Autor
Wiadomość
   Hyde Park -> HALP - rekrutacja do druzyny "GROT" Szczecin << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
LeOnik
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8893 dni

Odp: HALP - rekrutacja do druzyny "GROT" Szczecin - 05/10/2006 08:51
Heh, to juz zdeka przesada z tym o 2 posty wyzej. Az sam zamieszcze archiwum rozmowy z GG ze ZREZYGNOWALEM JUZ JAKIS CZAS TEMU i mialem w dupie. Teraz to same przekrectwa leca.. i dodatkowo ze nic nie obiecywalem temu Slawkowi.. boze.. czy mialem ZOBOWIAZANIE pozyczyc 150zl ? Zenada. I jeszcze walenie postow ze szczegolami.. poprostu to juz przegiecie paly... ze skutkiem odwrotnym.

Veni, vidi, vici
U84%
RM
Devs
Kibic
Na forum od 6984 dni

Odp: HALP - rekrutacja do druzyny "GROT" Szczecin - 05/10/2006 13:14
a no zgadza sie zrezygnowales sam ale powiedz w jaki sposob to zrobiles. Byl u nas na paru meczach dokladnie na 6 pozniej bardzo napala sie na jakis tam mecz przychodzimy na halpa a Adama nie ma <hmmm> pisze mu na gg 4 dni pozniej on mowi ze wpadnie i ... i nie ma go ekipa poprosila mnie zeby wiecej go nie wzywac no i wiecej juz sie nie zjawil dopiero po jakims czasie napisal ze rezygnuje z halpa a kase za 6 rozegranych meczy mial mi pzeslac na konto bankowe mija 7 dni a przelew nie doszedl. To stwierdzil ze cos nie tak bylo ze bank cos tam odrzucil juz nie pamietam dokladnie powiedzial ze doniesie na nastepny mecz i ... nie ma Adasia i cisza. Nie byl jedyna osoba ktora zapomniala ze zeby grac trzeba sie zrzucac wiec dogadalem sie w taki sposob z organizatorami ze ci ktorzy nie zaplaca ida na czarna liste oglosilem to zainteresowanym osobom miedzy innymi Adamowi i nagle sie obudzil :) najpierw stwierdzil ze sam sie dogada z Robertami a pozniej stwierdzil ze pojawi sie na meczu i odda kase przeokazji dogra sezon do konca. No to ze slawkiem zaczelismy sie bawic w wystawianie kursow <hahaha> 1.01 nie przyjdzie wogule 1.5 przyjdzie ale kasy nie bedzie mial 1500.0 przyjdzie z kasa :D nadchodzi sobota i ... Adama Dzikiego nie ma <hahaha> potem sie dowiedzialem ze poszedl do pracy. Wszystko fajnie tylko chyba nalezalo by o tym poinformowac "sorry nie bedzie mnie bo mam prace" wystarczylo taki tekst wyslac na gg lub sms (numer o demnie bral z 3 razy a ja numeru nie zmieniam od ladnych paru lat). Jak w sobote przyszedlem na halpa i widze ze dysponujemy 5 ludzmi i brakuje nam 1 (Adama Dzikiego) troszke sie zdenerwowalem na szczescie wczesniej gral klega to wzialem go na lewo cud ze przeciwnik ktory ogladal prawie caly poprzedni mecz sie nie zorientowal :)

