Wiesz wynik moze i cieszy ale wiem ze stac mnie na wiecej. No i na wiecej liczylam. Teraz to juz nic nie zrobie, moge jedynie sobie pogadac Pozdrawiam Ciebie
Odp: temat ogórkowy - 15/06/2005 23:53
Ehehe dzisiaj do mojego osiedlowego monopolowego podjechał samochodem Divecky... Nie wiem co kupował bo właśnie wychodziłem ale nigdy bym się nie spodziewał spotkać go w tym miejscu...
"Zdziwiłbym się gdybym tylko potrafił się jeszcze zdziwić..."
"Jakie blaski, jakie cienie, o czym jest ta mowa? - CHCWD za nieprzemyślane słowa..."
W małej wsi koło Mieszkowic krzewy narkotycznej konopi są jak chwasty - rosną wszędzie. Na żniwa miłośnicy rodzimej marihuany przyjeżdżają nawet z Gdańska.
Krzewy konopi siewnej, bardzo przypominającej konopię indyjską, rosną niemal wszędzie. Nikt ich nie sieje. Rozsiewają się i wyrastają bez pomocy człowieka.
- Są jak chwasty, wyrosną nawet w szczelinie między betonowymi płytami - mówi Józef Dećko, sołtys wsi.
Konopi faktycznie jest pełno. Rośnie w ogródkach, za stodołą, wśród ziemniaków i pod lasem.
- Niektóre krzewy, jeśli tylko mają trochę miejsca, wyrastają na dwumetrowe egzemplarze. Są jak choinki - mówi Józef Dećko.
Wycinanie niewiele daje, bo kilka dni później narkotyczny krzew wyrasta w innym miejscu.
- Konopię w tej wsi zebrać bardzo łatwo, ale ostrzegam, że jeśli przy kimś znajdziemy najmniejszą nawet ilość będzie miał kłopoty - mówi starszy posterunkowy Mariusz Młynarczak z rewiru dzielnicowych w Mieszkowicach.
"Wśród pięknych kwiatów rosną te chwasty, popularnie to pedały i lewe niewiasty..."
Odp: temat ogórkowy - 16/06/2005 10:42
przed chwilą się dowiedziałem że Arkonia grała w finale PP z Legia, jako 3 ligowiec (bodajże) Wygrywając 2-0 przegrała 3-2 a szkoda..
W małej wsi koło Mieszkowic krzewy narkotycznej konopi są jak chwasty - rosną wszędzie. Na żniwa miłośnicy rodzimej marihuany przyjeżdżają nawet z Gdańska.
Krzewy konopi siewnej, bardzo przypominającej konopię indyjską, rosną niemal wszędzie. Nikt ich nie sieje. Rozsiewają się i wyrastają bez pomocy człowieka.
- Są jak chwasty, wyrosną nawet w szczelinie między betonowymi płytami - mówi Józef Dećko, sołtys wsi.
Konopi faktycznie jest pełno. Rośnie w ogródkach, za stodołą, wśród ziemniaków i pod lasem.
- Niektóre krzewy, jeśli tylko mają trochę miejsca, wyrastają na dwumetrowe egzemplarze. Są jak choinki - mówi Józef Dećko.
Wycinanie niewiele daje, bo kilka dni później narkotyczny krzew wyrasta w innym miejscu.
- Konopię w tej wsi zebrać bardzo łatwo, ale ostrzegam, że jeśli przy kimś znajdziemy najmniejszą nawet ilość będzie miał kłopoty - mówi starszy posterunkowy Mariusz Młynarczak z rewiru dzielnicowych w Mieszkowicach.
Odp: temat ogórkowy - 16/06/2005 13:08
może wiecie czy istnieje możliwość wypalenia piosenek z rozszerzeniem .ogg tak, żeby normalnie krążek działał w audio?? z góry dzięks za odpowiedź
Aż 37 synonimów wyrazu "piłka" ma naród wybitnych piłkarzy - Brazylijczycy.
Jak podaje brazylijski "Leksykon futbolu", poza standardowymi "kula", "kuleczka" czy "balon" "Canarihnos" na piłkę wołają również m.in. dzieciak, dziewczyna, lalka, baby, Maria, towarzyszka, ona, dziewica, panna, niewierna, kapryśna, gruba, śliwka, brodawka, skóra, globus, pęcherz, opona, kasztan, mortadela, zwierzątko, demon.
onet.pl
no to czas porezać troche dziewicą bo ładna pogoda
"...satysfakcja jest chwilowa - trwa moment, bo za chwilę będziesz chciał to zrobić jeszcze lepiej ziomek. Jeśli nie, to nie rozwiniesz się...'
Jak podaje brazylijski "Leksykon futbolu", poza standardowymi "kula", "kuleczka" czy "balon" "Canarihnos" na piłkę wołają również m.in. dzieciak, dziewczyna, lalka, baby, Maria, towarzyszka, ona, dziewica, panna, niewierna, kapryśna, gruba, śliwka, brodawka, skóra, globus, pęcherz, opona, kasztan, mortadela, zwierzątko, demon.
onet.pl
onet.pl
a gała to co zapomnieli...
nie przytoczyli wszystkich nazw...(podali 25 z 37)
"...satysfakcja jest chwilowa - trwa moment, bo za chwilę będziesz chciał to zrobić jeszcze lepiej ziomek. Jeśli nie, to nie rozwiniesz się...'
onet.pl
Takie opowiadanko wymyslilem :
Pewnego pięknego dnia naszła mnie ochota na mortadele, wiec wziełem dziewczyne zwaną również towarzyszką i poszedłem ją pokopać. Niewierna nie trzymała sie mojej nogi tylko latała od jednego do drugiego[...] Podchodziłem do karnego, uderzyłem... jednak jebane zwierzątko
poleciało w siną dal...Maria moja prywatna opona niechciała się mnie słuchać, jak to ona była tylko zwyczajną karpyśną panną. Strzały moje były tak potężne że powierze z niej uszło, wieć udałem sie do domu aby dopompować moją lalke, niestety przedawkowałem alkohol dnia wczesniejszego i musialem spuscic z niej troche. Wyglądała niczym opona bez pęcherza.
Odp: temat ogórkowy - 16/06/2005 19:01
Wydaje mi się że ciekawsze mecze będą jesienią. Na wiosnę z ciekawszych przeciwników tylko Lech i Wisła i ewentualnie Widzew.
Czy moglby mi ktos podac linki ze stronami z darmowymi mp3(ale niech bedziesz dobra aktuaizacja) i filmami (najlepiej polskie badz zagraniczne ale w wersji ang.)?
Moja siec wylaczyla p2p a ze ja mam troche czasu bo sobie zlamalem reke (w dodatku na mistrzostwach polski w lekkiejatletyce;/) to mam czas na posperanie i posciaganie tych gowien
Odp: temat ogórkowy - 16/06/2005 21:52
Widzew - Odra 1:3, wiec chyba Odra zostaje w ekstraklasie bo za 3 dni w Wodzisławiu rewanż szkoda mi troche Widzewa...
...Wiele Serc, Jedno Bicie, Pogoń Szczecin Ponad Życie...
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.