Autor
Wiadomość
   Hyde Park -> Szukam chętnych osób do gry w lidze piłkarskiej << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Przema
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 6479 dni

Odp: Szukam chętnych osób do gry w lidze piłkarskiej - 02/10/2009 14:54

ZAŁOM napisał:  
Można jeszcze sie zgłaszac chyba do rozgrywak Red Box. Osobiście grałem w poprzednim sezonie w tych rozgrywkach. Fajna atmosfera, ale organizacja, sędziowie...... katastrofa. W tym sezonie grałem w jednym meczu tylko, i jakąś tam poprawe widac... Może tam zachaczyc? Koszt to 1600 zł. za rundę.

Gralem w rozgrywkach ŚLF, a wiec to o czym pisze kolega wyzej - reklamowane na stronach Pogon04. Jesli na Red Boxie jest tragedia to brak mi slow jak okreslic tamte rozgrywki. Sedziowie sa ci sami tu i tu, z tym, ze na SLFie nieraz zdarzalo sie tak, ze sedziego nie bylo w ogole i sedziowal organizator, znajomy druzyny, ktora wlasnie grala w tym meczu. Nie musze mowic ile razy skadnalicznie kocznyly sie takie mecze. Czekanie na terminarze czy aktualizacje to w ogole masakra. Z Red Boxa jestem zadowolony. Jedyne czego brakuje to szatnie...

BNY
Kibic
Na forum od 7756 dni

Odp: Szukam chętnych osób do gry w lidze piłkarskiej - 02/10/2009 15:19

Przema napisał:  

ZAŁOM napisał:  
Można jeszcze sie zgłaszac chyba do rozgrywak Red Box. Osobiście grałem w poprzednim sezonie w tych rozgrywkach. Fajna atmosfera, ale organizacja, sędziowie...... katastrofa. W tym sezonie grałem w jednym meczu tylko, i jakąś tam poprawe widac... Może tam zachaczyc? Koszt to 1600 zł. za rundę.

Gralem w rozgrywkach ŚLF, a wiec to o czym pisze kolega wyzej - reklamowane na stronach Pogon04. Jesli na Red Boxie jest tragedia to brak mi slow jak okreslic tamte rozgrywki. Sedziowie sa ci sami tu i tu, z tym, ze na SLFie nieraz zdarzalo sie tak, ze sedziego nie bylo w ogole i sedziowal organizator, znajomy druzyny, ktora wlasnie grala w tym meczu. Nie musze mowic ile razy skadnalicznie kocznyly sie takie mecze. Czekanie na terminarze czy aktualizacje to w ogole masakra. Z Red Boxa jestem zadowolony. Jedyne czego brakuje to szatnie...

a czy przypadkiem nie postawili tam jakoś w ciągu 2 ostatnich tygodniu budynku z szatniami? przejazdem widziałem, że coś tam powstało.

Junior
Pogoń Szczecin
Na forum od 8892 dni

Odp: Szukam chętnych osób do gry w lidze piłkarskiej - 02/10/2009 15:39

bny napisał:  

Przema napisał:  

ZAŁOM napisał:  

a czy przypadkiem nie postawili tam jakoś w ciągu 2 ostatnich tygodniu budynku z szatniami? przejazdem widziałem, że coś tam powstało.

dokładnie, przeciez juz od jakiegos czasu stoja tam kontenry jakies obok boiska, na pewno sa to szatnie itp. etc.

Ambasador
Moderator**
Na forum od 7757 dni

Odp: Szukam chętnych osób do gry w lidze piłkarskiej - 02/10/2009 18:01
Ja pykam w pruszkowskiej lidze szóstek, składki mamy po 10 zł od osoby, gramy sobie raz w tygodniu w weekend, sędziujemy sobie sami(na cotygodniowych zebraniach wybierani są sędziowie na dane mecze i szczerze mówiąc nie ma jakiejś dużej stronniczości). Oczywiście jak się buli np. 1 600 za rundę to sędziowe powinni być pro.
Gram też w lidze biznesu, organizacja tu już pełna profeska, w cenie szatnie+prysznic, sędziowie, woda, nawet sztuczne oswietlenie :)

Warto dodać, że ta pruszkowska liga szóstek jest rozgrywana na normalnym osiedlowym boisku, zebrali się chłopaki, dogadali się ze spółdzielnią/miastem i mogą spokojnie użytkować boisko w rozgrywkach. Może warto byście sami sobie ogarnęli takie coś :)

Ps. Liga ma swoją stronę na której, jest terminarz itp. pruszkowska liga szóstek

Szczecin moim miastem, Pogoń moim życiem!
Przema
Kibic
Na forum od 6479 dni

Odp: Szukam chętnych osób do gry w lidze piłkarskiej - 02/10/2009 18:36

Junior napisał:  

bny napisał:  

Przema napisał:  

ZAŁOM napisał:  

dokładnie, przeciez juz od jakiegos czasu stoja tam kontenry jakies obok boiska, na pewno sa to szatnie itp. etc.

