Odp: temat ogórkowy - 07/06/2005 21:59
wie ktos moze jak nazywa sie ten niedawno otwarty aquapark w Berlinie? Moze by ktos zapodal linkiem, szukalem, ale na niemieckich stronkach nie bardzo sie polapuje,a nawet nazwy nie znam
"Wśród pięknych kwiatów rosną te chwasty, popularnie to pedały i lewe niewiasty..."
mam prosbe do tegorocznych maturzystow. Jesli ktos ma mature z polskiego na kompie i bylby chetny mi ja przeslac to prosze o kontakt 3866642. nie wiem jeszcze jak ale sie odwdziecze
Ty mnie lepiej odblokuj bo inaczej sobie pogadamyPozdro Bartuś ;-]
Czechy - Macedonia 2 (14.00)
Lotwa - Liechtenstein 2 (12.00)
Dania - Albania 1 (1.20)
Hiszpania - Bosnia i Herc. 1 (1.15)
stawiam 2 złote zsumowana stawka wynosi 12 zł a do wygrania jest 412 zł
2 na 4 czyli niby 2 mecze muszą mi wejść żeby wygrać...
i co jak Dania i Hiszpania wygra to wygrywam 412 zł?? inaczej być niemoże a pytam bo wydaje mi się to za łatwe
Mówicie że jesteśmy rasistami, mówicie że jesteśmy faszystami, to dlaczego nie dajecie swych córek arabom a synów nie żenicie z murzynkami, czy chciał byś by twój syn chodził w turbanie? czy chciał byś by twa córka zasłaniała twarz? czy chciał byś by w twym bloku mieszkali cyganie? spójrz mi prosto w oczy nim odpowiesz tak!!!
Pytanie do tych co grają w sts w systemi erozpiswoym :
przypuśćmy że robie rozpis 2 z 4
stawiam mecze :
w nawiasach kurs
Czechy - Macedonia 2 (14.00)
Lotwa - Liechtenstein 2 (12.00)
Dania - Albania 1 (1.20)
Hiszpania - Bosnia i Herc. 1 (1.15)
stawiam 2 złote zsumowana stawka wynosi 12 zł a do wygrania jest 412 zł
2 na 4 czyli niby 2 mecze muszą mi wejść żeby wygrać...
i co jak Dania i Hiszpania wygra to wygrywam 412 zł?? inaczej być niemoże a pytam bo wydaje mi się to za łatwe
bylo by zbyt proste wtedy wygrywasz tylko za te mecze ktore ci weszly, czyli mnozysz 1.2 x 1.15 i odejmujesz 10% ale musisz sobie dobrze poprzeliczac bo czesto sie nie oplaca grac takim systemem jesli sa niskie stawki
"Wśród pięknych kwiatów rosną te chwasty, popularnie to pedały i lewe niewiasty..."
Odp: temat ogórkowy - 08/06/2005 18:11
HAHAHAHAHAHAHAH
Mowie wam, na prawde posluchajcie mnie
SF 4 jeszcze nie zostalo zlamane, wiec jak mozecie grac w full wersje?
Ok, moze i sciagniacie...
Nawet sie zainstaluje ! Ale w pewnym momencie sie wylaczy...
Na poprawna wersje poczekamy jeszcze kilka/nascie dni...
A to co sciagacie to specjalnie wypuszczane fejki by zniechecic do piractwa ale kupienie oryginala...
Ehhh...
Zawsze chcecie byc madrzejsi....
BTW nawet jak sciagniacie tylko image plyty to co wam po tym? Skoro nie urochomicie ani nie wypalicie? Bo jest zabezpieczone a tego jeszcze nie udalo sie rozgryzc, ale juz niedlugo :>
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.