Odp: siatkarki.. - 29/09/2007 20:03
a pisałem-kiedy my zaczniemy kalkulować-chcielismy Serbki to mamy-trzeba było oddać Holenderkom. ale nie ma co sie łamać. zdobędziemy medal-feir play
'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"
Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione,
Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i
Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
Odp: siatkarki.. - 29/09/2007 20:59
i bardzo dobrze-mam nadzieej ze jutro nie zdobedziemy jutro medalu i podziekujemy panu bonicie za złoty medal dla włoszek
Ty jestes taki glupi z natury czy Ci za to placa??
najwazniejszy mecz turnieju a naszym nie szlo nic totalnie dzisiaj. druga sprawa ze Serbka ta jedna lupala z zagrywki bomby. szkoda ze zadna z naszych zawodniczek tak nie zagrywa. mielismy za to dzisiaj pare takich plackow ni to mocnych ni to w pole. szkoda ze w pierwszym secie Podolec nie zdobyla 24 punktu bo by moglo to sie inaczej potoczyc. i na koniec takie moje przemyslenie: po kiego grzyba Rosner ze skrzydla wali na chama jak ona niska jest i wiadomo ze ja zablokuja pewnie?? walic to moze Glinka ktora ma "potwora w lapie" i zasieg niesamowity. no nic mowi sie trudno, nie zawsze mozna wygrywac, szkoda ze akurat teraz ta porazka. jutro walczymy o braz
panowie oto jeden z tych który potradfi tylko napisać:stul pysk-sam stul pysk bo nie masz nic ciekawego do napisania. to jeden z tych co kocha zwyciestwa o pietruche a porażki o stawke-ot taka mentalnosc-co ta komuna porobiła z tymi zakutymi łbami (jescze raz wyjasniam-nick frajer+polak nick cccp=zależność)
i bardzo dobrze-mam nadzieej ze jutro nie zdobedziemy jutro medalu i podziekujemy panu bonicie za złoty medal dla włoszek
Ty jestes taki glupi z natury czy Ci za to placa??
najwazniejszy mecz turnieju a naszym nie szlo nic totalnie dzisiaj. druga sprawa ze Serbka ta jedna lupala z zagrywki bomby. szkoda ze zadna z naszych zawodniczek tak nie zagrywa. mielismy za to dzisiaj pare takich plackow ni to mocnych ni to w pole. szkoda ze w pierwszym secie Podolec nie zdobyla 24 punktu bo by moglo to sie inaczej potoczyc. i na koniec takie moje przemyslenie: po kiego grzyba Rosner ze skrzydla wali na chama jak ona niska jest i wiadomo ze ja zablokuja pewnie?? walic to moze Glinka ktora ma "potwora w lapie" i zasieg niesamowity. no nic mowi sie trudno, nie zawsze mozna wygrywac, szkoda ze akurat teraz ta porazka. jutro walczymy o braz
będą plecy-zakład? pewnie nie założysz sie bo wiesz o tym doskonale- dopóki nie nauczymy sie kunktatorstwa to zawsze inni będą nas robic w chuja. oczywiscie nie wierze w to ze we dwa dni straciły forme,one poprostu zlekcewarzyły rywalki co jest kolejną naszą cecha narodową. dopiero w połowie trzeciego seta zaczęły zanikać naszym uśmieszki z twarzy bo dopiero wtedy doszło że juz jest po zawodach
oczywiscie nie wierze w to ze we dwa dni straciły forme,one poprostu zlekcewazyły rywalki co jest kolejną naszą cecha narodową
tu sie po czesci z Toba zgodze. ale druga strona medalu jest taka ze Serbia z dzisiejszego meczu i sprzed kilku dni to zupelnie 2 rozne druzyny. i stad wlasnie wszechobecny hurraoptymizm panował, stawki u buka w granicach 1,2zl , a Serbki pokazaly ze nie sa dziewczynami do bicia.
Stul pysk
panowie oto jeden z tych który potradfi tylko napisać:stul pysk-sam stul pysk bo nie masz nic ciekawego do napisania. to jeden z tych co kocha zwyciestwa o pietruche a porażki o stawke-ot taka mentalnosc-co ta komuna porobiła z tymi zakutymi łbami (jescze raz wyjasniam-nick frajer+polak nick cccp=zależność)
zmien lepiej forum na to z onetu.
taki poziom prezentujesz, kolego.
