Autor
Wiadomość
   Hyde Park -> Mistrzostwa Świata 2010 w RPA << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Randall McMurphy
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7488 dni

*

Odp: Mistrzostwa Świata 2010 w RPA - 20/06/2010 02:04

avelyn napisał:  
troche szkoda kamerunu, ladna pilke pokazali

Jebac Kamerun!! Kurs 2,85 - singiel ładnie siadl (efortuna) :]

To My Niechciani, Nielubiani i Bezczelni...MKS!
anathema
Kibic
Na forum od 7126 dni

Odp: Mistrzostwa Świata 2010 w RPA - 20/06/2010 10:38
"Lansik" afrykańskich druzyn cosik nie wychodzi- Kamerun, Nigeria i RPA praktycznie poza turniejem, Algieria zasadniczo proforma jedynie Ghana ma dość spore szanse ale jesli przegra z Niemcami a Serbia wygra to tez leci. WKS dzis polegnie z Brazylią i raczej tez pozamiatane. I żegnajcie wuwuzele;)

'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"

Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione,
Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i
Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
Olaf
Kibic
Na forum od 8414 dni

Odp: Mistrzostwa Świata 2010 w RPA - 20/06/2010 10:46

PS. napisał:  
Bardzo przyjemny mecz Kamerun - Dania, w końcu zaczynają się jakieś emocje. ;)

Ten mecz pod względem taktycznym to była kompromitacja z obu stron. Takiej masy błędów w defensywie czy przy wyprowadzaniu piłki w jednym meczu dawno nie widziałem.

Pieniądze to nie wszystko.... potrzebne są jeszcze złoto i diamenty.
Randall McMurphy
Kibic
Na forum od 7488 dni

*

Odp: Mistrzostwa Świata 2010 w RPA - 20/06/2010 10:48

anathema napisał:  
"Lansik" afrykańskich druzyn cosik nie wychodzi- Kamerun, Nigeria i RPA praktycznie poza turniejem, Algieria zasadniczo proforma jedynie Ghana ma dość spore szanse ale jesli przegra z Niemcami a Serbia wygra to tez leci. WKS dzis polegnie z Brazylią i raczej tez pozamiatane. I żegnajcie wuwuzele;)

No nie byłbym taki pewien , jezeli Brazylia zagra taki piach jak ostatnio praktycznie na stojaco chcieli wygrac z Korea , a WKS zagra podobnie jak ostatnio z wysoko postawiona linia pomocy i pressingiem to mogą ten mecz spokojnie wygrac. To nie jest ta WIELKA Brazylia co kiedys.

To My Niechciani, Nielubiani i Bezczelni...MKS!
Porto
Kibic
Na forum od 7375 dni

Odp: Mistrzostwa Świata 2010 w RPA - 20/06/2010 11:45

Randall McMurphy napisał:  

anathema napisał:  

No nie byłbym taki pewien , jezeli Brazylia zagra taki piach jak ostatnio praktycznie na stojaco chcieli wygrac z Korea , a WKS zagra podobnie jak ostatnio z wysoko postawiona linia pomocy i pressingiem to mogą ten mecz spokojnie wygrac. To nie jest ta WIELKA Brazylia co kiedys.

Dokładnie to samo pisałem że Brazylia już nie zachwyca swoją grą tak jak kiedyś. WKS z Drogbą będzie bardzo grożny i licze tu na niespodziankę. Teraz czas ma ciekawą informację:

Cytat:  
FIFA zaapelowała o postawę fair do piłkarzy Urugwaju i Meksyku. Remis we wtorkowym meczu tych drużyn da im awans do 1/8 finału mistrzostw świata, a zarazem będzie oznaczać wyeliminowanie RPA i Francji.

- Hasło FIFA brzmi: moja gra jest fair. Mamy nadzieję, że wszystkie 32 drużyny będą stosowały tę zasadę w kolejnych meczach aż do końca mistrzostw - powiedział rzecznik FIFA Nicolas Maingot na pytanie o reakcję FIFA na spekulacje wokół remisu w meczu Meksyku z Urugwajem.

Prawdopodobieństwo remisu w starciu Meksyku z Urugwajem jest na tyle duże, że niektóre firmy bukmacherskie wycofały już z oferty zakłady na wynik tego spotkania.

Napewno będa grali fair ;) już to widze, X w tym meczu to pewniak.

anathema
Kibic
Na forum od 7126 dni

Odp: Mistrzostwa Świata 2010 w RPA - 20/06/2010 11:51
Dziwne ta sugestie-czyżby FIFA widzi że odpada gospodarz i bedą straty? Wietrzą jeszcze dla nich iluzoryczne szanse? Ciekaw czy jak przykładowo Holandia wystawi rezerwowy skład z Kamerunem też będą robić larum że to nie fair (abstrahuje że ci nie mają już żadnych szans-to tylko przykład z brzegu)... Jebać FIFE-mam nadzieje że w tym meczu bedzie remis bo ani Francji, ani RPA awans dalej sie nie należy i tyle.

'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"

Ambasador
Moderator**
Na forum od 7757 dni

Odp: Mistrzostwa Świata 2010 w RPA - 20/06/2010 11:58

Olaf napisał:  

PS. napisał:  
Bardzo przyjemny mecz Kamerun - Dania, w końcu zaczynają się jakieś emocje. ;)

Ten mecz pod względem taktycznym to była kompromitacja z obu stron. Takiej masy błędów w defensywie czy przy wyprowadzaniu piłki w jednym meczu dawno nie widziałem.

Olafie:) szczerze mówiąc wolę oglądać takie kompromitacje z obu stron, niż chociażby takie mecze jak Holandia - Japonia, gdzie błędów było mniej niż we wspomnianym meczu:)

Pod względem emocji i atrakcyjności dla widza siedzącego w fotelu przed TV, jak na razie najlepszy mecz.

