Autor
Wiadomość
   Hyde Park -> Szczecin , ciekawe miejsca << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Sara
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7131 dni

Odp: Szczecin , ciekawe miejsca - 13/03/2007 16:47
A na piwo ze znajomymi polecam Szuflandie, fajny klimat, stosunkowo mało ludzi, mecze obejrzec tez sobie mozna bo telewizorki są, piwo po 4,50 i orzeszki gratis do kazdego :D, a co do Kontrastow osobiscie nie polecam ostatnio spotkała mnie tam nie miła sytuacja - ochrona strszna.

Junior
Pogoń Szczecin
Na forum od 8892 dni

Odp: Szczecin , ciekawe miejsca - 13/03/2007 19:05

VasyL - Zawodowy Szaman napisał:  
Znudzily mi sie lokale, gdzie biega najebana, kozaczaca "mlodziez" w wieku 16-17lat.
Olimpic to takich spelun nalezy. Syf, kila i mogila. W srodku jebie jak w murzynskiej chacie, browar to chyba robia tak, ze do wiadra z woda leja puszke Volta.
Czarna Perla to taka remiza strazacka, gdzie odbywa sie wiejska potancowka w stylu retro. Jak ubierzesz sie tam elegancko, to pasujesz jak Tomi Li Dżons w Sciganym w Pasji Gibsona.
Pod sufitem zas, to chyba duchy fruwaja ( za samej mojej kadencji w Loko padly tam 3 osoby).

chcemy nasze SoHo :D

to byly czasy :) ehh....

SamAxe
Kibic
Na forum od 7756 dni

Odp: Szczecin , ciekawe miejsca - 13/03/2007 19:13

monter napisał:  

pckjtn napisał:  
Polećcie jakiś klub, w którym można niedrogo zrobić osiemnastkę :P
Chodzi bardziej o lokale w klimatach rockowych, metalowych itd.

A jeśli chodzi o bilard to ja zawsze gram w Galaxy, ale w Lech Pubie. Mają tylko dwa stoły ale fajnie się gra ;)

Kontrasty - za parkietem masz kilko lóż, muzyka w piątki będzie CI chyba odpowiadała, ceny nie są z dupy, dobry dojazd.

Kontrasty zdecydowanie odpadają ;)
Do połowy kwietnia mają zarezerwowane terminy, po za tym wołają zadużo ;)

tribu
Kibic
Na forum od 7872 dni

*

Odp: Szczecin , ciekawe miejsca - 13/03/2007 19:21

JuN napisał:  

tez bardzo milo czasy soho wspominam, wszedzie blisko bylo, czarny dunajec i trzy korony na stacji benzynowej, duzo miejsca, zawsze pelno znajomych . swoja droga cos tam mieli robic chyba? a lokal od dluzszego czasu stoi pusty i z tego co widac to nic sie tam nie dzieje. a szkoda.

czarna perła - raz dalem sie namowic jak znajomi szli i to by bylo na tyle. kolesia nie chcieli wpuscic na legitymacje ze studium policealnego bo "to nie jest powazny dokument a poza tym zawsze mozna go podrobic i sobie pare lat dodac...". i chuj z tym ze zeby na takie studium sie zalapac to trzeba liceum skonczyc czyli minimalnie 19 lat (?) miec, a u znajomego pelno pieczatek bo juz to cos konczy. no ale dobra nie o tym pisac mialem. wchodzimy do klubu a na miejscu kolesia kuzynki 14letnie. dalszy komentarz zbedny...

co do Maxtona: gdzie sie miesci dokladnie i jakie sa stawki godzinowe??