Stul pysk
Z tą mentalnością to masz rację w 100%, tylko że Ty akurat tez przedstawiasz jedną z naszych wad narodowych jaką jest kłutliwość. Jeśli jesteś na tyle otwartym i kreatywnym człowiekiem, że dostrzegasz nasze wady narodowe to powinieneś dyskutować w taki sposób żeby nie robić z siebie szura - wtedy każdy Ciebie zrozumie i mniej będzie spięć o głupoty na tym forum, bo myślenie masz nawet całkiem konkretne, tylko tak jakby trochę próbujesz nam je przedstawić najgorzej jak to sie tylko da!
Stul pysk
Z tą mentalnością to masz rację w 100%, tylko że Ty akurat tez przedstawiasz jedną z naszych wad narodowych jaką jest kłutliwość. Jeśli jesteś na tyle otwartym i kreatywnym człowiekiem, że dostrzegasz nasze wady narodowe to powinieneś dyskutować w taki sposób żeby nie robić z siebie szura - wtedy każdy Ciebie zrozumie i mniej będzie spięć o głupoty na tym forum!
kłotliwość? ja tylko wyrażiłem swoje zdanie-może za mocno ale zawsze swoje-nie zgadzasz sie to polemizujesz albo odpuszczasz i nie ma problemu. ale nie wyzywasz od różnych czy każesz sie zamknąć. wybacz nie mamy tu dyktatury-póki co wiec będa wyrażał swoją opinie-nikogo nie obrązam,jak sie nie zgadzam to staram sie to argumentować. jeśli idzie o kibicowanie-analogicznie-Tak samo jak i obywatele San Marino kibicują tamtejszej drużynie piłkarskiej... taki sportowy patriotyzm... ja nie boję się powiedzieć słów krytyki... dziewczyneczki za wcześnie uwierzyły w złoto i dzisiaj były chyba na jakimś potężnym kacu... należy im się porządny ochrzan. ale owszem jedna cech mi sie udzieliła-złośc i kibicowska niemoc a także zazdrość-ot taka Serbia która jeszcze w piątek mogła zając co najwyżej 6 miejsce przy "naszej pomocy" jutro bedzie sie bić i jestem przekonany że wygra walke o złoto-dlaczego? bo mają mentalność zwyciężców i skoro dostały sie "kuchennymi drzwiamy" to postaraja sie odwdzieczyc darowi losu
Odp: siatkarki.. - 29/09/2007 22:07
Słowa krytyki, słowami krytyki, ale życzenie źle reprezentacji swojego kraju to gruba przesada. Także nie dziw się, że łapie ludzi wkurw gdy takie wypociny czytają. Tyle.
Słowa krytyki, słowami krytyki, ale życzenie źle reprezentacji swojego kraju to gruba przesada. Także nie dziw się, że łapie ludzi wkurw gdy takie wypociny czytają. Tyle.
widze że nie do końca mnie zrozumiałeś-to nie jest podwórkowa drużyna,podchodzi sie poważnie do każdego meczu a szczególnie do tak ważnego meczu jak dziś.ktoś wyżej wspomniał że można było odpuścić jeden mecz-ja sie nie zgodze-jestem reprezentantem i gram na 100%. Jak wszyscy dzis widzieliśmy to nie było nawet 50% tego co grały wcześniej. Serbki wcale nie zagrały dobrego meczu ale to one grają o złoto-oczywiście szczerze im gratuluje. ale jako kibic mam prawo ganić za taki mecz. czemu notorycznie zdarza nam sie zawodzic w tak ważnych meczach? już chyba wspomnailem o dwóch ambwiwalentnych cechach jak nonszalancja i brak wiary w siebie. Szanować trzeba każdego przeciwnika,kibica a ja po takim meczu czuje sie oszukany. powiem tak-w innych okolicznościach jutro trzymałbym kciuki za nasze-po dzisiejszym meczu poszukam sobie innego zajecia by tylko tego nie oglądać. i nic tu prosze mi nie mówic o byciu prawdziwym kibkcem bo byłem az do stapnia naiwności skąd mniej wiecej owy frajer. ale powiedziłem basta. i jeszcze jedna zasada-szczególnie do tych co pisza ze grały świetnie alr tylko jeden mecz nie wyszedł-jestes tak dobry jak twoje ostatnie dokonania. i tymi oto słowami nalezy chyba zamknąć ten temat
Odp: siatkarki.. - 29/09/2007 22:39
A ja tam ciekaw jestem co będzie trąbiła prasa i media ogólnie hehe. Znów nadmuchiwanie w balonik pękł niczym bańka mydlana. Ot taka polska specjalność-popadanie w skrajności w skrajność.Mimo wszysko szkoda mi "złotek",ale musimy sie jeszcze dużo uczyć i nie tylko na niwie sportowej.
