Autor
Wiadomość
   Hyde Park -> Papież w Polsce! << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Shee
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7451 dni

*

Odp: Papież w Polsce! - 28/05/2006 03:17

bumelant napisał:  
Boli nie sama wizyta a cala otoczka...Nowa wladza, okazuje sie ze ci, ktorzy codziennie w dupie maja spoleczenstwo, pierdza w stole za grube pieniadze, walki robia na kazdym kroku teraz chca byc swietsi od samego Papieza. Za JP II nikt nie odwolywal zajec w szkole, nikt nie zakazywal reklamy piwa czy podpasek...
Takie akcje utwierdzaja mnei tylko w przekonaniu... Polska, kraj wielkiej pokazowy...

... a to urocze i jak najbardziej na miejscu bylo, jak Kwasniewski drwil sobie z Ojca Swietego????????? Wole, jak nadgorliwie dba sie o to, by ta wizyta byla jak najgodniej przezyta, niz wstydzic sie za czerwone twarze (ktore nota bene nie podzielajac religijnych pogladow wiekszosci, wiekszosc te reprezentowali, drwiac z niej w zywe oczy), dla ktorych przyjazd tak niezwykle waznej Osoby to tylko szopka...

„ Płynie się zawsze do źródeł pod prąd. Z prądem płyną śmiecie ” - Z. H.

Kibic
Na forum od 7889 dni

Odp: Papież w Polsce! - 28/05/2006 09:40

Pszczółek napisał:  

śmielaq89 napisał:  
Może i fajnie ale mnie wkurza, ta cała szopka w tv i nie tylko...

Boli Cie? Tylko ta "szopka" jak to ujoles ma zdecydowanie wieksza ogladalnosc niz to co leci na codzien w TV...

Co mnie obchodzi oglądlaność... Napisałem tylko co o tym myśle. Na pewno przyjazd papieża nie jest dla mnie szopką ale cała ta otoczka tak... w tv jak zwykle wszystko na pokaz....

Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
RosSi
Kibic
Na forum od 8092 dni

Odp: Papież w Polsce! - 28/05/2006 12:45

śmielaq89 napisał:  

Pszczółek napisał:  

śmielaq89 napisał:  
Może i fajnie ale mnie wkurza, ta cała szopka w tv i nie tylko...

Boli Cie? Tylko ta "szopka" jak to ujoles ma zdecydowanie wieksza ogladalnosc niz to co leci na codzien w TV...

Co mnie obchodzi oglądlaność... Napisałem tylko co o tym myśle. Na pewno przyjazd papieża nie jest dla mnie szopką ale cała ta otoczka tak... w tv jak zwykle wszystko na pokaz....

Sam nie weźmie i drugiemu nie da. Przyjazd Papieża jest wydarzeniem, a że TVP transmituje pielgrzymkę Ojca Świętego do Polski? Robiła to zawsze! Ja wolę oglądać Papieża, niż "Modę na sukces" z Rich'ami Foresterami i innymy. Założe się, że Ty nie oglądasz cały dzień TVP1, w czym problem ?

emjay06
Kibic
Na forum od 7161 dni

Odp: Papież w Polsce! - 28/05/2006 13:23
Bardzo mądry i sympatyczny człowiek. Piękna pielgrzymka!

pucharTYLKO POGOŃ king
Ka.
Kibic
Na forum od 7171 dni

Odp: Papież w Polsce! - 28/05/2006 21:33
No i koniec... :) Ładna pielgrzymka.

Jey - M
Kibic
Na forum od 7507 dni

Odp: Papież w Polsce! - 28/05/2006 21:43
Ogolnie to pielgrzymka wypadla bardzo dobrze :) zaskoczony jestem tak jak i inni ludzi tym ze Benedykt XVI powiedzial duzo slow po Polsku :)

...Wiele Serc, Jedno Bicie, Pogoń Szczecin Ponad Życie...
Jay-J
Kibic
Na forum od 8347 dni

Odp: Papież w Polsce! - 28/05/2006 22:01
Piekne zakonczenie :) Wypadla lepiej niz chyba sie wszyscy spodziewali. Oby wrocil jeszcze...

Obrazek gif wstawiony na forum
kaktus56
Kibic
Na forum od 7350 dni

Odp: Papież w Polsce! - 28/05/2006 22:58
właśnie wróciłem z krakowa. było super, ,,Benedetto" jest bardzo sympatyczny , kontynuuje zwyczaje JP II np. przejechał dziś przed mszą między sektorami, bycie dosłownie pare metrów od papieża to na prawde coś niesamowitego!

BARCA & POGOŃ......
 - 1  - 2  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1763437472 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.04 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005