Mi ta miejscowosc sie niezlbyt mile kojarzy (stare dzieje), dupeczki sa tam. Zjezdza sie ich tam troche na wakacje. Wybierasz sie teraz czy pod koniec czerwca, wtedy znacznej, wiecej towaru sie kreci... Co do baletow to oprocz tych 2 w Niechodzu co wspominal Mati to blisko masz Rewal i niejaka Californie, jesli nadal istnieje. Ceny roznie jak wszedzie ale mysle, ze taniej jak Miedzyzdroje.
W Rewalu masz jeszcze Robinsona Cruzoe a w nim DJ Za Deckami bo W Californii przygrywa jakis zespol i klimat jest jak na weselu
W Niechorzu zas dobry klimat jest w Bałtyku
Odp: temat ogórkowy - 05/06/2005 18:15
No to mamy już 3 nowych pierszoligowców: Korona, Bełchatów i Arka. Widać, że szykuje się ciekawy sezon (szczególnie dla tych co jeżdzą na wyjazdy). Możliwe, że do ligi powróci Widzew (jeszcze ciekawiej). I to jest właśnie prawidłowy skład polskiej ekstraklasy. Szkoda, ze Amica i Groclin na razie wysoko...
Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
No to mamy już 3 nowych pierszoligowców: Korona, Bełchatów i Arka. Widać, że szykuje się ciekawy sezon (szczególnie dla tych co jeżdzą na wyjazdy). Możliwe, że do ligi powróci Widzew (jeszcze ciekawiej). I to jest właśnie prawidłowy skład polskiej ekstraklasy. Szkoda, ze Amica i Groclin na razie wysoko...
no oby tylko wszedl jeszcze Widzew i bedzie naprawde ciekawie - a moze po prostu normalnie na upadek
Groclinu czy Amici trzeba jeszcze troche poczekac - ale dla nas jeszcze nie sa one takie straszne - przynajmniej sa blisko i za male pieniadze mozna na wyjazd pojechac . Z kolei w 2 lidze zagraja w przyszlym roku Lechia, pewnie tez Slask - czyli wszystko wraca do normalnosci Ja ze swojej strony zaluje tylko ze zamiast np Belchatowa nie awansowala Jagiellonia - ostatnio mi jej kibice imponuja zarowno jesli chodzi o wyjazdy jak i oprawy.
"Bo jest wśród Sopliców taka choroba,
że nic prócz Pogoni im się nie podoba".
Adam Mickiewicz "Pan Tadeusz" ks. VII
Odp: temat ogórkowy - 05/06/2005 20:14
Teraz z deka zawieśniacze , ale proszę się nie śmiać, moze mi ktoś podać tytuł tej piosenki co jakaś typiara śpiewa coś w stylu: Wonnafile, Łonafile, Pedofile czy jakoś tak , będę wdzięczny.
Teraz z deka zawieśniacze , ale proszę się nie śmiać, moze mi ktoś podać tytuł tej piosenki co jakaś typiara śpiewa coś w stylu: Wonnafile, Łonafile, Pedofile czy jakoś tak , będę wdzięczny.
Global Deejays - Don't Stop (Extended Mix)
2003/2004- Mistrzostwo Klasy B juniorów z Chrobrym Lisie Pole
Odp: temat ogórkowy - 05/06/2005 21:20
jakos za niedlugo do kin ma wejsc horror - trylogia, w kinach leca zapowiedzi tego. zna ktos moze tytul bo mi jakos wylecial i za cholere sobie przypomniec nie moge...
Do Niechorza jeszcze 2lata temu jezdzil bus z dworca dla busow,kosztowal 10zl teraz nie wiem jak jest ale mysle ze tez powinien jezdzic skoro jezdza busy do Pogorzelicy,Dziwnowa to czemu nie do Niechorza
Pogorzelica i Niechorze to jedno wspolne miasteczko (wioska, latem wygladaja jak miasteczko), dzieli je most ;-). A do Pogorzelicy z Kamienia jedzie sie oczywiscie przez Niechorze, zreszta z Gryfic chyba tesh...A co do roweru to jakies piec lat temu bylem tam rowerem (bylem chyba 2 lata starszy niz Vasyl teraz ) z AKmienia, wiec Vasyl moge Ci pozyczyc rower ... Co do cen to Do Rewala przez Kamien zycza sobie 18 zl, wiec Niechorze przez Gryfice moze byc podobnie.
A sa tam fajne dupeczki? Co prawda jade z panna, ale Ją wysle na plaze aby sie opalila a Vasyl na łowy . A jak wygladaja ceny? Piwo, itp. Drozyzna jak w Miedzyzdrojach?
KopaN: mozna nawet i z buta isc, albo hulajnoga, lecz mi chodzilo o w miare szybki sposob dostania sie na ta wioche
w niechorzu Faza ,w wakcje szmule są ,nie jest tak drogo i wogóle napewno 100 razy lepiej niż w pogorzelicy są dobre dyskoteki heh syrena disco fazowa ale po za sezonem to nudy...ja tam zawsze na 2 tygodnie wpadam jak są wakacje Pozdro
Chodzi Ci o Shakire ładnie zes dosadził
Chyba jednak nie, z tego co mi koleś gadał o tej piosence to to chyba jakieś techno jest, nie wiem, bo z tego co on mi gadał to niewiele zroozumiałem, a on się pytał czy mam to na kompie. I to nie jest to Global deejays co ktos podał.
Odp: temat ogórkowy - 06/06/2005 13:55
mam pytanko mam karte graficzna ati radeon 9600 xt 128 mb w bise mialem ustawione ze karta niby ma 64 mb zroiblem test w 3d marku i mialem wiecej pkt niz gdy ustawilem sobie w biosie na 128 mb czy to jest wogole mozliwe ?? i jak mam ustawic na 128 czy na 64 w kocnu bo juz nie lpaie tego !! eh z gory dzieki pozdro
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.