Nie używaj słowa cfaniak!! Bo pewnie sam nim jesteś!!
A co do biletów to skoro mówię że kupiłem to tak jest, a to jest info dla innych gdzie można iść po bilety za 10. impreza zapowiada się ciekawie wieć szkoda ją ominąć.
Nie myślę "jak to będzie wyglądać", ale myślę "jak to zrobić"!
niestety nie masz racji biletów za 10 zł już nie ma... Ale powodzenie nie dostaniecie tych biletów... Wiem lepiej bo jestem jedną z osób sprzedających bilety.
Pozdro,
jedną ze sprzedających osób ale nie jedyną sprzedającą!! A poza tym 10 czy 15 zł to nie jest wielka różnica.
Nie myślę "jak to będzie wyglądać", ale myślę "jak to zrobić"!
W 77 osoby niepełnoletnie napewno nie wejdą ,dam se ręke uciąć a gdy klub będzie powoli się zapełniać wstęp będzie od 21 lat , tak jak było rok temu i tak jak jest na codzień
Góral sie przekonał o tym w tantym roku od 21 bylo od 18 lat a w miare przychodzenie osob i zapelniania sie kluby bylo juz 21 a czasami nawet wiecej
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1763374520 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.