| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Odp: Transfery na I lige !!!!!! - 02/07/2004 11:51
Mnie tylko dziwi odejscie Wyparly bo byl dobry. Biliński byl rezerwowym a teraz przychodza nowi wiec jego odejscie jest trafne (chociaz go lubie ) . Andruszczak mało gral, mial duzo kontuzji, jedyny mecz ktory mu wyszedl to z cracovia na wyjezdzie.
Wszyscy krytykuja a polityka transferowa naszgo klubu nie jest zła. Guliano, Grzelak beda prawdopodnie wzmocnieniami. Klimek/Sypniewski moga sie tez przydac. Jesli chodzi o bramkarza to mam nadzieje ze sciagna pewny punkt na ktorym bedzie mogla obrona polegac. Od lat mamy w Szczecinie dobrych bramkarzy i trzeba to przedlużyć.
|
Szczecin moim miastem, Pogoń moim życiem!
|
|
|
|
Odp: Transfery na I lige !!!!!! - 02/07/2004 12:06
> A ja mam pytanie czemu wszystko od razu krytykujecie?
Michalski zły bo stary,
> Klimek zły bo zły idt.
A moze akurat sie okaze, ze Michalski i Klimek beda
> najlepsi? i co wtedy? kurwa nawet nie sa w Pogoni jeszcze ale wielkie głowy juz
> wiedza, ze oni sa slabi.
Zalujecie ze odszedl Andruszczak? a co on wnosil do
> gry - tak szczerze? bo chyba niewiele.
Wyparlo - ok szkoda podobnie jak
> Bilinski. Ale beda nowi - moze lepsi.
PS
mówicie, ze Michalski stary? a
> Wegrzyn jak byl to stary nie byl co 
Moge się mylić w ocenie, ale byłem wczoraj na treningu i widziałem tego Michalskiego w "akcji". Wiadomo, że trening a liga to co innego, ale Michalski nie prezentował nic ciekawego. Jedyne co u niego dobre to gra głową (może imponować w tym elemencie gry), ale strzał, podania, drybling... Wiadomo, początek przygotowań, jeszcze jest czas na złapanie formy, ale Michalski musi jutro zagrać dobry mecz z Groclinem żeby zostać w klubie...
A co do wczorajszego treningu i nowych zawodników: Probierz może nie imponuje warunkami fizycznymi (niski), ale ma b.dobre dośrodkowanie i podanie. Widać ograny, doświadczony. Napewno się przyda, chociaż Ptak faworyzuje troche na pozycje prawoskrzydłowego Guliano, więc wszystko bedzie zależeć od jutrzejszego sparingu z Groclinem (tak jak w sytuacji Michalskiego).
Zastanawia mnie tylko, dlaczego nie było wczoraj na treningu Matlaka?
|
"...satysfakcja jest chwilowa - trwa moment, bo za chwilę będziesz chciał to zrobić jeszcze lepiej ziomek. Jeśli nie, to nie rozwiniesz się...'
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Transfery na I lige !!!!!! - 03/07/2004 00:09
no kurwa jak maja podejmowac wazne decyzje np co z Sypniewskim ktorego bych chetnie widzial u Nas(tzn bardziej od Kilimka ) a mi oficjalna strona Pogoni nie dziala chuj by ją strzelil ...albo mojego kompa;|
tylko dziwie sie czemu inne chodza....
wr.......
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Transfery na I lige !!!!!! - 03/07/2004 03:23
Ciekawa sprawa. Według 90minut.pl (dział transfery), Pogoń interesuje się.... drugim bramkarzem Radomska, Krzysztofem Kozikiem Jeżeli to prawda, to ja wysiadam, to właśnie on wpuścił tą przepiękną szmatę u nas po strzale Kaźmierczaka
|
Zdelegalizować traktor.
Męska forma: demon. Żeńska forma: demona. Nijaka forma: De Mono.
|
|
|
|
Odp: Transfery na I lige !!!!!! - 03/07/2004 09:40
Wiesz, to on puścił tą szmatę wogule cały mecz miał szmatławy. Ale jest młody jak na bramkarza, i raczej lepszy od Krzysia Pilarza który jest większym kaleką. Majdan też zapewne puszczał szmaty bramkarz bez szmaty to jak żołnierz bez karabinu .
