Odp: temat ogórkowy - 13/06/2005 16:43
Dziś mnie ta popołudniowa ulewa złapała na ul.Piłsudskiego. Czy mi się zdawało czy w UM włączyli syreny alarmowe?A jezeli tak to w jakim celu?ktoś wie?chyba nie myśleli, że znów nalot aliantów skoro się zrobiło ciemno?
Herman Haken. Takiego Prezydenta potrzeba Szczecinowi.
Odp: temat ogórkowy - 13/06/2005 17:02
Tak sobie kminię, że nieźle Cracovia się zrobiła w h**a Najpier się zgłosili do INTERTOTO, później chyba zrezygnowali bo myśleli, że w UEFA zagrają a tu zonk
Na uniwerku w czasie wykladu tez wlaczyli. Z tego co wiem to byly cwiczenia na wypadek jakiejsc katastrofy czy zagrozenia. A wpadli pewnie na to po tym jak w Warszawie jakis ziomus, ktory powysylal maila o bombie zaczal gadac ze naslal go jakis iranczyk...
Odp: temat ogórkowy - 13/06/2005 20:43
Chcąc napisać coś na gg wyskakuje mi jakiś Error34 nie mogę do nikogo nic napisać, ani nawet otworzyć archiwum bo odrazu gadu mi się zamyka, miał ktoś już kiedyś taki problem
Chcąc napisać coś na gg wyskakuje mi jakiś Error34 nie mogę do nikogo nic napisać, ani nawet otworzyć archiwum bo odrazu gadu mi się zamyka, miał ktoś już kiedyś taki problem
Ja mam taki problem na codzień.. kwestia przyzwyczajenia... ale spróbuj od nowa gg zainastalować, powinno pomóc
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.