Wolałbym aby Kolega podał konkretne przykłady tej nienawiści. Swoje poglądy mam i staram się ich bronić, a tolerancyjny byłem zawsze ...bo prędzej czy później otwarty umysł i tak tryumfuje!
Ostatnio edytowany przez: IS, 27 stycznia 2008, 18:08 [1 raz(y)]
Chodzi mi głównie o bardzo emocjonalną wymianę zdań z Tony'm Montana, g i Shee. Odniosłem wrażenie że w swoich postach chcesz te osoby upokorzyc za to, ze maja zdanie odmienne od Twojego. No i jeszcze te emotikony w dużych ilościach mające niby pomóc Ci wyśmiać dyskutantów o odmiennym zdaniu....
W każdym razie, w mojej ocenie, ostanio Twoje wypowiedzi są bardziej rzeczowe i dojrzałe, a co najważniejsze wartościowe...stąd nominacja do "Największego postępu", gratulacje
Napisałem umyślnie o tym aby Kolega podał przykłady i konteksty moich odpowiedzi bo mi zawsze sie wydawało, że dzięki swoim wyrazistym poglądom, które nie każdemu się podobają jestem atakowany i zmuszony odpowiadać właśnie w taki sposób w jaki mi odpowiadali wtedy adwersarze. Faktycznie dziś raczej mniej rozmawiam o polityce, ale generalnie odkąd pamiętam zawsze szanowałem poglądy innych, a z Shee sobie wyjaśniliśmy wtedy kilka rzeczy. Co do Tonego Montany to uwazam że więcej naiwności było w tym co pisał niż jakiś poglądów - no takie mam zdanie na ten temat, nic nie poradzę, nie z każdym muszę się też zgadzać.
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1763397104 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.