A po 2 on puścił tą szmatę, b Ptak powiedział mu że jak Pogoń wygra z Radomskiem i awansuje do ekstraklasy to ściągnie Kozika . (oczywiście historia fikcyjna)
|
Babilon Team
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Transfery na I lige !!!!!! - 03/07/2004 10:09
Na www.90minut.pl jest o transferach (przypuszczalnych i już zatwierdzonych) a więc:
Przychodzą: Admir Adžem (O - GKS Katowice), Rafał Grzelak (P - Lech Poznań), Arkadiusz Klimek (N - Paniónios GSS (Ateny)), Krzysztof Damian Kozik (B - RKS Radomsko), Giuliano Marinho dos Santos (P - Paniónios GSS (Ateny)), Radosław Michalski (P - AS Anórthosis), Roberto Claudio Milar (N - Brazylia), Boris Peškovič (B - Świt Nowy Dwór Mazowiecki), Michał Probierz (P - Górnik Zabrze), Andrzej Rybski (N - Widzew Łódź), Igor Sypniewski (N - Malmö FF), Bartosz Tarachulski (N - Polonia Warszawa), Tomasz Wieszczycki (P - Dyskobolia Grodzisk Wielkopolski), Marcin Zając (P - Dyskobolia Grodzisk Wielkopolski)
Odchodzą: Artur Andruszczak (P - GKS Katowice), Radosław Biliński (P - szuka klubu), Artur Bugaj (N - Łódzki KS, Stasiak Opoczno), Przemysław Kaźmierczak (N - Jagiellonia Białystok), Fernando Maia Batista (P - Jagiellonia Białystok), Adrian Napierała (O - Jagiellonia Białystok), Mariusz Siara (P - Jagiellonia Białystok), Bogusław Wyparło (B - Łódzki KS, Stasiak Opoczno)
|
Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
|
|
|
|
Odp: Transfery na I lige !!!!!! - 03/07/2004 10:20
> Na www.90minut.pl jest o transferach (przypuszczalnych i już zatwierdzonych) a
> więc:
Przychodzą: Admir Adžem (O - GKS Katowice), Rafał Grzelak (P - Lech
> Poznań), Arkadiusz Klimek (N - Paniónios GSS (Ateny)), Krzysztof Damian Kozik (B
> - RKS Radomsko), Giuliano Marinho dos Santos (P - Paniónios GSS (Ateny)),
> Radosław Michalski (P - AS Anórthosis), Roberto Claudio Milar (N - Brazylia),
> Boris Peškovič (B - Świt Nowy Dwór Mazowiecki), Michał Probierz (P - Górnik
> Zabrze), Andrzej Rybski (N - Widzew Łódź), Igor Sypniewski (N - Malmö FF),
> Bartosz Tarachulski (N - Polonia Warszawa), Tomasz Wieszczycki (P - Dyskobolia
> Grodzisk Wielkopolski), Marcin Zając (P - Dyskobolia Grodzisk
> Wielkopolski)
Odchodzą: Artur Andruszczak (P - GKS Katowice), Radosław
> Biliński (P - szuka klubu), Artur Bugaj (N - Łódzki KS, Stasiak Opoczno),
> Przemysław Kaźmierczak (N - Jagiellonia Białystok), Fernando Maia Batista (P -
> Jagiellonia Białystok), Adrian Napierała (O - Jagiellonia Białystok), Mariusz
> Siara (P - Jagiellonia Białystok), Bogusław Wyparło (B - Łódzki KS, Stasiak
> Opoczno)
to sa te przypuszczalne ??
a tak pozatym to mam nadzieje ze nie sprzedadza kazmierczaka
[Ostatnio edytowane przez Ma$t€®™: 2004-07-03 10:21]
|
|
|
|
|
Odp: Transfery na I lige !!!!!! - 03/07/2004 13:02
to sa te przypuszczalne ??
