Jeśli chcecie sprawdzić o co chodzi to klikać najpierw TUTAJ !!!
zdaje mi sie ze TU wszystko jest lepiej wytlumaczone.
eee cwaniaczki ! :[ bo naśle na was mojego kolesia wilkołaka
My mamy ojca Vasyla
EditL I jego punie!
Moim ojcem tez jest (niestety) Vasyl i juz mi sie chyba cos po nim przejeło hehe.. Pzdr Tatko Ssss przyprowadz mi do domku jakaś młodą dziewke by mogł ja zasssssssssssać
[EW] Edi z klanu Elita Wilkow z tego klanu to mnie codzien atakuja
acha VasyL ja mam idea - orange w razie czego gg
Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
Vasyl mam nadzieje, ze wiesz co z tym zrobic...bede wdzieczny
"...patrzę na własne odbicie w witrynie i widzę to, że jest realne, nie będąc hologramem przypomina po której stronie się znalazłem i w jakim celu tak naprawdę..."
Odp: Monsters Game - Klan PogonOnline - 25/06/2006 17:24
Bez kitu gra jest wciągająca. Na początku wydaje się nudna ale dla fanów gier strategicznych a tym bardziej menegerów jest jak znalazł. No i przeciwnicy są prawdziwi... polecam się zarejstrować TUTAJ (jest tam opcja zakładania konta czy jakoś tak)i ruszać na plowanie. Na początku ciężko załapać co jest 5 ale potem całkiem całkiem się gra. No i zrzeszać się w klanie PogońOnLine
''...A jesli ktoś nasz Polski dom zapali
to każdy z nas gotowym musi być,
bo lepiej byśmy stojąc umierali
niż mieli klęcząc, na kolanach żyć.''
Vasyl mam nadzieje, ze wiesz co z tym zrobic...bede wdzieczny
i poprawka
zostal sprowadzony do 14 pkt zycia
Szczecinska Brac
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.