Odp: Szczecin , ciekawe miejsca - 13/03/2007 16:47
A na piwo ze znajomymi polecam Szuflandie, fajny klimat, stosunkowo mało ludzi, mecze obejrzec tez sobie mozna bo telewizorki są, piwo po 4,50 i orzeszki gratis do kazdego , a co do Kontrastow osobiscie nie polecam ostatnio spotkała mnie tam nie miła sytuacja - ochrona strszna.
tez bardzo milo czasy soho wspominam, wszedzie blisko bylo, czarny dunajec i trzy korony na stacji benzynowej, duzo miejsca, zawsze pelno znajomych . swoja droga cos tam mieli robic chyba? a lokal od dluzszego czasu stoi pusty i z tego co widac to nic sie tam nie dzieje. a szkoda.
czarna perła - raz dalem sie namowic jak znajomi szli i to by bylo na tyle. kolesia nie chcieli wpuscic na legitymacje ze studium policealnego bo "to nie jest powazny dokument a poza tym zawsze mozna go podrobic i sobie pare lat dodac...". i chuj z tym ze zeby na takie studium sie zalapac to trzeba liceum skonczyc czyli minimalnie 19 lat (?) miec, a u znajomego pelno pieczatek bo juz to cos konczy. no ale dobra nie o tym pisac mialem. wchodzimy do klubu a na miejscu kolesia kuzynki 14letnie. dalszy komentarz zbedny...
co do Maxtona: gdzie sie miesci dokladnie i jakie sa stawki godzinowe??
Ostatnio edytowany przez: tribu, 13 marca 2007, 19:31 [2 raz(y)]
Odp: Szczecin , ciekawe miejsca - 13/03/2007 21:28
Klub Bilardowy to faktycznie MAxton najciekawszy w jakim swego czasy bywaółem a co do klubów do Pralnia Szafa i studenckie akademiki a dlaczego nie powiem bo się w tym roku żenię
Niech cię nie niepokoją
Cierpienia twe i błędy
Wszędy są drogi proste
Lecz i manowce są wszędy
O to chodzi jedynie
By naprzód wciąż iść śmiało
Znudzily mi sie lokale, gdzie biega najebana, kozaczaca "mlodziez" w wieku 16-17lat.
Olimpic to takich spelun nalezy. Syf, kila i mogila. W srodku jebie jak w murzynskiej chacie, browar to chyba robia tak, ze do wiadra z woda leja puszke Volta.
Czarna Perla to taka remiza strazacka, gdzie odbywa sie wiejska potancowka w stylu retro. Jak ubierzesz sie tam elegancko, to pasujesz jak Tomi Li Dżons w Sciganym w Pasji Gibsona.
Pod sufitem zas, to chyba duchy fruwaja ( za samej mojej kadencji w Loko padly tam 3 osoby).
chcemy nasze SoHo
to byly czasy ehh....
Buahahahaha....Popieram Jun "Trzy korony! Trzy korony! Trzy korony!"
A na piwo ze znajomymi polecam Szuflandie, fajny klimat, stosunkowo mało ludzi, mecze obejrzec tez sobie mozna bo telewizorki są, piwo po 4,50 i orzeszki gratis do kazdego , a co do Kontrastow osobiscie nie polecam ostatnio spotkała mnie tam nie miła sytuacja - ochrona strszna.
Z opisu całkiem całkiem ta Szuflandia... tylko gdzie ona jest? ;p jakaś polokokta potrzebna czy cóś?
Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
tez bardzo milo czasy soho wspominam, wszedzie blisko bylo, czarny dunajec i trzy korony na stacji benzynowej, duzo miejsca, zawsze pelno znajomych . swoja droga cos tam mieli robic chyba? a lokal od dluzszego czasu stoi pusty i z tego co widac to nic sie tam nie dzieje. a szkoda.
czarna perła - raz dalem sie namowic jak znajomi szli i to by bylo na tyle. kolesia nie chcieli wpuscic na legitymacje ze studium policealnego bo "to nie jest powazny dokument a poza tym zawsze mozna go podrobic i sobie pare lat dodac...". i chuj z tym ze zeby na takie studium sie zalapac to trzeba liceum skonczyc czyli minimalnie 19 lat (?) miec, a u znajomego pelno pieczatek bo juz to cos konczy. no ale dobra nie o tym pisac mialem. wchodzimy do klubu a na miejscu kolesia kuzynki 14letnie. dalszy komentarz zbedny...
co do Maxtona: gdzie sie miesci dokladnie i jakie sa stawki godzinowe??
Ja myślałem, że tylko ja 3korony napierdalałem na stacji
Z opisu całkiem całkiem ta Szuflandia... tylko gdzie ona jest? ;p jakaś polokokta potrzebna czy cóś?
Okolica ciekawa i moim zdaniem wmiarę bliko, Królowej Jadwigii, po jednej stronie skrzyżowania jest Propaganda a po drugiej Szuflandia. Polokokta raczej sie tam nie przyda
Żebyś Ty człowieku wiedział ile ja już opcji słyszałam. 1. dom weselny a druga część to mały klub, 2. "coś fajniejszego" niż dom weselny, 3. sam klub, 4. sam dom weselny
planowane otwarcie było najpierw na 10 później na 21 marca ale narazie cisza jak przed burzą
Odp: Szczecin , ciekawe miejsca - 14/03/2007 16:15
Propaganda Propaganda i jeszcze raz Propaganda moj drugi adres zameldowania, nie ma to jak po meczyku przyjsc na wsciekłe lub krupniki, nic sie tam nie zmienia... oprocz ekipy barmanskiej nie no przesadzilem - karykatury na scianie sie zmienily i zomowiec w witrynie przy pierwszej lozy jest.
Shisha tez wypasik.
ze znajomymi na piwko ktorych dawno sie nie widzialo zeby spokojnie porozmawiac to colorado columbus chrobry
fajnie jest bardzo w Santorini czyli w bylej Remizie.
Kanclerz tez fajnie na piwko na bilardzika i czwartki karaoke fajny klimacik byl w blue crow teraz jakos inaczej sie to nazywa ale jeszcze nie bylem.
Petit de Paris. piwo eire jasne lub ciemne za 3,37 pln
A francuz który to prowadzi jest pedałem haha.
nie no mega smieszne to jest? niby narodowiec ale podnieta z Francuza i niewiem co Cie obchodzi ze jest pedałem - Ty jestes poziomem inteligencji dzieckiem i nikt Ci nie wypomina
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1763389748 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.