Gralem w rozgrywkach ŚLF, a wiec to o czym pisze kolega wyzej - reklamowane na stronach Pogon04. Jesli na Red Boxie jest tragedia to brak mi slow jak okreslic tamte rozgrywki. Sedziowie sa ci sami tu i tu, z tym, ze na SLFie nieraz zdarzalo sie tak, ze sedziego nie bylo w ogole i sedziowal organizator, znajomy druzyny, ktora wlasnie grala w tym meczu. Nie musze mowic ile razy skadnalicznie kocznyly sie takie mecze. Czekanie na terminarze czy aktualizacje to w ogole masakra. Z Red Boxa jestem zadowolony. Jedyne czego brakuje to szatnie...
Można jeszcze sie zgłaszac chyba do rozgrywak Red Box. Osobiście grałem w poprzednim sezonie w tych rozgrywkach. Fajna atmosfera, ale organizacja, sędziowie...... katastrofa. W tym sezonie grałem w jednym meczu tylko, i jakąś tam poprawe widac... Może tam zachaczyc? Koszt to 1600 zł. za rundę.
Gralem w rozgrywkach ŚLF, a wiec to o czym pisze kolega wyzej - reklamowane na stronach Pogon04. Jesli na Red Boxie jest tragedia to brak mi slow jak okreslic tamte rozgrywki. Sedziowie sa ci sami tu i tu, z tym, ze na SLFie nieraz zdarzalo sie tak, ze sedziego nie bylo w ogole i sedziowal organizator, znajomy druzyny, ktora wlasnie grala w tym meczu. Nie musze mowic ile razy skadnalicznie kocznyly sie takie mecze. Czekanie na terminarze czy aktualizacje to w ogole masakra. Z Red Boxa jestem zadowolony. Jedyne czego brakuje to szatnie...
a czy przypadkiem nie postawili tam jakoś w ciągu 2 ostatnich tygodniu budynku z szatniami? przejazdem widziałem, że coś tam powstało.
dokładnie, przeciez juz od jakiegos czasu stoja tam kontenry jakies obok boiska, na pewno sa to szatnie itp. etc.
Odp: Szukam chętnych osób do gry w lidze piłkarskiej - 02/10/2009 18:01
Ja pykam w pruszkowskiej lidze szóstek, składki mamy po 10 zł od osoby, gramy sobie raz w tygodniu w weekend, sędziujemy sobie sami(na cotygodniowych zebraniach wybierani są sędziowie na dane mecze i szczerze mówiąc nie ma jakiejś dużej stronniczości). Oczywiście jak się buli np. 1 600 za rundę to sędziowe powinni być pro.
Gram też w lidze biznesu, organizacja tu już pełna profeska, w cenie szatnie+prysznic, sędziowie, woda, nawet sztuczne oswietlenie
Warto dodać, że ta pruszkowska liga szóstek jest rozgrywana na normalnym osiedlowym boisku, zebrali się chłopaki, dogadali się ze spółdzielnią/miastem i mogą spokojnie użytkować boisko w rozgrywkach. Może warto byście sami sobie ogarnęli takie coś
Można jeszcze sie zgłaszac chyba do rozgrywak Red Box. Osobiście grałem w poprzednim sezonie w tych rozgrywkach. Fajna atmosfera, ale organizacja, sędziowie...... katastrofa. W tym sezonie grałem w jednym meczu tylko, i jakąś tam poprawe widac... Może tam zachaczyc? Koszt to 1600 zł. za rundę.
a czy przypadkiem nie postawili tam jakoś w ciągu 2 ostatnich tygodniu budynku z szatniami? przejazdem widziałem, że coś tam powstało.
dokładnie, przeciez juz od jakiegos czasu stoja tam kontenry jakies obok boiska, na pewno sa to szatnie itp. etc.
Moze i szatnie sa, ale widocznie nie dla uczestnikow ligi red box.
