mam pytanko mam karte graficzna ati radeon 9600 xt 128 mb w bise mialem ustawione ze karta niby ma 64 mb zroiblem test w 3d marku i mialem wiecej pkt niz gdy ustawilem sobie w biosie na 128 mb czy to jest wogole mozliwe ?? i jak mam ustawic na 128 czy na 64 w kocnu bo juz nie lpaie tego !! eh z gory dzieki pozdro
Jesli chodzi o gry to narazie rzadko ktora gra w pelni wykorzystuje 128 MB pamieci. Przy 64 niektore z nich chodza lepiej bo wszystko jest w 100% eksploatowane, natomiast przy wiekszej pamieci ok. 40% z niej jest bezuzyteczna i tylko spowalnia prace. W sumie to zalezy jeszcze w jakie tytuly grasz, bo np. Doom 3 ladnie chodzi przy 256 MB
Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
mam pytanko mam karte graficzna ati radeon 9600 xt 128 mb w bise mialem ustawione ze karta niby ma 64 mb zroiblem test w 3d marku i mialem wiecej pkt niz gdy ustawilem sobie w biosie na 128 mb czy to jest wogole mozliwe ?? i jak mam ustawic na 128 czy na 64 w kocnu bo juz nie lpaie tego !! eh z gory dzieki pozdro
Jesli chodzi o gry to narazie rzadko ktora gra w pelni wykorzystuje 128 MB pamieci. Przy 64 niektore z nich chodza lepiej bo wszystko jest w 100% eksploatowane, natomiast przy wiekszej pamieci ok. 40% z niej jest bezuzyteczna i tylko spowalnia prace. W sumie to zalezy jeszcze w jakie tytuly grasz, bo np. Doom 3 ladnie chodzi przy 256 MB
ostanio kupilem swat 4 i tak mi cos na wysokich detalach przycina a wydaje mi ze nie powinoo sie ciac kompa mam dobrego p4 3ghz karta ati R 9600 xt wiec sam nei wiem czemu mi sie czasem tnei na 128 dziala troszke lpeiej ;]
ostanio kupilem swat 4 i tak mi cos na wysokich detalach przycina a wydaje mi ze nie powinoo sie ciac kompa mam dobrego p4 3ghz karta ati R 9600 xt wiec sam nei wiem czemu mi sie czasem tnei na 128 dziala troszke lpeiej ;]
skoluj sobie lepsze sterowniki to napewno bedzie lepiej ja pameiatm jak mi gta vice city na poczatku odbrze chodzilo a jak wyjechalem gdzies dalej to wszystko sie rozmazywalo. sterowniki powinły to wyjasnic
Teraz z deka zawieśniacze , ale proszę się nie śmiać, moze mi ktoś podać tytuł tej piosenki co jakaś typiara śpiewa coś w stylu: Wonnafile, Łonafile, Pedofile czy jakoś tak , będę wdzięczny.
Odp: temat ogórkowy - 07/06/2005 15:25
system eliminacji studentow jest aktywny (sesja)
w zwiazku z tym mam pytanko: znacie moze jakies dobre wspomagacze jesli chodzi o nauke, glownie lepsza koncentracja i lepsze zapamietywanie tego czego sie uczysz, i przy okazji zeby nie bylo drogie, slyszalem o Memory Formula, ale nie wiem czy to jest dobre...poleccie cos
ps. fetka odpada
"Dobra banda z tradycjami, po co takie ekipy w ogóle pytaja o zdanie ludzi internetu?"
w zwiazku z tym mam pytanko: znacie moze jakies dobre wspomagacze jesli chodzi o nauke, glownie lepsza koncentracja i lepsze zapamietywanie tego czego sie uczysz, i przy okazji zeby nie bylo drogie, slyszalem o Memory Formula, ale nie wiem czy to jest dobre...poleccie cos
ps. fetka odpada
kup Newsweek jest dosyc obszerny artykul o "wspomagaczach"
Naszą siłą nie jest to że nigdy nie upadliśmy, ale to że po każdym upadku potrafimy się podnieść jeszcze silniejszym Juventus Turyn-historia wielkiej miłości
ps. fetka odpada
Polecam Guarane, tabletki ziolowe na koncentracje. Po 2 tabletkach naprawde czuje sie mocniejsze bicie serca a spanie odpada
Odp: temat ogórkowy - 07/06/2005 18:17
A sciagniesz to tu: DJ WiTeK wchodzisz w mp3 a ponziej prawy przycisk myszy na ta ikonke "new" przy utworku i wybierasz zapisz jako...
Napisalem tak dokladnie na wszelki wypadek zeby kazdy mogl sobie bez problemu sciagnac. IMHO na tej stronce jest duzo fajnych utworkow i bardzo fajnie, ze sa udostepnione. PZDR
szukam GTA San Andreas wyszlo dzis na PC, jest mnsotwo warezow ;]
oferuje gwiazdke wzamian
za gwiazdke wszytsko jak narazie ciezko z linkie wiele jest feekow cyli podmienionych plikow na jednym z linkow byl np comandos 3 iwec trzeba troche poczekac jak bede cos mial dam znac
Odp: temat ogórkowy - 07/06/2005 20:34
mam prosbe do tegorocznych maturzystow. Jesli ktos ma mature z polskiego na kompie i bylby chetny mi ja przeslac to prosze o kontakt 3866642. nie wiem jeszcze jak ale sie odwdziecze
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.