widze że nie do końca mnie zrozumiałeś-to nie jest podwórkowa drużyna,podchodzi sie poważnie do każdego meczu a szczególnie do tak ważnego meczu jak dziś.ktoś wyżej wspomniał że można było odpuścić jeden mecz-ja sie nie zgodze-jestem reprezentantem i gram na 100%. Jak wszyscy dzis widzieliśmy to nie było nawet 50% tego co grały wcześniej. Serbki wcale nie zagrały dobrego meczu ale to one grają o złoto-oczywiście szczerze im gratuluje.
Całego meczu nie widziałem z wiadomych względów jednak podeprę się fragmentami trzeciego seta. Serbki wcale nie grały dobrze? Ja co chwilę widziałem atomowe zagrywki i zbicia. Skąd wiesz jak do tego spotkania podeszły Polki? Czasem decyduje dyspozycja dnia, zauważ też iż graliśmy bez Skowrońskiej i zwróć też uwagę na to iż mecz był wyrównany (w szczególności pierwsza partia). To o czym to świadczy? Walczyły lecz nie wychodziło i tyle. Tak bywa.
ale jako kibic mam prawo ganić za taki mecz. czemu notorycznie zdarza nam sie zawodzic w tak ważnych meczach? już chyba wspomnailem o dwóch ambwiwalentnych cechach jak nonszalancja i brak wiary w siebie. Szanować trzeba każdego przeciwnika,kibica a ja po takim meczu czuje sie oszukany.
Krytykować i narzekać masz prawo lecz niech ma to jakieś granice. Może w ogóle należy publicznie je pojechać, zbesztać i nałożyć kary finansowe za to, że przegrały? Przecież doszły do TOP 4 ME i godnie nas reprezentowały (no, jeszcze pozostaje walka o brązowy medal jutro).
Ja za nonszalancję opieprzałbym piłkarzyków na MŚ w Niemczech - bieganie po murawie przed meczem z komórkami itp. To oni się skompromitowali pokazując swoje "gwiazdorstwo".
Odp: siatkarki.. - 29/09/2007 23:22
dobra jebac ta durna dyskusje.. dzis niestety nie było tak kolorowo..chyba błedem było wystawianie podstawowego składu na mecz z Holandią..Awans juz mielismy a dziewczyny mogłyby odpocząć po meczach grupowych..Szkoda..ale to nie ostatnie mistrzostwa a i te jeszcze dla nas sie nie skończyły. Dziweczyny pokazały klase i jeszcze ją pokażą jutro jeszcze nie powiedzialy ostatniego słowa i zrobiły naprawde wiele dla siektówki w Polsce (to tak apropo tych ostatnich dokonań) dla mnie były i są wielkie
i mały bonus:
Ostatnio edytowany przez: Castaway, 29 września 2007, 23:48 [4 raz(y)]
"Balansujcie dopóki się da, a gdy się już nie da, podpalcie świat!" - J. Piłsudski
Odp: siatkarki.. - 30/09/2007 09:02
no i trudno.. mogły odpuścić mecz z Holandią.. ale czasem to jest silniejsze.. i nie da się po prostu przejść koło meczu.. wczoraj im nie wyszło.. poza tym Serbki miały swój dzień.. nie ma co narzekać.. od 4 lat były mistrzyniami Europy, to jednak coś znaczy ważne żeby dziś brąz wygrały
a i tak są najładniejsze
Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
Odp: siatkarki.. - 01/10/2007 22:23
końcowa konkluzja-nawet nie ma brązu-wiec jak to jest że właszki rosjanki czy nawet serbki które są bez formy tak trąbiły media staja na pudle a Polki-no cóż,wszyscy wiemy co. po co pieprzyc te farmazony o innych? skonczmy w koncu ogladac sie na innych i nie bedzie problemu
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1763397040 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.