a tak pozatym to mam nadzieje ze nie
> sprzedadza kazmierczaka
Z tym Kazmierczakiem to jakas pomylka. Jak by nie patrzec byl jednym z lepszych pilkarzy wiosna i jest jednym z pupilkow naszego dobrodzieja Ciekawe kiedy nasza mysl szkoleniowa z Czech polaczona z silami BB pomysli nad jakims prawym obronca?! Cos mi sie wydaje ze na ta pozycje bedzie probowany Michal Probierz. Taki Matlak tylko ze po prawej stronie
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Transfery na I lige !!!!!! - 03/07/2004 22:42
no i jest git. Probierz nie jest cienakiem a i jest doswiadczony W 236 meczach w lidze zdobył 9 bramek - ta statystyka miejmy nazieje ze rozkreci sie u nas tak jak Master [Ostatnio edytowane przez lissek: 2004-07-03 23:05]
|
MW'03
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Transfery na I lige !!!!!! - 04/07/2004 00:34
zmiany w kadrze byly zapowiadane - 3-4 pilkarzy odejdzie i tyle samo przyjdzie. jak na razie to
Trenerzy( ) B. Pietrzak <--> .Malura
Bramkarz B.Wyparło <--> ...
Obrona A. Napierala <--> ...(trudno powiedziec-byc moze Probierz bedzie na prawej)
Pomoc R.Bilinski , A.Andruszczak <--> Guliano , R. Grzelak , Probierz
no a w ataku jak nie bylo zmian tak niema. Ciekawi mnie tylko jedno -I. Sypniewski - decyzja miala zapasc dzis(znaczy sie w sobote). No coz pozyjemy zobaczymy. Pozdro
|
MW'03
|
|
|
|
Odp: Transfery na I lige !!!!!! - 04/07/2004 00:52
Bardzo cieszę się z pozyskania Probierza. Będziemy mieć najbardziej waleczną parę "kreskowych" w lidze, czyli Probierza i Matlaka. Teraz jeszcze dorwać napastnika i bramkarza, a potem możemy w spokoju oczekiwać na pierwszy mecz, w którym - mam nadzieję - pokażemy Legii jej miejsce w szeregu
|
Zdelegalizować traktor.
Męska forma: demon. Żeńska forma: demona. Nijaka forma: De Mono.
|
|
|
|
Odp: Transfery na I lige !!!!!! - 04/07/2004 02:04
Rzeczyiwscie chyba w spokoju mozemy czekac jeszcze tylko na zatrudnienie bramkarza i napastnika.W jednym z wywiadow Dawid Ptak powiedzial, ze sa bliskjo pozyskania Sypniewskiego i Tarachulskiego.Moim zdaniem tak wlasnie powinni zrobic-zatrudnic ich obu, gdyz jak wiadomo Sypniewski jest nieobliczalny i nigdy nie wiadomo jak dlugo zagrzeje u nas miejsce
|
|
|
|
|
Odp: Transfery na I lige !!!!!! - 04/07/2004 13:21
Nie zapominajmy o 2 testowanych brazylijczykach obaj ponoc napastnicy , no i jeden z nich (Cesar badz Sezar) strzelił brameczke z 20m wiec nie było to przypadkowe i w przeciwienstwie do Michalskiego zadebiutował , a czy ebdzie przydatny zobaczymy
|
|
|
|
|
Odp: Transfery na I lige !!!!!! - 04/07/2004 20:39
Wg tego co podało Radio Szczecin:
-zrezygnowano z R. Michalskiego
-Julio Cezar (napastnik) - Brazylijczyk, ostatnie 3 sezony w Karlsruher SC, pojechał na obóz do Gutowa
-Andreas Michl (bramkarz) - ostatnio w SV Reid, tak samo - na obozie w Gutowie
-Do Gutowa dojada dwaj bramkarze: Kapsa (to się Shawn ucieszy ) i Kozik - z tej trójki bedzie wybrany bramkarz [Ostatnio edytowane przez Ze Dario: 2004-07-04 21:08]
|
|
|
|
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8