Odp: Karuzela Transferowa 2006 - 17/07/2006 14:10
Real jeszcze nie kupił Cannavaro (ale mam nadzieje że tak sie stanie) z tego co wiem Mijatović dopiero dzisiaj poleciał do turynu i jeszcze coś tam Abramowicz miesza. Wczorajsze informacje na temat podpisania kontraktu są narazie nieprawdziwe.
"Informacje, który podają polskie media o podpisaniu kontraktu przez Fabio Cannavaro są nieprawdziwe. TVP, Onet.pl i inne media podają swoje informacje na podstawie powyższego newsa, co oznacza, że Fabio żadnego kontraktu jeszcze nie podpisał. Predrag Mijatović zamierza negocjować z Juventusem dopiero jutro, gdyż dopiero jutro wylatuje do Włoch!" zrodlo Realmadryt.pl
Odp: Karuzela Transferowa 2006 - 19/07/2006 19:44
``Obrońca reprezentacji Anglii, piłkarz Arsenalu Londyn Ashley Cole podpisze kontrakt z zespołem mistrza Anglii Chelsea - poinformował w środę dziennik "The Sun". Zdaniem gazety za transfer 25-letniego zawodnika Chelsea Londyn zapłaci około 16 mln funtów``
Ale maja pake z Ballackiem i Shevchenko i do tego A.Cole(na Mś nie do przejscia) ale podobno Robben ma przejsc do Realu.
"Inter Mediolan wzmacnia się przed sezonem piłkarskiej Serie A. Władze klubu poinformowały w środę, że podpisały kontrakty z francuskim pomocnikiem Olivierem Dacourtem oraz brazylijskimi obrońcami Maiconem i Maxwellem"
Odp: Karuzela Transferowa 2006 - 19/07/2006 21:21
``FC Barcelona porozumiała się z Juventusem Turyn w sprawie pozyskania dwóch obrońców - Liliana Thurama i Gianluki Zambrotty, poinformowało hiszpańskie radio Onda Cero.``
A pamietam jak mowili przed MŚ o Thuramie ze dziadek i nic z niego niebedzie i prosze trafia do Barcy i moge sie zalozyc ze bedzie podstawowym zawodnikiem
Odszedł z Chelsea już Damien Duff bodajże do Newcastle.
Co do Barcelony...cholernie chcę by zagrał Zambrotta, ale on chce iść za swoim guru Capello, także myślę, że podpisze kontrakt z Realem...choć Barcelona kusi go już od 2 miesięcy.
Co do Thurama to wierz mi, że duet-Puyol-Marquez jest nie do ruszenia...chyba, że będzie jakaś kontuzja lub diametralny spadek formy.
Czarna e(L)ka w kółeczku się mieni!!!
Visca el Barca!!!
Tylko ze Thuram moze grac i na prawej stronie i w srodku takze wydaje mi sie ze jednak bedzie podstawowym zawodnikiem niby 34-lata a facet pokazal klase na Mś podobnie jak A.Cole nie do przejscia a co do duetu Puyol-Marquez to racja nie do ruszenia ale widze w obronie Thurama chocby na prawej lub an srodku wtedy Puyol na prawa
Przesądzony jest już transfer do ŁKS piłkarza Wisły Kraków Tomasza Kłosa - informuje "Dziennik Łódzki".
Wychowanek Boruty Zgierz ma do końca grudnia ważny kontrakt z Wisłą Kraków, a od 1 stycznia ma zostać piłkarzem ŁKS.
Właśnie w łódzkim klubie startował do wielkiej kariery. Tu zdobył pierwszy tytuł mistrza Polski i jako zawodnik ŁKS zadebiutował w reprezentacji Polski.
Kolejny polski bramkarz w orbicie zainteresowań Chelsea
Bramkarz Legii Warszawa znalazł się w orbicie zainteresowań Chelsea Londyn. Uczestnik ostatnich mistrzostw MŚ znalazł się na sporządzonej specjalnie na potrzeby tego klubu liście najzdolniejszych golkiperów.
- To na pewno sympatyczne - stwierdził zaskoczony Fabiański. - Nie boję się wyzwań. Jak przychodziłem do Legii, był tu Artur Boruc. Kiedy on odszedł, dostałem szansę i ją wykorzystałem.
