Odp: FM 2005 - 13/11/2004 00:07
Ma ktoś tego managera zapożyczyć Jaktak to niech wali na gg i nie patrzy na mój status, dobrze by było jakby ten ktos odezwał się przed jutrzejszym meczem to się jakoś dogadamy. Będę bardzo wdzięczny.
Odp: FM 2005 - 13/11/2004 00:40
[PR] - Player React - znaczy ze gracz zareagowal na Twoja wypowiedz w prasie. Sprawdz w u tego zawodnika w "profile" zeby zobaczyc czy pozytywnie czy negatywnie zareagowal
Odp: FM 2005 - 13/11/2004 04:36
Trzeci sezon, drugie miejsce w tabeli i eliminacje ligi mistrzów przedemną. Znów liczyłem na łatwe losowanie no ale cóż po raz kolejny nie wyszło.Rywalem w trzeciej rundzie eliminacji Deportivo. Pierwszy mecz na wyjeździe przegralem 1:0 (80min Pandiani) ale mój zespół naprawde dobrze grał. Pełny nadzieji na udany rewanż u siebie, a tu masz 4 kontuzje podstawowych graczy(w tym dwóch najlepszych strzelców)Korzym,Włodarczyk,Majdan i Radzewicz. Okazało sie nie taki diabeł straszny ja go maluja. Po bramce Surmy w 89min spotkania udało mi sie doprowadzić do dogrywki ,która nie przyniosła jednak rozstrzygnięcia. Rzuty karne wygrałem 5:4 i witaj Ligo mistrzów. Tymczasem na własnym podwórku jechałem wszystkich jak leci bedac oczywiście liderem w tabeli. Co ciekawe w Pucharze polski wszystkie mecze musiałem rostrzygac na własną korzyśc dopiero w karnych. teraz jestem w półfinale i czeka mnie dwumecz z groclinem. Wracając do LM. Trafiłem do dość silnej grupy z Barcelona,Ajaxem i Leverkusen. Na pierwszy mecz udałem sie do niemiec skąd przywiozłem całkiem dobry rezultat bo bramkowy remis 2:2. Nastepna potyczka to juz wypełnione po brzegi Floriana Krygiera i F.C barcelona poległem 1:4 choć prowadziłęm po bramce Korzyma ale jak to bywa w tej grze straciłem 3 bramki w 5 min i było po sprawie. Nastepnie u siebie wygrałem z ajaxem 1:0 po brmce Włodarczyka w 89min aby na wyjeździe z ta samą druźyna prowadzieć juź 3:1 lecz przegrać 4:3.
Inspiracją tego dość długiego posta jest mecz u seibie z Leverkusen który gram u siebie właśnie w tym momencie po pierwszej połowie prowadziłem 2:1 ale że nei moge patrzeć ja znów najprawdopodobniej strace 2 lub 3 bramki w 4 minuty to postanowiłem w "skrócie'opisać mój sezonik
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
bosze zarywam już drugą noc z rzędu przez tą gre
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Koniec meczu i remisik 2:2
Ostatnio edytowany przez: KoniO, 13 listopada 2004, 04:50 [1 raz(y)]
Odp: FM 2005 - 14/11/2004 22:13
JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
POGON MISTRZEM POLSKI!!! w 3 sezonie mojego grania
Nie wiem wogule jak to mozliwe ale Wisla przegrala i zremisowala kilka spotkan a ja mialem niesamowita passe wygrywajac 10 ostatnich spotkan w sezonie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(ale nie gralem wtedy ani z Wisla ani z Legia)zdobylem 55pkt o 4 wiecej od Wisly!!! Ale ta gra jest troche zjeb... i mimo ze 3 razy zostalem menadzerem miesiaca to i tak menadzerem sezonu zostal M ktory gral w barazach!!!
Grzelak najlepszym zawodnikiem ligi a zaraz za nim Mila!!!
