Odp: FM 2005 - 21/11/2004 13:07
Skonczyłem mój pierwszy sezon Pogonią i odrazu mistrz Polski w sumie nikogo nie kupywalem (tylko przed grą podkrecilem lekko Millara na lepsze wolne i drybling ma po 17) Kupiłem też kilku młodych zawodników gram:
Br. Pilarz (najlepszy bramkarz sezony, Meczy 26 BrStr. 30 w jedyn meczu aż 7 potem było lepiej czyste konto 10 śr 7.12)
OL: Matlak ( śr. 6.91)
OP: Michalski (ast. 1 śr. 7.04) lub Marcinkiewicz z Jagielloni
OŚ: Masternak (br. 1 śr. 7.24)
OŚ: Julcimar ( śr. 6.92)
DPŚ: Batata (br. 2 ast. 2 GrM. 5 śr 7.3 w 11 roku
PL: Grzelak (br. 3 ast. 6 śr. 6.7
PŚ: Kazmierczak ( br. 7 ast. 5 GrM. 2 śr. 6.83)
PP: K. Bak wcześniej Polonia (Meczy 10 br. 3 ast. 3 GrM. 1 śr. 7.10)
NŚ: Moskalewicz (Br. 13 Ast. 9 GrM. 1 śr. 7.2
NŚ Millar (Br. 12 Ast. 8 GrM. 5 śr. 7.64) 11 Roku i piłkarz roku
+ Parzy (Meczy 17(1) Br. 4 Ast. 7 GrM. 3 Śr 6.89)
Ostatnio edytowany przez: Z daleka nie będzie widać, 21 listopada 2004, 13:34 [2 raz(y)]
Hehe... jest na to patent Wybierasz duuużo lig tak żeby gra Ci wolno chodziła i w czasie, w którym gra się dalej ładuje uczysz się ...ale to tylko teoretycznie - ciężko z tym w praktyce
Zróbmy update do FM 2005 !!!!!!!!! - 30/11/2004 21:03
właśnie rozmawiałem z Robi Robsonem i powiedział mi że skład Pogoni zostanie tylko nieco zmieniony, nie doda żadnych juniorów, osób do sztabu trenerskiego itd !!!! ,,może w kolejnych wersjach". I jak zawsze będe musaił wgrywać jego bezndzjejną wersje, tak naprawde zależy mi tylko na grze moją ukochaną Pogonią z masą juniorów !!!!!!!!
Mam pewną propozycje do Alessandro i innych użytkowników tego forum. Zrobmy update który naprawiłby większośc błędów w lidze polskiej i żeby w nim była zarąbista Pogoń. Nic więcej nie potrzeba !!!! Czekam na odpowiedzi kto jest za mną !! Alessandro prosze odblokuj mnie na gg !!!
Odp: FM 2005 - 02/12/2004 00:24
moze ktos podac linka do tego menagera??bo probuje sciagnac i nie moge..probowalem juz ze wszytskich wczesniej podanych tutaj linkow i nic sie nie sciaga lub sciagaja sie pliki o pojemnosci 60kb...sciagam przez flashget'a. co mam zrobic?/jak sciagnac ta gre??
barwy bieli i czerwieni=symbol czystosci przelanej krwia
po proostu jak zapisuje gre na dysk czyli robie save'a to potem jak uruchamiam gre i chce zrobic load to nie widzi pliku zapisanego z gra a normalnie jak zagladnalem do tego katalogu to plik istnieje
ja mam problem a mianowicie jak zapisuje gre to potem jak chce ja wczytac to nie widze pliku prosze pomozcie
Więcej konkretów
po proostu jak zapisuje gre na dysk czyli robie save'a to potem jak uruchamiam gre i chce zrobic load to nie widzi pliku zapisanego z gra a normalnie jak zagladnalem do tego katalogu to plik istnieje
Wyślij mi na mojego maila ten plik ([email protected]) to zobacze czy u mnie go widać
ja mam problem a mianowicie jak zapisuje gre to potem jak chce ja wczytac to nie widze pliku prosze pomozcie
Więcej konkretów
Ten problem pojawia sie czasami u niektorych osob po instaliacji FM. Moj koles mial dokladnie to samo. Niestety nie pamietam w jaki sposob trzaeba bylo to rozwiazac. Wiem, ze rozwiazanie znalazl na ktorejs ze stron o fm lub forum na ten temat... Jak uda mi sie pogdac to podesle info co i jak...
Odp: FM 2005 - 07/12/2004 17:39
dzieki wam wszystkim ale juz sobie poradzilem odpowiedz znalazlem na jednym forum gry a dla majacych problemy powiem ze trzeba utworzyc katalog userdata a wnim podkatalog games to tak na wszelki wypadek jakby ktos mial podobny problem
Odp: FM 2005 - 11/12/2004 00:11
na początek mam pytanie. Co zrobić żeby przedłużyć kontrakt z jakimś bardzo dobrym trenerem z zagranicy kontrakt gdy władze klubu dają mi z reguły jakieś 300 zł za mało?? daję wtedy cośtam że dostaje chyba co roku 50 K zł ale dużo na tym trace.
A z gry zaczynam już 4 sezon
W pierwszym 11 miejsce
W drugim 9 miejsce
a w trzecim mistrz polski i teraz zaczyna 4 sezon
skład ogólnie niezły z
Kuzerą, Ślusarskim, Golińskim, Grzelakiem, Tarnowskim, Błażejewskim i R. Kłosem na czele do tego kilku dobrych rezerwowych
Ogólnie żałuje że straciłem Batate za 8 mln poszedł do Wisły ale Płock, bo chciał grać w lepszej drużynie a wisła była wtedy niżej ode mnie
Mówicie że jesteśmy rasistami, mówicie że jesteśmy faszystami, to dlaczego nie dajecie swych córek arabom a synów nie żenicie z murzynkami, czy chciał byś by twój syn chodził w turbanie? czy chciał byś by twa córka zasłaniała twarz? czy chciał byś by w twym bloku mieszkali cyganie? spójrz mi prosto w oczy nim odpowiesz tak!!!
Odp: FM 2005 - 11/12/2004 11:11
Ja z przyczyn niewyjasnionych musialem zaczac sezon od nowa. Po 13 kolejkach zajmuje 5 miejsce. Nie bardzo idzie Legii (13 pozycja). Mysle ze na koniec pierwszego sezonu bedzie UEFA.
PS. Pogoń - lech 5-0 --> Olgierd Moskalewicz.5 bramek
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1763442789 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.