Ostatnio edytowany przez: tribu, 13 marca 2007, 19:31 [2 raz(y)]

100% PD
Persona non grata
SKPS Portowcy
Na forum od 6992 dni

**

Odp: Szczecin , ciekawe miejsca - 13/03/2007 19:57

Cytat:  

Maxton Miesci sie na Krzekowie koncowy 7 , 5 , 75 , przelotowa 74 :P
Obrazek gif wstawiony na forum
Bardzo fajny klubik ;)

Cena za 60 minut grania:

Od 12 do 15 - 8 zł
Od 15 do 18 - 10 zł
Po 18 - 12 zł

Scarface
Kibic
Na forum od 7756 dni

*

Odp: Szczecin , ciekawe miejsca - 13/03/2007 21:28
Klub Bilardowy to faktycznie MAxton najciekawszy w jakim swego czasy bywaółem a co do klubów do Pralnia Szafa i studenckie akademiki a dlaczego ??? nie powiem bo się w tym roku żenię ;)

Niech cię nie niepokoją
Cierpienia twe i błędy
Wszędy są drogi proste
Lecz i manowce są wszędy
O to chodzi jedynie
By naprzód wciąż iść śmiało
borsuk
Kibic
Na forum od 8891 dni

**

Odp: Szczecin , ciekawe miejsca - 13/03/2007 22:56

JuN napisał:  

Znudzily mi sie lokale, gdzie biega najebana, kozaczaca "mlodziez" w wieku 16-17lat.
Olimpic to takich spelun nalezy. Syf, kila i mogila. W srodku jebie jak w murzynskiej chacie, browar to chyba robia tak, ze do wiadra z woda leja puszke Volta.
Czarna Perla to taka remiza strazacka, gdzie odbywa sie wiejska potancowka w stylu retro. Jak ubierzesz sie tam elegancko, to pasujesz jak Tomi Li Dżons w Sciganym w Pasji Gibsona.
Pod sufitem zas, to chyba duchy fruwaja ( za samej mojej kadencji w Loko padly tam 3 osoby).

Buahahahaha....Popieram Jun:D:D:D:D:D:D "Trzy korony! Trzy korony! Trzy korony!":D:D

"Badz uprzejmy miec watpliwosc"
Plum
Kibic
Na forum od 7806 dni

Odp: Szczecin , ciekawe miejsca - 13/03/2007 23:02

Sara napisał:  
A na piwo ze znajomymi polecam Szuflandie, fajny klimat, stosunkowo mało ludzi, mecze obejrzec tez sobie mozna bo telewizorki są, piwo po 4,50 i orzeszki gratis do kazdego :D, a co do Kontrastow osobiscie nie polecam ostatnio spotkała mnie tam nie miła sytuacja - ochrona strszna.

Z opisu całkiem całkiem ta Szuflandia... tylko gdzie ona jest? ;p jakaś polokokta potrzebna czy cóś?

Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
TymoN
Kibic
Na forum od 7529 dni

Odp: Szczecin , ciekawe miejsca - 13/03/2007 23:55

tribu napisał:  

JuN napisał:  

tez bardzo milo czasy soho wspominam, wszedzie blisko bylo, czarny dunajec i trzy korony na stacji benzynowej, duzo miejsca, zawsze pelno znajomych . swoja droga cos tam mieli robic chyba? a lokal od dluzszego czasu stoi pusty i z tego co widac to nic sie tam nie dzieje. a szkoda.

czarna perła - raz dalem sie namowic jak znajomi szli i to by bylo na tyle. kolesia nie chcieli wpuscic na legitymacje ze studium policealnego bo "to nie jest powazny dokument a poza tym zawsze mozna go podrobic i sobie pare lat dodac...". i chuj z tym ze zeby na takie studium sie zalapac to trzeba liceum skonczyc czyli minimalnie 19 lat (?) miec, a u znajomego pelno pieczatek bo juz to cos konczy. no ale dobra nie o tym pisac mialem. wchodzimy do klubu a na miejscu kolesia kuzynki 14letnie. dalszy komentarz zbedny...

Ja myślałem, że tylko ja 3korony napierdalałem na stacji :D

Heaton
Kibic
Na forum od 7774 dni

Odp: Szczecin , ciekawe miejsca - 14/03/2007 00:04

TymoN napisał:  
Ja myślałem, że tylko ja 3korony napierdalałem na stacji :D

Ziomuś, toż to tradycja :D. Też mi brakuje Sohowitz. Oddawać nasz klub :D!!

