Odp: Strefa kibica na bloniach - 31/05/2008 00:59
Wszystko bedzie juz transmitowane od godziny 16:00 z Dania gramy o 16:00 takze spokojnie bedzie..dzis tam bylem na 2 meczach polakow i niepowiem bardzo przyjemnie na powietrzu w srodku 8szt. LCD przed wejsciem nawet dobra trybuna i na wprost wielki ekrna piwo po 4zl ale 0,4l pucha po 5,50zl i wiecej niepotrzeba zeby obejrzec mecz do tego bardzo dobre naglosnienie,ogolnie typowa wakacyjna spelunka w plenerze w ktorej mozna obejrzec mecze przy zimnym browcu nie tylko pilkarskie...
Odp: Strefa kibica na bloniach - 02/06/2008 09:06
No coz tez wydaje mi sie ze namiot powinien byc na bloniach lepszy klimat noi ludzie by sie nie pluli ze im ktos tam halasuje po nocy. No ale nie mam co narzekac bo tu gdzie stoi mam poprostu blizej bo nie daleko mieszkam
Odp: Strefa kibica na bloniach - 02/06/2008 11:20
Strefa dla kibica na Rajskiego wykonała w nocy niezły manewr ;] mianowicie zielony dywan (sztuczna plastikowa trawa) rozłożona na całym podziemiu na Rajskiego ;] fajne uczucie iść o 5.30 rano i widzieć menela który walnął w kimono na nowej miejscówce ;]
Odp: Strefa kibica na bloniach - 03/06/2008 00:27
nie myślicie ze bedzie pod tym telebimem lekko za mało miejsca?
to jest NAJWAŻNIEJSZY mecz dla mnie i pewnie dla wielu ale ta trybuna postawiona naprzeciwko skutecznie może zasłonić widok z daleka...
edit:///
ale ciekawa rzecz wyczytalem
"Lewobrzeże – Telebimy pod gołym niebem
Jeżeli pogoda nie zawiedzie, świetnym pomysłem jest kibicowanie pod chmurką. W Szczecinie w dwóch miejscach będzie można obejrzeć zmagania piłkarzy na telebimach. Browary Tyskie przygotują swój duży ekran na Jasnych Błoniach. Natomiast Warka będzie miała swój telebim na rogu ulic Wyzwolenia i Malczewskiego na przeciwko Galaxy. Oprócz oglądania meczy będzie można wypić piwo powyższych marek."
Wychodzi na to ze strefa kibica sie przenosla ze względu na to ze na Bloniach bedzie telebim Tyskiego. To pewnie dlatego sie Warka przeniosła.Nie wiem ja to tak rozumiem ale moze sie myle. Mam nadzieje ze bedzie i tu i tu
Ostatnio edytowany przez: WM, 3 czerwca 2008, 00:34 [1 raz(y)]
Pewnie musiałem iść na szagę dlatego nie zauważyłem, ale już pikne linie "pola karnego" namalowali, i już na bank po 5 wielkie reklamy browaru zrobili na ścianach, tylko zaspany byłem nie zauważyłem czy to było TYSKIE czy WARKA, może ktoś już dziś przechodził podziemiem?
Odp: Strefa kibica na bloniach - 03/06/2008 14:34
to jest dobre miejsce na akcje granatowo-bordowy Szczecin
na Majowym koło Nomi jest pub i billard, w budynku "Merida" mecze są wyświetlane na projektorze, ogólnie atmosferka nie jest taka zła
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1763382246 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.