Pozdrawiam:)

@Porto - Drogba wszedł w meczu z Portugalią i szczerze mówiąc WKS nie grał dużo lepiej niż przed zmianą, jak WKS taktycznie nie obniży lotów to może być ciekawie:)

a remis Urugwaj - Meksyk to jest najbardziej pożądany wynik:D odpadnięcie wuwuzeli i żaboli za jednym razem nie często się zdarza:)

Szczecin moim miastem, Pogoń moim życiem!
Bzyku
Kibic
Na forum od 7826 dni

*

Odp: Mistrzostwa Świata 2010 w RPA - 20/06/2010 13:46
Czy będzie remis to nie byłbym taki pewien. Meksyk raczej nie będzie chciał brać w ciemno remisu bo to oznacza grę z Argentyną w kolejnej rundzie, a to może im się średnio podobać.
Myślę, że przynajmniej Meksyk będzie walczył o zwycięstwo

avelyn
Kibic
Na forum od 8409 dni

Odp: Mistrzostwa Świata 2010 w RPA - 20/06/2010 15:14

Bzyku napisał:  
Czy będzie remis to nie byłbym taki pewien. Meksyk raczej nie będzie chciał brać w ciemno remisu bo to oznacza grę z Argentyną w kolejnej rundzie, a to może im się średnio podobać.
Myślę, że przynajmniej Meksyk będzie walczył o zwycięstwo

ja mysle, ze to 80 minuty bedzie normalny mecz, a w zaleznosci jak gdzie indziej jest wynik to zrobia tak by nikt nie byl poszkodowany ;]

Jeśli historia mogłaby nas czegokolwiek nauczyć, to niewątpliwie tego, że żaden naród nie stworzył wyższej cywilizacji bez poszanowania prawa do posiadania własności prywatnej
Ludwig von Mises
PSMKS
Patriotyczna PS
Na forum od 7913 dni

Odp: Mistrzostwa Świata 2010 w RPA - 20/06/2010 16:07
HAhahahah ! Nowa zelandia !!

Przyjaciele Nie Tylko z Trybun !
bathuk
Kibic
Na forum od 6146 dni

Odp: Mistrzostwa Świata 2010 w RPA - 20/06/2010 16:09

PSMKS napisał:  
HAhahahah ! Nowa zelandia !!

o ja pier**le

PS!!!
ArP
Kibic
Na forum od 8219 dni

Odp: Mistrzostwa Świata 2010 w RPA - 20/06/2010 16:10
hahaha makaroniarze:]

Pogoń Szczecin MKS!
tribu
Kibic
Na forum od 7872 dni

*

Odp: Mistrzostwa Świata 2010 w RPA - 20/06/2010 16:13
pa pa makarony;) jak dla mnie to mecz moze sie juz skonczyc w tym momencie:)

100% PD
Bzyku
Kibic
Na forum od 7826 dni

*

Odp: Mistrzostwa Świata 2010 w RPA - 20/06/2010 16:24
Następny mecz włoska kadra powinna rozegrać z lwami w Coloseum lol

eF^
Kibic
Na forum od 7987 dni

*

Odp: Mistrzostwa Świata 2010 w RPA - 20/06/2010 16:28
Jezu jaki karny z dupy dla Włochów.. 1:1

Cytat:  
a bramki "z dupy", ze spalonego nie było dla Nowej Zelandii? ;)

Była, ale tego spalonego nawet sami Włosi nie przyuważyli, a karny naciągany straszliwie, niemniej tak jak anathema pisze - w meczu Włochów niespodzianką taka sytuacja nie jest.

Ostatnio edytowany przez: eF^, 20 czerwca 2010, 17:05 [3 raz(y)]

anathema
Kibic
Na forum od 7126 dni

Odp: Mistrzostwa Świata 2010 w RPA - 20/06/2010 16:58

eF^ napisał:  

są włosi, jest karny z dupy :)

Niebuszewiak
Kibic
Na forum od 7711 dni

Odp: Mistrzostwa Świata 2010 w RPA - 20/06/2010 17:00

eF^ napisał:  

a bramki "z dupy", ze spalonego nie było dla Nowej Zelandii? ;)

Zawsze Pogoń Szczecin MKS.
Tasior
Kibic
Na forum od 6510 dni

*

Odp: Mistrzostwa Świata 2010 w RPA - 20/06/2010 17:51
Ja nie wierze... Co by było gdyby sędzia nie nabrał się na karnego :D

1948 MKS POGOŃ SZCZECIN
FC STARGARD
ManeS
Kibic
Na forum od 5886 dni

Odp: Mistrzostwa Świata 2010 w RPA - 20/06/2010 17:58
ale cioty z tych makaronów, z taką grą to lepiej niech nie wychodzą z grupy.

"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
tribu
Kibic
Na forum od 7872 dni

*

Odp: Mistrzostwa Świata 2010 w RPA - 20/06/2010 18:02

ManeS napisał:  
ale cioty z tych makaronów, z taką grą to lepiej niech nie wychodzą z grupy.

gra wlochow to jest wielki triumf polskiej mysli szkoleniowej;) w sumie nie tylko ich bo anglicy tez uskuteczniaja na tych mistrzostwach polska pilke:)

100% PD
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 15  - 16  - 17  - 18  - 19  - 20  - 21  - 22  - 23  - 24  - 25  - 26  - 27  - 28  - 29  - 30  - 31  - 32  - 33  - 34  - 35  - 36  - 37  - 38  - 39  - 40  - 41  - 42  - 43  - 44  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1763361869 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.04 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005