arty
Kibic
Na forum od 7437 dni

Odp: HALP - rekrutacja do druzyny "GROT" Szczecin - 05/10/2006 19:49

Devs napisał:  
a no zgadza sie zrezygnowales sam ale powiedz w jaki sposob to zrobiles. Byl u nas na paru meczach dokladnie na 6 pozniej bardzo napala sie na jakis tam mecz przychodzimy na halpa a Adama nie ma <hmmm> pisze mu na gg 4 dni pozniej on mowi ze wpadnie i ... i nie ma go ekipa poprosila mnie zeby wiecej go nie wzywac no i wiecej juz sie nie zjawil dopiero po jakims czasie napisal ze rezygnuje z halpa a kase za 6 rozegranych meczy mial mi pzeslac na konto bankowe mija 7 dni a przelew nie doszedl. To stwierdzil ze cos nie tak bylo ze bank cos tam odrzucil juz nie pamietam dokladnie powiedzial ze doniesie na nastepny mecz i ... nie ma Adasia i cisza. Nie byl jedyna osoba ktora zapomniala ze zeby grac trzeba sie zrzucac wiec dogadalem sie w taki sposob z organizatorami ze ci ktorzy nie zaplaca ida na czarna liste oglosilem to zainteresowanym osobom miedzy innymi Adamowi i nagle sie obudzil :) najpierw stwierdzil ze sam sie dogada z Robertami a pozniej stwierdzil ze pojawi sie na meczu i odda kase przeokazji dogra sezon do konca. No to ze slawkiem zaczelismy sie bawic w wystawianie kursow <hahaha> 1.01 nie przyjdzie wogule 1.5 przyjdzie ale kasy nie bedzie mial 1500.0 przyjdzie z kasa :D nadchodzi sobota i ... Adama Dzikiego nie ma <hahaha> potem sie dowiedzialem ze poszedl do pracy. Wszystko fajnie tylko chyba nalezalo by o tym poinformowac "sorry nie bedzie mnie bo mam prace" wystarczylo taki tekst wyslac na gg lub sms (numer o demnie bral z 3 razy a ja numeru nie zmieniam od ladnych paru lat). Jak w sobote przyszedlem na halpa i widze ze dysponujemy 5 ludzmi i brakuje nam 1 (Adama Dzikiego) troszke sie zdenerwowalem na szczescie wczesniej gral klega to wzialem go na lewo cud ze przeciwnik ktory ogladal prawie caly poprzedni mecz sie nie zorientowal :)

dokładnie tak było, to my prosiliśmy Łukasza by Cię skreślił a nie, że Ty zrezygnowałes ( jezeli to zrobiłeś to już po fakcie) Mieliśmy dość Twoich fochów, przychodzenia kiedy Ci się podoba bez informowania łukasza, ze cie nie bedzie no i oczywiscie pamietny mecz w burzy, w ktorym jak zaczęło podać to nagle złapałes "kontuzje" tylko jakos do domu to szybko szedłeś ....

Rosa
Kibic
Na forum od 7625 dni

Odp: HALP - rekrutacja do druzyny "GROT" Szczecin - 05/10/2006 20:47
jest jeszcze jakaś inna drużyna która potrzebuje zawodnika :D ?

Walczyć, Trenować Pogoń musi panować!
LeOnik
Kibic
Na forum od 8893 dni

Odp: HALP - rekrutacja do druzyny "GROT" Szczecin - 05/10/2006 22:10

Rosa napisał:  
jest jeszcze jakaś inna drużyna która potrzebuje zawodnika :D ?

potwierdzam ze odebralem Twoja kandydature, ale niestety problem w tym ze dla nas jestes mlody ;/

to nie moj glos ale i calej grupy

ale mimo tego zycze Ci powodzenia

Veni, vidi, vici
U84%
RM
LeOnik
Kibic
Na forum od 8893 dni

Odp: HALP - rekrutacja do druzyny "GROT" Szczecin - 05/10/2006 22:13

arty napisał:  

Devs napisał:  

dokładnie tak było, to my prosiliśmy Łukasza by Cię skreślił a nie, że Ty zrezygnowałes ( jezeli to zrobiłeś to już po fakcie) Mieliśmy dość Twoich fochów, przychodzenia kiedy Ci się podoba bez informowania łukasza, ze cie nie bedzie no i oczywiscie pamietny mecz w burzy, w ktorym jak zaczęło podać to nagle złapałes "kontuzje" tylko jakos do domu to szybko szedłeś ....

skresiliscie mnie o wiele wiele wczesniej i mam na to pewien dowod rozmowy GG z pewnym ziomkiem i tyle.. i dodam ze sam bylem zaszokowany wiec no problem.. pozdro

a tak w ogole prosze o usniecie tematu gdyz naruszono wiele zlaman wg. regulaminu bo to jest kompletny bezsens

Veni, vidi, vici
U84%
RM
 - 1  - 2  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1763426260 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.02 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005