też coś słyszałem o tym, ze francuzi trąbki wyłączyli. słyszałem jeszcze ze jakis mózg od dzwięku, ze szwabów chyba, wziął mecz zrzucił na kompa, powyciszał wszystko co było możliwe poza trąbkami, a kiedy miał już same trąbki stworzył dźwięk przeciwny do nich, a efekt jest taki, ze jak włącza się ten dźwięk w mp3 na kompie podczas meczu to trąbek w ogóle nie słychać ani nic, ale ile w tym prawdy to ja nie wiem. szukałem coś o tym w necie, ale nie znalazłem, a moze ktoś z was coś wie
Odp: Mistrzostwa Świata 2010 w RPA - 18/06/2010 17:43
Świetny mecz Słowenia - USA, po raz kolejny emocje do samego końca - dobrze, że od drugiej kolejki zaczęła się gra bo pierwsza była katastrofalna pod względem emocji, teraz mamy interesujące praktycznie każde spotkanie.
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Ciekawie by się zrobiło, jakby wieczorem Anglia straciła punkty z Algierią.
No i miałeś rację, Anglia co dramat zagrała to koniec. Pewnie nie tylko ja myślałem, że remis ze Stanami to był wypadek przy pracy - widać jednak, że Angole mają katastrofalną formę i ich awans z grupy przy dobrze grającej Słowenii wcale nie jest taki pewny.
ale Anglia piach zagrala totalny zaprezentowali "polski" poziom
coraz więcej ekip stosuję nasz styl
Podobała mi się Algieria, walczyli non stop, w porównaniu z meczu ze Słowenią, to dwie różne ekipy dzisiaj biegały po boisku, technicznie też nie najgorzej... a ta "jechana" Słowenia mogła już dziś zapewnić sobie awans
Gerrard, Lampard, Terry, Rooney, Heskey(co on w ogole robił na boisku to nie wiem) - tragedia...
Odp: Mistrzostwa Świata 2010 w RPA - 19/06/2010 01:58
W meczu Słowenia - USA widać było, to czego w naszych piłkarkach nie widać, walka do końca. Słoweńcy myśleli, że jak 2 bramki strzelili to wygrali. Trzeba przyznać, że Amerykanie dobrze kopią. Czuję dużo niespodzianek jeszcze przed nami.
Trzymam kciuki jutro za Australię w meczu z Ghaną. Dobrze, że niemiaszki przegrały, może przy sprzyjających wynikach nie wyjdą z grupy
Odp: Mistrzostwa Świata 2010 w RPA - 19/06/2010 11:12
Cieszy to że wkońcu mecze są ciekawe, w 7 meczach 2 kolejki padło 18 bramek o 6 mniej niż w całej 1 kolejce
Wszystko wskazuje na to że to będą mistrzostwa niespodzianek z faworytów najlepiej prezentuje się Argentyna zobaczymy co pokaże Brazylia z WKS choć to nie jest ta Brazylia która zawsze zachwycała swoją grą Anglia straszna padaka w 3 kolejce remis ze Słowenią a amerykańce ogrywają "Lisy pustyni" i angole do domu Ciekawie by było w grupie D gdyby dzisiaj wygrała Australia (4 drużyny po 3 pt.) może wkońcu przebudzą się gwiazdy Kamerunu...
w metrze dzisiaj pisali ze francuski canal+ ''wyłączył'' z dźwięku te jebane trąbki
też coś słyszałem o tym, ze francuzi trąbki wyłączyli. słyszałem jeszcze ze jakis mózg od dzwięku, ze szwabów chyba, wziął mecz zrzucił na kompa, powyciszał wszystko co było możliwe poza trąbkami, a kiedy miał już same trąbki stworzył dźwięk przeciwny do nich, a efekt jest taki, ze jak włącza się ten dźwięk w mp3 na kompie podczas meczu to trąbek w ogóle nie słychać ani nic, ale ile w tym prawdy to ja nie wiem. szukałem coś o tym w necie, ale nie znalazłem, a moze ktoś z was coś wie
p.s. JEBAĆ SZWABY, ale aleeeee!!!
też szukałem i znalazłem tę mp3 (chyba). Mi to nie działało ale jakby ktoś też chciał popróbować
Odp: Mistrzostwa Świata 2010 w RPA - 19/06/2010 16:07
Slowenia moze nie awansowac. Anglicy powinni zagrac w koncu na swoim poziomie i na 90% wygraja ten mecz, co da im awans.
Wyniku meczu USA - Algieria raczej nie wytypuje, ale zaden wynik nie bedzie niespodzianka. Slowencom pasowal by remis w tej potyczce, ale oba zespoly beda graly o zwyciestwo, ktore da awans do 1/8.
Jeśli historia mogłaby nas czegokolwiek nauczyć, to niewątpliwie tego, że żaden naród nie stworzył wyższej cywilizacji bez poszanowania prawa do posiadania własności prywatnej
Ludwig von Mises
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1763361950 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.