Akurat w moim punkcie krwiodawstwa można powiedzieć, że czuję się jak w domu, więc jeśli po oddaniu krwi i dokładniejszym jej przebadniu wychodzi lipa informują mnie i tylko jeden raz mi się zdarzyło, że oddana przeze mnie krew się nie nadawała - była za tłusta, więc gdyby coś wynikło z powodu alkoholu na pewno też bym o tym wiedział.
Ktoś pytał o wizytę dentystyczną - co konkretnie się z nią wiąże to nie wiem, ale nawet jeśli ma się zepsute zęby to ilość czerwonych krwinek może przekraczać normę.
Odp: Potrzebna krew- Pilne! - 31/05/2010 22:40
Wrzucam na prośbę koleżanki.
POTRZEBNA BARDZO KREW 0 RH-
Krew jest dla 2 letniego dziecka chorego na "Ostrą Białaczkę Szpikową".
Jak ktoś ma taką krew i jest chętny ją oddać lub płytki krwi proszę o kontakt. Jak ktoś nie wie jaką ma grupę krwi, a jest chętny sprawdzić za darmo i oddać gdyby się zgadzała też proszę o kontakt.
Beata
gg:3398555
tel: 665119229 lub 606274136
Nie chciałem zakładać nowego tematu, ale Junior możesz przykleić i dodać sumbol krwii w temacie?
Odp: Potrzebna krew- Pilne! POTRZEBNA BARDZO KREW 0 RH- - 02/06/2010 15:32
Nie, nie. Każdy zabieg ma jakiś określony czas, po którym nie powinno się oddawać. Nie pamiętam dokładnie, ale dla kanałówki to były chyba z 3 miesiące, choć głowy nie dam. Ale nie tak, że jak się raz w życiu miało to nie można. Tak jest tylko w przypadku chorób jak żółtaczka i tym podobne.
Nie, nie. Każdy zabieg ma jakiś określony czas, po którym nie powinno się oddawać. Nie pamiętam dokładnie, ale dla kanałówki to były chyba z 3 miesiące, choć głowy nie dam. Ale nie tak, że jak się raz w życiu miało to nie można. Tak jest tylko w przypadku chorób jak żółtaczka i tym podobne.
A to dobrze,dzięki za info.W takim razie czas zebrać się.
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1763355077 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.