Moze i szatnie sa, ale widocznie nie dla uczestnikow ligi red box.

ZAŁOM
Kibic
Na forum od 6145 dni

Odp: Szukam chętnych osób do gry w lidze piłkarskiej - 02/10/2009 21:50
W Red Box-ie są szatnie. i to nie są te kontenery. Szatnie dla piłkarzy rozgrywek Red Box są na hali przy Twardowskiego. Tam również są prysznice z których po swoim meczu można skorzystać. Napoje każda drużyna dostaje zawsze przed swoim meczem (dwie butelki najtańszej wody mineralnej z Biedronki) ale jest. Teraz organizacja widac sie poprawila. Gra się 5+1, na sztucznej murawie przy Witkiewicza. Wiadomo, teraz gra sie przy sztucznym oświetleniu :D Gdyby ktoś chciał więcej info, pisac na gg.

Ja się chętnie pisze do tego. Bramkarza już macie :D

kiko
Kibic
Na forum od 6971 dni

*

Odp: Szukam chętnych osób do gry w lidze piłkarskiej - 02/10/2009 23:12

ZAŁOM napisał:  
W Red Box-ie są szatnie. i to nie są te kontenery. Szatnie dla piłkarzy rozgrywek Red Box są na hali przy Twardowskiego. Tam również są prysznice z których po swoim meczu można skorzystać. Napoje każda drużyna dostaje zawsze przed swoim meczem (dwie butelki najtańszej wody mineralnej z Biedronki) ale jest. Teraz organizacja widac sie poprawila. Gra się 5+1, na sztucznej murawie przy Witkiewicza. Wiadomo, teraz gra sie przy sztucznym oświetleniu :D Gdyby ktoś chciał więcej info, pisac na gg.

Ja się chętnie pisze do tego. Bramkarza już macie :D

Ta liga Red Box już gra? można się w trakcie dopisać? Bramkarza najtrudniej zawsze znaleźć a tu proszę :)

V...
Kibic
Na forum od 8715 dni

*

Odp: Szukam chętnych osób do gry w lidze piłkarskiej - 03/10/2009 00:07
jak cos to ja tez bym sie pisal pewnie nawte z kolega. gg: 1599349

MKS
Prawy jegomość
Kibic
Na forum od 7057 dni

Odp: Szukam chętnych osób do gry w lidze piłkarskiej - 03/10/2009 00:47
Też chętnie bym pokopał, mogę również paru kumpli wkręcić (i tak gramy co tydzień tyle że na boisku kolejówki :)).. gg w profilu.

Zajmik
Kibic
Na forum od 5892 dni

Odp: Szukam chętnych osób do gry w lidze piłkarskiej - 03/10/2009 12:09
Jeżeli chodzi o konkrety to tak:

Będą na początek 2 ligi: open (dla wszystkich) i U-16 (dla "młodych" do lat 16).
Liga rozpocznie się gdy będzie już chociaż parę drużyn. Koniec sezonu będzie w czerwcu. Najlepsza lub najlepsze drużyny (to zależy od liczebności ligi) pojadą na Mistrzostwa Polski. Koszt Mistrzostw pokrywa organizator.
W lidze każdy będzie mógł zagrać z drugą drużyną 2 razy. Grać mogą tylko zawodnicy zapisani do danej drużyny. Po meczu przez drużynę przeciwną wybierany jest najlepszy piłkarz meczu. Tabela ligowa jest oczywiście automatycznie cały czas aktualizowana. Gra się najczęściej po 5+bramkarz. Chyba, że boisko jest większe, to już zależy właśnie od boiska i kwestii dogadania się kapitanów. Po sezonie oczywiście obowiązują spadki i awanse z ligi. Możliwe jest również rozegranie Pucharu Ligi.

