Autor
Wiadomość
   Hyde Park -> Mecze ligi europejskiej oraz ligi polskiej na LIVE TV przez NET - mozliwe ?! TAK ! << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
LeOnik
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8893 dni

Odp: Mecze ligi europejskiej oraz ligi polskiej na LIVE TV przez NET - mozliwe ?! TAK ! - 11/04/2006 17:19

INBLu napisał:  
A czy mozna zrobic tak ze w dowolnym momencie moge sobie wlaczyc np. canal+ ? Czy mozna ogladac tylko te mecze co sa na liscie?

jesli chodzi o c+ po polsku to nie, ale po chinsku czy tez HBO to tak

Veni, vidi, vici
U84%
RM
LeOnik
Kibic
Na forum od 8893 dni

Odp: Mecze ligi europejskiej oraz ligi polskiej na LIVE TV przez NET - mozliwe ?! TAK ! - 12/04/2006 09:07

INBLu napisał:  
A czy mozna zrobic tak ze w dowolnym momencie moge sobie wlaczyc np. canal+ ? Czy mozna ogladac tylko te mecze co sa na liscie?

A oczywiscie ze mozna pod warunkiem ze znasz jezyk japonski :)

Veni, vidi, vici
U84%
RM
TomY
Kibic
Na forum od 8448 dni

**

Odp: Mecze ligi europejskiej oraz ligi polskiej na LIVE TV przez NET - mozliwe ?! TAK ! - 12/04/2006 20:12
Ja własnie lukam sobie Legia - Lech. Momentami troszke rwie, ale jest calkiem przyjemnie :)

HardcoreCitySzczecin
Kibic
Na forum od 7593 dni

**

Odp: Mecze ligi europejskiej oraz ligi polskiej na LIVE TV przez NET - mozliwe ?! TAK ! - 17/04/2006 17:28
Mam przesył 512 i jakos słabo mecze mi działają chyba ze jest przesył poniżej 200 kbitów...ale w większości są transmitowane szybciej...może lepszym programem do oglądania zamoast TVavans bedeżie wspomniany wcześniej Sopcast ale jak go sciagnąłem i otwieram to pokazuje mi się błąd w explorerze i czymśtam jezscze...wiek ktoś co na to poradzić...z góry dzieki

https://www.facebook.com/HardcoreCitySzczecin
kus
Kibic
Na forum od 7814 dni

Oglądanie spotkań piłkarskich na komputerze. - 24/09/2006 15:26
Nie wiem czy taki temat juz byl, jesli tak to prosze o jego usuniecie. Otóż, nie każdy posiada Polsat czy Cyfre+ czy tam jeszcze cos innego i nie moze ogladac meczow w tv. Jednak jest ratunek dla tych wlasnie osob.

http://www.soccer-live.kk.e-wro.pl/index.html

polecam ogladac za pomoca programy PPStream dostaniecie go na powyzszej stronie. Nie przestraszcie sie jak po instalacji zobaczycie krzaczki bo to jest najmniej wazne. Po prostu wchodzicie na strone patrzycie czy mecz mozna ogladac przez ppstream jesli tak klikacie play i jazda! ;] Mecz jest na zywo, ewentualnie z kilkumintowym opoznieniem ale to chyba w niczym nie przeszkadza.

cofe_shop
Kibic
Na forum od 8095 dni

Odp: Oglądanie spotkań piłkarskich na komputerze. - 24/09/2006 16:16
korzytam polecam

Wódka jest bogiem,faja nałogiem,życie zabawą a piłka nożna podstawą !!
Lrd
Moderator**
Na forum od 7578 dni

Odp: Oglądanie spotkań piłkarskich na komputerze. - 24/09/2006 17:47
ja sciagnalem SopCasta i mam pytanie czy to jest zupelnie za free???? czy to jakas wersja demo i za kilka dni mi sie wylaczy????

Against modern wszystko!
HardcoreCitySzczecin
Kibic
Na forum od 7593 dni

**

Odp: Mecze ligi europejskiej oraz ligi polskiej na LIVE TV przez NET - mozliwe ?! TAK ! - 30/09/2006 17:16
Bardzo pilna kwestia...adres tej strony bogdana sie zmienił...jak ktos zna wlaciwy niech wkleja bo KURWA MAC dzis meczu Pogonki nieoglądnę............................PILNE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

<EDIT> juz mam a dla zaintereownych nowy adres strony to:http://www.soccerlive.tv.pl/

Ostatnio edytowany przez: HardcoreCitySzczecin, 30 września 2006, 17:29 [1 raz(y)]

https://www.facebook.com/HardcoreCitySzczecin
 - 1  - 2  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1763426342 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.16 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005