Ale zaraz po sukcesie zaczelo robic sie nie ciekawie, w 2rundzie eliminacji wylosowalem RedStar Belgrad i nie wiem czy nie odpadne juz na poczatku, a szkoda by bylo bo wtedy nawet Uefa nie bede mial i najlepszy zawodnik Mila nie chce przedluzyc kontraktu
Moj sklad:
GK:Janukiewicz (23 lata mj najslabszy zawodnik wartosc zaledwie 140tys ale b. utalentowany i robi ciagle postepy)
O:Bosacki
O:Szymiczak(czy jakos tak z Poloniii)
O: Peczk
DM:Lukasiewicz
PL:Grzelak(4,3M)
P:Mila(4,3M)
P:Batata
PP:Blazejewski
N:Moskala
N:Tobiasz(duzy talent ma 19 lat a jego wartosc to juz 1,9M!!!)
P.S. U mnie w zeszlym sezonie do 1ligi awansowal TKP Torun i spokojnie sie utrzymal!!! Co za bezsens! Barcish bedziesz robil logo i facepack TKP Torun??
btw No1 - z Managerem Roku to jakis blad bo umnie tak samo sie dziejee - mimo ze mialem mistrza tez nie zostalem Managerem roku - rozumiem jak by Gornik Leczna zaszedl daleko w uefa albo zdobyl chociaz puchar polski a oni nic !!
btw No2 - NAdal nie rozumiem jak Grzelak moze byc dobry w tej grze
btw No3 -Mam net sam problem z Batata co ty z mila ale poki co rozpoczynam drugi sezon
Odp: FM 2005 - 16/11/2004 14:45
Nie wiem czy chodzi o tego samego menagera bo juz sie pogubilem...ale mam prosbe...czy bylby ktos tak uprzejmy i moglby mi podac CD-KEY'a do TCM 2005?(Total Club Menager)Jak nie chce na forum to tu niech wali na gg pod: 4152561...Naprawde mi zalezy i z gory dzieki!
Odp: FM 2005 - 17/11/2004 21:37
Dobra kit z tym postem u gory bo jestem juz w posiadaniu FM 2005...ale znowu mam problemplik mam w rozszerzeniu .bin i nie wiem o co chodzi..jakim programem mam to uruchomic?
Odp: FM 2005 - 18/11/2004 15:33
Ja skonczylem wczoraj 2 sezon i zajolem 3 miejsce. Mistrz to oczywiscie wisla a na drugim miejscu Wisla P. Jezlei chodzi o managera roku to dwukrotnie zostal nim manager Zaglebia Lubin bo dwukrotnie bronil sie przed spadkiem i sie utrzymal. Szkoda ze w tym sezonie druga liga zawiatal w Poznaniu a do pierwszej weszla MKS Mlawa(!!!).
Jezlei chodzi o transfery to :
Sprzedani:
-Masternak do Belchatowa
- Batata do jakiegos brazylijskiego
- Magdon , Grzanka, rodrigo, Labedzki , Milar - wszyscy wolny transfer.
- Mauro takze Brazylia
Kupieni:
- M. Saganowski(!!) za free
- P. Wlodarczyk za free
- M. Kuzba za free
- M. Mowlik
- M Golinski za free
i chyba bylo jeszcze dwoch ale nie pamietam.
Jezeli chodzi o europejskie Puchary to trafilem na Zelenika Belgrad(czy jakos tak) no i postaram sie rzecz jasna wygrac ale jak bedzie zobaczymy jutro bo dzis sie trzeba uczyc
W naszym downloadzie ląduje pierwszy graficzny superpack. Polish First League Graphics Superpack bo tak nazywa się ten plik zawiera:
-28 wysokiej jakości koszulek (domowe i wyjazdowe) wszystkich drużyn polskiej pierwszej ligi (w tym oczywiscie idealnie odwzorowane koszulki poogni)
-32 loga polskich drużyn 1 i 2 ligi
-372 zdjęcia ogromnej większości zawodników polskiej pierwszej ligi
-logo Piłkarskiej Ligi Polskiej
link http://fcmc.pl/sciagnij.php?co=download&nr=130
Odp: FM 2005 - 20/11/2004 10:35
czy jest ktoś na forum kto posiada orginalna polska wersje gry i byłby tak uprzejmy i przesłał mi na maila plik z polskim językiem. Mój mail to [email protected]
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1763448358 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.