To tak w skrócie. Więcej informacji znajduje się tutaj:
http://playarena.pl/footer/whatsup

Zajmik
Kibic
Na forum od 5892 dni

Odp: Szukam chętnych osób do gry w lidze piłkarskiej - 03/10/2009 12:14
Oczywiście drużyna forumowa może powstać. Zawsze to może być dla niej czas i miejsce na przetarcie się i zgranie przed występami w innych (płatnych) ligach. Zresztą przy szerokiej kadrze czasu starczy i na to i na to. To już zależy od Was:)

kiko
Kibic
Na forum od 6971 dni

*

Odp: Szukam chętnych osób do gry w lidze piłkarskiej - 03/10/2009 13:19
PlayArena wygląda na wielki shit, jakieś umawianie się na mecze, dogadywanie itp, jedyny plus to Mistrzostwa Polski. Red Box zdecydowanei lepszy. Do tego mecze rozgrywane w środku tygodnia więc nie kolidują z meczami Pogoni :]
Ci co się deklarowali -> Załom, Krzaku, Firley, Element, Vega, KS, kiko - mamy już 7 osób więc można coś pomyśleć :]

nara
Kibic
Na forum od 7617 dni

**

Odp: Szukam chętnych osób do gry w lidze piłkarskiej - 03/10/2009 14:00
redbox - PogońOnLine team ?

kontakt ze mną 3915065

Ostatnio edytowany przez: nara, 3 października 2009, 14:19 [1 raz(y)]

Krzaku
Kibic
Na forum od 6590 dni

Odp: Szukam chętnych osób do gry w lidze piłkarskiej - 03/10/2009 14:11
Chcecie ogarniać ten RedBox czy po prostu wynajęcie jakiejś hali?

PS !
Orło
Kibic
Na forum od 8251 dni

*

Odp: Szukam chętnych osób do gry w lidze piłkarskiej - 03/10/2009 14:22
A gdzie gra ta cała liga Playarena? Bo może głoszę tam team aby oblookać jak to działa.

Babilon Team
ZAŁOM
Kibic
Na forum od 6145 dni

Odp: Szukam chętnych osób do gry w lidze piłkarskiej - 03/10/2009 15:47
Wątpliwa sprawa z dołączeniem do tej ligi w tym sezonie. Było już 8 kolejek, wiec trza by było ostro nadrabiac. ze 3 mecze w tygodniu (poniedzialek, wtorek, środa) ciężko by było to wytrzymać. No chyba że ktoś ma lepszy kontakt z panem Matlakiem, to może by nas dało rade jakoś do tej ligi wprowadzić...

Przema
Kibic
Na forum od 6479 dni

Odp: Szukam chętnych osób do gry w lidze piłkarskiej - 03/10/2009 16:28
Na Red Boxa szans juz na pewno nie ma. Teraz zaczynaja sie ostatnie kolejki przed kolejnym podzialem druzyn.

kiko
Kibic
Na forum od 6971 dni

*

Odp: Szukam chętnych osób do gry w lidze piłkarskiej - 03/10/2009 22:34
Skoro RedBox odpada to pozostają trzy opcję: PlayArena, ŚLF i wynajęcie hali raz/dwa razy w tygodniu.
Kto jest za czym?
Jako, że PlayArena jest niesprawdzona i wygląda na mało profesjonalną, ŚLF ma same negatywne opinie, ja jestem za wynajęciem hali - tylko żeby ludzie chodzili regularnie. Zbierzemy skład, zgramy się i od następnej rundy można by zaatakowac jakąś ligę np SLS. :]

nara
Kibic
Na forum od 7617 dni

**

Odp: Szukam chętnych osób do gry w lidze piłkarskiej - 03/10/2009 22:42
jestem za wynajęcie hali, tylko potrzeba jakoś 10 osób to pogramy po 5 ;-)

ewentualnie póki nie jest za zimno to sztuczna trawka vide szkoła na Romera

kiko odezwij się, numrer masz wyżej[niewidok]

kuleK
Kibic
Na forum od 7058 dni

Odp: Szukam chętnych osób do gry w lidze piłkarskiej - 03/10/2009 22:45
Jeśli to by wypaliło to jestem również chętny do gry

Ostatnio edytowany przez: kuleK, 3 października 2009, 22:55 [1 raz(y)]

Obrazek gif wstawiony na forum
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1763362733 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.13 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005