Odp: temat ogórkowy - 14/06/2005 21:05
mam pytanie gdzie mozna tanio zrobic obustronny nadruk na koszulce chodzi mi o zwykła koszulke nadruk tez moze ktos wie ..........pozdro
Odp: temat ogórkowy - 15/06/2005 12:52
nadruk zrobisz (choć niekoniecznie tanio) albo przy pracu rodła już na ul. niepodległosci naprzeciw lotu (pomiedzy bankiem LG i kantorem) tam są wielkie reklamy: ksero nadruki itp to powinienies trafic. albo na ulicy jagielonskiej jest taki punkt gdzie to robią (nazwy nie pamietam) - pomiedzy piastów a pocztowa (jak sie idzie od strony piastow to po prawej stronie) sorry za malo dokladne objasnienai ale dawno nie korzystalem z tego typu uslug. 2 lata temu za nadruk A4 na koszulce wlasnej placilo sie 15 zł.
taniej wychodzi kupic papier do prasowanek (jest np. w media markt - ok 10zł -kilka sztuk) i samemu wydrukowac sobie.
Odp: temat ogórkowy - 15/06/2005 14:25
no wiec nie wiemm jak u was w szkole ..ale my dzis mielismy wyniki testu kompetencji ....jak wam poszło??pytam oczywiscie tych którzy pisali
>>>Czy wygrywasz czy nie ja i tak kocham Cie ---->>>
humanistyczny : 37
matematyczny : 29
czyli 66 ale patrząc na próny z którego miałem 51 to od biedy może byc
Mówicie że jesteśmy rasistami, mówicie że jesteśmy faszystami, to dlaczego nie dajecie swych córek arabom a synów nie żenicie z murzynkami, czy chciał byś by twój syn chodził w turbanie? czy chciał byś by twa córka zasłaniała twarz? czy chciał byś by w twym bloku mieszkali cyganie? spójrz mi prosto w oczy nim odpowiesz tak!!!
Ogólnie jestem zadowoloy Jeden z lepszych wyników u mnie w klasie Warto dodać, że zbytnio się nie uczyłem
Składałem do: 1,7,6 (taka kolejność) Średnią będe miał: 4,93 lub 5,00 (nie wiem co z w.f) Pkt. z testów, ocen i z konkursu w którym miałem dobre miejsce (jedyny który byłem przez 3 lata; poszedłem pod wpływem kolegi ) wyjdą koło 150 - 155 czyli do LO 1 powinienem się dostać To tak się chwaląc
P.S: Ale zbytnio się w tym półroczu nie musiałem wysilać (tylko w kilku przypadkach) To system taki słaby A najważniejsze, że można powiedzieć, że już wakacje
Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
Odp: temat ogórkowy - 15/06/2005 19:45
Bardzo dobrze sie stalo. "gwiazdeczki" Wisly wreszcie zostali sprowadzeni na ziemie Moim zdaniem po tym faulu co sedzia pokazal czerwona powinien byc karny dla Zaglebia. Oczywiscie to tylko moje zdanie. BTW bardzo bym chcial, zeby kiedys o wyniku meczu Pogoni zadecydowali mlodzi zawodnicy- tak jak to dzis bylo w Lubinie.
62 :I ... bezapelacyjnie ZA MAŁO .. dobrze ze chociaz srednią bede miala calkiem
Dziewczyno co ty chrzanisz, 62 to dobry wynik, wynik marzenie, sam taki miałem a jak tobie się to rozłożyło Bo ja miałem po równo, z obu po 31. Jeszcze raz gratuluję wyniku.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.