100% PD
Aleksandra
Kibic
Na forum od 7885 dni

Odp: Szczecin , ciekawe miejsca - 14/03/2007 07:01
Panowie spokojnie niedługo otwierają ;)

Junior
Pogoń Szczecin
Na forum od 8892 dni

Odp: Szczecin , ciekawe miejsca - 14/03/2007 08:20

drops_ona napisał:  
Panowie spokojnie niedługo otwierają ;)

tzn co dokladnie ?

Sara
Kibic
Na forum od 7131 dni

Odp: Szczecin , ciekawe miejsca - 14/03/2007 12:20

Plum napisał:  

Sara napisał:  

Z opisu całkiem całkiem ta Szuflandia... tylko gdzie ona jest? ;p jakaś polokokta potrzebna czy cóś?

Okolica ciekawa i moim zdaniem wmiarę bliko, Królowej Jadwigii, po jednej stronie skrzyżowania jest Propaganda a po drugiej Szuflandia. Polokokta raczej sie tam nie przyda :D

ch.
Kibic
Na forum od 8411 dni

**

Odp: Szczecin , ciekawe miejsca - 14/03/2007 13:31
Będąc już w ciekawych miejscach czasem warto cyknąć fajną fotkę i wygrać np. stówkę ;)

-> Konkurs foto - Wiosna w Szczecinie

Aleksandra
Kibic
Na forum od 7885 dni

Odp: Szczecin , ciekawe miejsca - 14/03/2007 13:41

Otwieraja... ale dom weselny ;/

Żebyś Ty człowieku wiedział ile ja już opcji słyszałam. 1. dom weselny a druga część to mały klub, 2. "coś fajniejszego" niż dom weselny, 3. sam klub, 4. sam dom weselny :)

planowane otwarcie było najpierw na 10 później na 21 marca ale narazie cisza jak przed burzą ;)

malcoolm
Ultraoptymista
Na forum od 8016 dni

Odp: Szczecin , ciekawe miejsca - 14/03/2007 14:37
podobno otwieraja 21 marca i bedzie to klub ;)

Szczecin Blog - strona o Szczecinie
Uśmiechnij się - jesteś w Szczecinie
Szczecin Blog na Twitterze
KaCZoR
Kibic
Na forum od 8891 dni

**

Odp: Szczecin , ciekawe miejsca - 14/03/2007 16:15
Propaganda Propaganda i jeszcze raz Propaganda :) moj drugi adres zameldowania, nie ma to jak po meczyku przyjsc na wsciekłe lub krupniki, nic sie tam nie zmienia... oprocz ekipy barmanskiej ;) nie no przesadzilem - karykatury na scianie sie zmienily i zomowiec w witrynie przy pierwszej lozy jest.
Shisha tez wypasik.
ze znajomymi na piwko ktorych dawno sie nie widzialo zeby spokojnie porozmawiac to colorado columbus chrobry
fajnie jest bardzo w Santorini czyli w bylej Remizie.
Kanclerz tez fajnie na piwko na bilardzika i czwartki karaoke :] fajny klimacik byl w blue crow teraz jakos inaczej sie to nazywa ale jeszcze nie bylem.

Frz
Kibic
Na forum od 8827 dni

Odp: Szczecin , ciekawe miejsca - 14/03/2007 16:19
Petit de Paris. piwo eire jasne lub ciemne za 3,37 pln ;)

2003/2004- Mistrzostwo Klasy B juniorów z Chrobrym Lisie Pole
IS
Kibic
Na forum od 7298 dni

Odp: Szczecin , ciekawe miejsca - 14/03/2007 16:29

Freez napisał:  

A francuz który to prowadzi jest pedałem haha.

robso
Kibic
Na forum od 7064 dni

Odp: Szczecin , ciekawe miejsca - 14/03/2007 16:43

narodowiec napisał:  

Freez napisał:  

A francuz który to prowadzi jest pedałem haha.

nie no mega smieszne to jest? niby narodowiec ale podnieta z Francuza i niewiem co Cie obchodzi ze jest pedałem - Ty jestes poziomem inteligencji dzieckiem i nikt Ci nie wypomina

- 1  - 2  - 3  - 4  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1763389748 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.04 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005