Przy Łazienkowskiej leżą trzy aktualne oferty zakupu bramkarza. Z Watford, Auxerre i Bordeaux. - Szanse na to, że zimą wyjadę są na razie takie same, jak na to, że zostanę Jeśli trafi się coś konkretnego, to wtedy się zastanowię - powiedział Fabiański.
Kilka dni temu mówiło się o tym, że skauci Chelsea obserwowali bramkarza reprezentacji Polski, Wojciecha Kowalewskiego.
Odp: Karuzela Transferowa 2006 - 29/01/2007 22:58
Tutaj cisza, a tymczasem czołowi polscy ligowcy i nie tylko w kręgu zainteresowań (bądź już w nowych zespołach) zagranicznych klubów.
I tak: Matusiak trafia do US Palermo - trzeciej drużyny włoskiej Serie A za około 3,6 mln euro, Saganowski "ląduje" w Sauthampton u Grzesia Rasiaka, a Błaszczykowski negocjuje podobno z BVB.
Tutaj cisza, a tymczasem czołowi polscy ligowcy i nie tylko w kręgu zainteresowań (bądź już w nowych zespołach) zagranicznych klubów.
I tak: Matusiak trafia do US Palermo - trzeciej drużyny włoskiej Serie A za około 3,6 mln euro, Saganowski "ląduje" w Sauthampton u Grzesia Rasiaka, a Błaszczykowski negocjuje podobno z BVB.
a ja slyszalem ze MAtusiak trafil za 2mln Euro do Palermo z tego Belchatow otrzyma 1,6mln Euro,a transfer Blaszczykowskiego do BVB raczej wydaje sie przesadzony,pozatym swietny mecz Wasilewskiego w Anderlechcie,piekna bramka strzelona w debiucie po niedawnym transferze na 3:1 a Sagan dopiero wyjezdza na testy do Southampton takze znajac jego forme(ciagle grzeje lawe) pewnie szybko wroci,tym bardziej ze chca za niego tyle ile zaplacili Victorii,a Olisadebe ma ponoc zakonczyc kariere bo kazdy mowi ze jest kontuzjowany i niemoze grac a ten od 2 miechow zasuwa na treningach i dalej grzeje lawe
a transfer Blaszczykowskiego do BVB raczej wydaje sie przesadzony,
Wcale nie jest przesądzony , bo Borussia ma znacznie lepszych od siebie konkurentów do jego pozyskania (Lazio i Sevilla) ,a poza tym daje" tylko"
3,2 mln E , gdy Wisła chce najmniej 4 mln E
a Sagan dopiero wyjezdza na testy do Southampton takze znajac jego forme(ciagle grzeje lawe) pewnie szybko wroci,
Wróci najszybciej za pół roku , bo tyle będzie trwało jego wypożyczenie do popularnych "Świętych"
a transfer Blaszczykowskiego do BVB raczej wydaje sie przesadzony,
Wcale nie jest przesądzony , bo Borussia ma znacznie lepszych od siebie konkurentów do jego pozyskania (Lazio i Sevilla) ,a poza tym daje" tylko"
3,2 mln E , gdy Wisła chce najmniej 4 mln E
Wisła bez Kuby to nie będzie już ta Wisła, Błaszczykowski jest ich najlepszym zawodnikiem i niech ciągną za niego jak najwięcej, bo jest to naprawdę świetny zawodnik, śmiem twierdzić że jeden z najefektowniej grających w Europie...
a Sagan dopiero wyjezdza na testy do Southampton takze znajac jego forme(ciagle grzeje lawe) pewnie szybko wroci,
Wróci najszybciej za pół roku , bo tyle będzie trwało jego wypożyczenie do popularnych "Świętych"
Tak jak powiedziałeś, jego transfer jest już "przyklepany".
Jeden minus w całym tym transferowaniu jest taki, że wyjeżdżają najlepsi zwodnicy z naszego rodzimego grajdołka, dlatego liga na tym na pewno ucierpi, ale z drugiej strony maja otwarte drzwi do dużej kariery, jeśli tylko sodówka nie skoczy do głowy...
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1763421240 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.