Odp: Szukam chętnych osób do gry w lidze piłkarskiej - 02/10/2009 21:50
W Red Box-ie są szatnie. i to nie są te kontenery. Szatnie dla piłkarzy rozgrywek Red Box są na hali przy Twardowskiego. Tam również są prysznice z których po swoim meczu można skorzystać. Napoje każda drużyna dostaje zawsze przed swoim meczem (dwie butelki najtańszej wody mineralnej z Biedronki) ale jest. Teraz organizacja widac sie poprawila. Gra się 5+1, na sztucznej murawie przy Witkiewicza. Wiadomo, teraz gra sie przy sztucznym oświetleniu Gdyby ktoś chciał więcej info, pisac na gg.
W Red Box-ie są szatnie. i to nie są te kontenery. Szatnie dla piłkarzy rozgrywek Red Box są na hali przy Twardowskiego. Tam również są prysznice z których po swoim meczu można skorzystać. Napoje każda drużyna dostaje zawsze przed swoim meczem (dwie butelki najtańszej wody mineralnej z Biedronki) ale jest. Teraz organizacja widac sie poprawila. Gra się 5+1, na sztucznej murawie przy Witkiewicza. Wiadomo, teraz gra sie przy sztucznym oświetleniu Gdyby ktoś chciał więcej info, pisac na gg.
Ja się chętnie pisze do tego. Bramkarza już macie
Ta liga Red Box już gra? można się w trakcie dopisać? Bramkarza najtrudniej zawsze znaleźć a tu proszę
Będą na początek 2 ligi: open (dla wszystkich) i U-16 (dla "młodych" do lat 16).
Liga rozpocznie się gdy będzie już chociaż parę drużyn. Koniec sezonu będzie w czerwcu. Najlepsza lub najlepsze drużyny (to zależy od liczebności ligi) pojadą na Mistrzostwa Polski. Koszt Mistrzostw pokrywa organizator.
W lidze każdy będzie mógł zagrać z drugą drużyną 2 razy. Grać mogą tylko zawodnicy zapisani do danej drużyny. Po meczu przez drużynę przeciwną wybierany jest najlepszy piłkarz meczu. Tabela ligowa jest oczywiście automatycznie cały czas aktualizowana. Gra się najczęściej po 5+bramkarz. Chyba, że boisko jest większe, to już zależy właśnie od boiska i kwestii dogadania się kapitanów. Po sezonie oczywiście obowiązują spadki i awanse z ligi. Możliwe jest również rozegranie Pucharu Ligi.
Odp: Szukam chętnych osób do gry w lidze piłkarskiej - 03/10/2009 12:14
Oczywiście drużyna forumowa może powstać. Zawsze to może być dla niej czas i miejsce na przetarcie się i zgranie przed występami w innych (płatnych) ligach. Zresztą przy szerokiej kadrze czasu starczy i na to i na to. To już zależy od Was
Odp: Szukam chętnych osób do gry w lidze piłkarskiej - 03/10/2009 13:19
PlayArena wygląda na wielki shit, jakieś umawianie się na mecze, dogadywanie itp, jedyny plus to Mistrzostwa Polski. Red Box zdecydowanei lepszy. Do tego mecze rozgrywane w środku tygodnia więc nie kolidują z meczami Pogoni
Ci co się deklarowali -> Załom, Krzaku, Firley, Element, Vega, KS, kiko - mamy już 7 osób więc można coś pomyśleć
Odp: Szukam chętnych osób do gry w lidze piłkarskiej - 03/10/2009 15:47
Wątpliwa sprawa z dołączeniem do tej ligi w tym sezonie. Było już 8 kolejek, wiec trza by było ostro nadrabiac. ze 3 mecze w tygodniu (poniedzialek, wtorek, środa) ciężko by było to wytrzymać. No chyba że ktoś ma lepszy kontakt z panem Matlakiem, to może by nas dało rade jakoś do tej ligi wprowadzić...
Odp: Szukam chętnych osób do gry w lidze piłkarskiej - 03/10/2009 22:34
Skoro RedBox odpada to pozostają trzy opcję: PlayArena, ŚLF i wynajęcie hali raz/dwa razy w tygodniu.
Kto jest za czym?
Jako, że PlayArena jest niesprawdzona i wygląda na mało profesjonalną, ŚLF ma same negatywne opinie, ja jestem za wynajęciem hali - tylko żeby ludzie chodzili regularnie. Zbierzemy skład, zgramy się i od następnej rundy można by zaatakowac jakąś ligę np SLS.
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1763362733 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.