Autor
Wiadomość
   Hyde Park -> EURO 2008 - zbiorczy temat piłkarski << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
kiko
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 6971 dni

*

Odp: EURO 2008 - zbiorczy temat piłkarski - 22/06/2008 17:00
Po przegranym przez Holandię w dogrywce 1:3 meczu ćwierćfinałowym mistrzostw Europy w Austrii i Szwajcarii z Rosją doszło w Bazylei do zamieszek. Trzydziestu pseudokibiców zostało zatrzymanych.
- To była międzynarodowa bitwa. Holendrzy bili się między sobą, atakowali Szwajcarów, aż w końcu doszło do tego, że razem z Rosjanami napadali na miejscowych - powiedział jeden z policjantów.

anathema
Kibic
Na forum od 7126 dni

Odp: EURO 2008 - zbiorczy temat piłkarski - 22/06/2008 21:51
włochy-hiszpania-z duzej chmury mały deszcz,to już wiekszy zaa oknem...najgorszy mecz ćwierćfinałowy póki co...włochów jednak nie da sie oglądać

'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"

Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione,
Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i
Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
eF^
Kibic
Na forum od 7987 dni

*

Odp: EURO 2008 - zbiorczy temat piłkarski - 22/06/2008 23:22
Nareszcie Hipszania dalej ;)

Mecz słabiutki, emocje jedynie w karnych.

jns
Kibic
Na forum od 7667 dni

Odp: EURO 2008 - zbiorczy temat piłkarski - 22/06/2008 23:42
Najciekawsze z tego meczu były race na koniec. Poza karnymi. Nie wiem jak Macarone chcieli to wygrać skoro przez dwie godziny oddali trzy strzały.

P.S. Zibi mistrz :D

Pit.
Kibic
Na forum od 7975 dni

Odp: EURO 2008 - zbiorczy temat piłkarski - 22/06/2008 23:50
Włosi odpadli, ulżyło troche.

Hiszpania - Rosja, tu napewno nie będzie 4:1, to będzie zupełnie inny mecz. Obstawiam dogrywke.
A w drugim półfinale niestety Turcja nie ma szans.

komentarz meczu Bońka przy jakimś tam wolnym:
"piłka mineła bramkę w odległości 25 centymetrów...a nie, w odległości 27 centrymetrów" czy jakoś tak hehe:D

Ostatnio edytowany przez: Pit., 23 czerwca 2008, 00:04 [1 raz(y)]

"...satysfakcja jest chwilowa - trwa moment, bo za chwilę będziesz chciał to zrobić jeszcze lepiej ziomek. Jeśli nie, to nie rozwiniesz się...'
kus
Kibic
Na forum od 7813 dni

Odp: EURO 2008 - zbiorczy temat piłkarski - 23/06/2008 00:04
Viiiivaaa la Espanaa! :) kto mi wytlumaczy czym jest "kolektywna mizeria"? :D

M.
Kibic
Na forum od 7782 dni

Odp: EURO 2008 - zbiorczy temat piłkarski - 23/06/2008 08:34
Bonka to az sie nie chce sluchac...
"wszyscy piłkarze stoją na nogach..." no w sumie mogli tez stac na rekach:D

DeszczH zawsze leje,DeszczH nigdy nie pada!

Bądź szybszy od Cienia i twardszy od kamienia,na drodze wojownika łatwego losu nie ma!
Cz
Kibic
Na forum od 7738 dni

Odp: EURO 2008 - zbiorczy temat piłkarski - 23/06/2008 08:56
"nikt tutaj nie chce przegrac" hehe

www.sectorshop.net
DeeMeN.
Kibic
Na forum od 6671 dni

Odp: EURO 2008 - zbiorczy temat piłkarski - 23/06/2008 10:59
"Graj tam na drugą stronę do Zambrotty. No i mnie posłuchał" i jeszcze "obejrzmy", "szczelaj" itp :D

Myślę, że sobie w życiu poradzę bo potrafię kombinować i swoich ideałów nie zdradzę !
SL
Kibic
Na forum od 6365 dni

Odp: EURO 2008 - zbiorczy temat piłkarski - 23/06/2008 11:49
chociaż on ubarwił ten mecz :]

zch
Sampaio
Kibic
Na forum od 8077 dni

*

Odp: EURO 2008 - zbiorczy temat piłkarski - 23/06/2008 13:55
EDIT

Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
mksmarek
Kibic
Na forum od 7344 dni

Odp: EURO 2008 - zbiorczy temat piłkarski - 23/06/2008 23:29
szwabom sie znow najprawdopodobniej uda kurwa mac :/. Turcy maja do dyspoozycji 14 pilkarzy w tym 3 bramkarzy.

