zostanie..."
Odp: temat ogórkowy - 18/06/2005 18:25
Reprezentacja Polski w piłce ręcznej kobiet awansowała do finałów mistrzostw świata, które od 5 do 18 grudnia odbędą się w Rosji. W rewanżowym meczu play off eliminacji Polki przegrały w Oldenburgu z Niemkami 25:31 (8:1, ale pierwsze spotkanie podopieczne trenera Zygfryda Kuchty wygrały 40:30.
Wyeliminowanie faworyzowanego zespołu Niemiec, to sensacja i ogromny sukces kadry trenera Zygfryda Kuchty!
No nareszczie W końcu się dziewczyny postarały. A więc czekamy na grudzień, tylko żeby nasze panie nie przegrały wszystkiego z kretesem. Może uda się im chociaż z grupy wyjść, to już będzie sukces.
Herman Haken. Takiego Prezydenta potrzeba Szczecinowi.
z góry dziękuje
Jak ci się nudzi to wiejdź na www.throll.republika.pl i ściagnij sobie mp3. To nasza szczecińska kapela, na nędzne chwile akurat
Nawet co jakiś czas grają koncerty i mozna sobie ich posłuchać przy browarku. I już znalazł się kolejny sposób na nie siedzenie w domu
Herman Haken. Takiego Prezydenta potrzeba Szczecinowi.
Mam problem bo musze napisać prace,w której mam porównać dwa systemy operacyjne linuks i windows, szukam tego badziewia na necie ale jak narazie bez efektow. Moze ktos kiedys cos takiego pisal lub ma jakies linki do stron to prosze o pomoc
... lecz nie patrze na przeszkody i fałszywość gnoji, przeciwność losu boli - my idziemy ku swej woli ...
tatatadam! || głos pokolenia - cios ogłupienia, hołd potępienia, mord zrozumienia ||
Wyniki do przewidzenia, chociaż nie spodziewałem się, że Ruch strzeli na wyjeździe aż 4 gole...
Motywacja finansowa od kibiców Polonii podziałała, zobaczymy czy przejdą.
Unia Janikowo gra przede wszystkim dla siebie, ale również dla dwóch zespołów ze Szczecina... Pogoni II i Stali Szczecin.W przypadku przegranego barażu przez Unię Janikowo, do IV ligi spadają rezerwy Pogoni, a z IV do V ligi leci Stal
Odp: temat ogórkowy - 18/06/2005 19:24
Mam nadzieję, że Unia wywieze korzysty rezultat z Gliwic i rezerwy zostaną w III lidze, choć jak spadną to będzie jakaś nauczka dla Ptaka, a z drugiej strony szkoda młodych zawodników typu Hernacki, Orłowski czy Grosicki żeby męczyli się w IV lidze.
A tak w ogóle to wszystko ładnie, pieknie ale znów mam problem bo musze napisać niewielką prace po angielsku na temat związany z komputeryzacją (temat dowolny) może jakis dobry człowiek pomoże linkiem??
"Przed wojną żydzi a dzisiaj cyganie, wkrótce z tego kraju nic nam nie zostanie..."
Odp: temat ogórkowy - 18/06/2005 22:36
Mam dwa pytania.
Pierwsze do informatyków: jak biore właściowści ekranu w XP i chce wybrać jakąś tapetę to wyświetlają mi się wszystkie zdjęcia z foldeu "moje obrazy" Jak zrobić, żeby zdjęcia stamtąd nie wyświetlały się we właściwościach ekranu ? (bo troche tych zdjęc mam i to strasznie wkurza...)
Drugie: wie ktoś do kiedy będą grać film o papieżu ?
Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
Mam nadzieję, że Unia wywieze korzysty rezultat z Gliwic i rezerwy zostaną w III lidze, choć jak spadną to będzie jakaś nauczka dla Ptaka, a z drugiej strony szkoda młodych zawodników typu Hernacki, Orłowski czy Grosicki żeby męczyli się w IV lidze.
A mi sie wydaje, ze wwiecej osob woli zeby rezerwy graly w IV lidze...
Odp: temat ogórkowy - 19/06/2005 11:41
BARDZO WAZNE I PILNE!!!!!!!!!
MOGLBY MI TO KTOS PRZETLUMACZYC, TYLKO NIE MOWCIE O CO TAM CHODZI BO TO MNIEJ WIECEJ WIEM, CHODZI O DOSLOWNE TLUMACZNIE...Z GORY DZIEKUJE.
SEHR GEEHRTE DAMEN UND HERREN
Ich bin an Ihrem Arbeitsangebot sehr interessiert.
Ich mochte gerne an Ihrer Firma arbeiten.
Ich versichere Ihnen, dass ich eine zuvelassige, gewissenhafte und ehrliche Person bin.
An der Beschaftigung im Ausland liegt mir sehr.
Mein fester Wohnsitz ist in Polen.
Ich mochte Ihnen mitteilen, dass ich ein polnischer Burger bin ind in Ihrem Land eine Arbeitsgenehmigung benotige.
Diese beantragt der Arbeitsgeber beim entsprechendem Arbeitsamt. Aufgrund einer solchen Genehmigung kann ich dann bei der Botschaft Ihres Landes ein dementsprechendes Visum beantragen, das eine legale Arbeitsaufname erlaubt.
Beatragen Sie, bitte bei Ihrem Arbeitsamt die Genehmigung fur meine Beschaftigung. In Erwartung Ihrer Antwort verbleibe ich.
[MODERATOR: ale nie musisz krzyczec!]
"Dobra banda z tradycjami, po co takie ekipy w ogóle pytaja o zdanie ludzi internetu?"
BARDZO WAZNE I PILNE!!!!!!!!!
MOGLBY MI TO KTOS PRZETLUMACZYC, TYLKO NIE MOWCIE O CO TAM CHODZI BO TO MNIEJ WIECEJ WIEM, CHODZI O DOSLOWNE TLUMACZNIE...Z GORY DZIEKUJE
wd translatora niemieckiego
SEHR SZANOWNE dam I panów
Jestem zainteresowany na pańskiej ofercie roboczej bardzo.
Lubiłem pracować chętnie nad pańską firmą.
Upewniam Państwu, że ja zuvelassige, sumienna i jestem uczciwą osobą.
Na Beschaftigung za granicą leży mnie bardzo.
Moja stała siedziba jest w Polsce.
Lubiłem zawiadamiać Państwu, że ja bardziej polski oszczep Buru jestem ind w pańskim kraju zezwoleniem roboczym benotige.
Ta postawia wniosek dawcę roboczego przy odpowiednim urzędzie pracy. Może postawiać wniosek na podstawie jeden mnie takim zezwoleniom potem przy ambasadzie pańskiego kraju odpowiednią to wizę, które pozwala legalną imię chlać roboczą.
Bea nosze Państwo, proszę przy pańskim urzędzie pracy zezwolenie fur moja Beschaftigung. W oczekiwaniu pozostaję pańska odpowiedź.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.