anathema
Kibic
Na forum od 7126 dni

Odp: EURO 2008 - zbiorczy temat piłkarski - 24/06/2008 00:55

mksmarek napisał:  
szwabom sie znow najprawdopodobniej uda kurwa mac :/. Turcy maja do dyspoozycji 14 pilkarzy w tym 3 bramkarzy.

a tyle gadano jaki to Lehman słaby i ogólnie cała obrona i liczącym zawodnikiem jest tylko Balack. i wyszło jak zawsze-Niemcy raczej będą w finale ja za to ostrze zęby na Hiszpania-Rosja i coś czuje że finał będzie z udziałem naszych sąsiadów,bo Hiddink wyciągnie wnioski z klęski z pierwszego spotkania

'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"

Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione,
Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i
Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
nowa od nowa
Kibic
Na forum od 6808 dni

Odp: EURO 2008 - zbiorczy temat piłkarski - 24/06/2008 18:15
Trzynastu - tylu zawodników liczy kadra turecka przed półfinałem Euro, w którym zmierzy się z reprezentacją Niemiec.
Podopiecznych Fatiha Terima dopadła prawdziwa plaga kontuzji: - Jakby co, to w polu wystawię trzeciego bramkarza - mówi pół żartem, pół serio turecki selekcjoner.
A ja cos czuje że jutro będzie megasensacja :D nie lubie Turków ale będe im kibicował za charakter chociażby,jakiego nie ma nasza repra.

PZPN=Pieniądze Zagrabimy Piłke Niszczymy
Prawa Strona Miasta
Kibic
Na forum od 7409 dni

Odp: EURO 2008 - zbiorczy temat piłkarski - 24/06/2008 21:16
finał bedzie Niemcy-Hiszpania...zwyciezca Hiszpanie

Wasza nienawiść daje mi siłę, żebym stał się mocniejszy!Na zawsze w moim sercu tylko MKS Pogoń Szczecin!
tribu
Kibic
Na forum od 7872 dni

*

Odp: EURO 2008 - zbiorczy temat piłkarski - 24/06/2008 21:20

nowa od nowa napisał:  
Trzynastu - tylu zawodników liczy kadra turecka przed półfinałem Euro, w którym zmierzy się z reprezentacją Niemiec.
Podopiecznych Fatiha Terima dopadła prawdziwa plaga kontuzji: - Jakby co, to w polu wystawię trzeciego bramkarza - mówi pół żartem, pół serio turecki selekcjoner.
A ja cos czuje że jutro będzie megasensacja :D nie lubie Turków ale będe im kibicował za charakter chociażby,jakiego nie ma nasza repra.

mimo tego ze za turkami nie przepadam to tez im z calego serca bede kibicowal - jeszcez bardziej nie trawie szwabow;) co do trzynastki - sadze ze troche w tym sciemy jest, w kazdym razie jak Turcja wygra to bedzie smiesznie i klawo:D

100% PD
qbajag
Kibic
Na forum od 8336 dni

**

Odp: EURO 2008 - zbiorczy temat piłkarski - 24/06/2008 22:52

mksmarek napisał:  

Volkan Demirel nadal pauzuje za czerwoną kartkę więc w tej 14 jest tylko 2 bramkarzy.

Czarna e(L)ka w kółeczku się mieni!!!
Visca el Barca!!!
mksmarek
Kibic
Na forum od 7344 dni

Odp: EURO 2008 - zbiorczy temat piłkarski - 24/06/2008 23:03

qbajag napisał:  

mksmarek napisał:  

Volkan Demirel nadal pauzuje za czerwoną kartkę więc w tej 14 jest tylko 2 bramkarzy.

co i tak daje ciekawe statystyki;)

KaCZoR
Kibic
Na forum od 8891 dni

**

Odp: EURO 2008 - zbiorczy temat piłkarski - 24/06/2008 23:43
na zywo Hiszpania Wlochy nie wygladalo to zle, zwlaszcza dogrywka byla calkiem emocjonujaca... a karne to juz wogole byly wielkie emocje !!!

qbajag
Kibic
Na forum od 8336 dni

**

Odp: EURO 2008 - zbiorczy temat piłkarski - 25/06/2008 01:09

mksmarek napisał:  

qbajag napisał:  

mksmarek napisał:  

co i tak daje ciekawe statystyki;)

Zgadzam się :)

Czarna e(L)ka w kółeczku się mieni!!!
Visca el Barca!!!
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 15  - 16  - 17  - 18  - 19  - 20  - 21  - 22  - 23  - 24  - 25  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1763382504 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005