Autor
Wiadomość
   Hyde Park -> debata na uniwerku :lepper,giertych,miller << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Jay-J
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8347 dni

Odp: debata na uniwerku :lepper,giertych,miller,cymanski - 25/03/2006 22:51
A ja sobiee nie bede tym glowy nawet zawracal...'gwiazdy' polityki, wraz z 'gwiazdą' mediów. Wolę iść na piwko niż tracić czas na bandę debili.

Obrazek gif wstawiony na forum
Luk Luk
Kibic
Na forum od 7962 dni

**

Odp: debata na uniwerku :lepper,giertych,miller,cymanski - 26/03/2006 22:47
na redzie to ostatnio klo uniwerka duzo psiarni sie kreci i wlepiaja mandaty za pzrechodzenie nie po pasach.

"Wierzę, że inteligencja i strach są nieodłączne. Goście którzy mówią: ja się nie boję niczego - są po prostu głupi!" - Rickson Gracie
Macieq
PogonOnLine TEAM
Na forum od 8893 dni

Odp: debata na uniwerku :lepper,giertych,miller,cymanski - 27/03/2006 00:24

Luk2 napisał:  
na redzie to ostatnio klo uniwerka duzo psiarni sie kreci i wlepiaja mandaty za pzrechodzenie nie po pasach.

i za zawracanie na skrzyzowaniu z Bronowicka. Ciekawe jak ludzie z miasta maja dojechac na uczelnie.

... lecz nie patrze na przeszkody i fałszywość gnoji, przeciwność losu boli - my idziemy ku swej woli ...
ihaaaa tatatadam! || głos pokolenia - cios ogłupienia, hołd potępienia, mord zrozumienia || :X
Shivan
Kibic
Na forum od 8481 dni

**

Odp: debata na uniwerku :lepper,giertych,miller - 27/03/2006 11:20

Luk2 napisał:  

tez dostalem

wlasnie leci na zywo na tv3

Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
kibic24
Kibic
Na forum od 7383 dni

Odp: debata na uniwerku :lepper,giertych,miller - 27/03/2006 13:53
bylem na tej debacie, z powodu jakiejs awarii na lotnisku na debate nie doleciecieli :miecugow,rokita,cymanski ,giertych i pawlak, byli miller, zaremba krzysztof z po ,lepper, chruszcz z lpr i prowadzil golebiewski debate z uniwerka, ogolnie bylo fajnie duzo ludzi, najbardziej zwala oczywiscie z leppera, podobno w tv byla ta debata w tvp3 chyba ale niewiem bo bylem na miejscu moze powtorka bedzie .,

Luk Luk
Kibic
Na forum od 7962 dni

**

Odp: debata na uniwerku :lepper,giertych,miller - 27/03/2006 16:01

kibic24 napisał:  
bylem na tej debacie, z powodu jakiejs awarii na lotnisku na debate nie doleciecieli :miecugow,rokita,cymanski ,giertych i pawlak, byli miller, zaremba krzysztof z po ,lepper, chruszcz z lpr i prowadzil golebiewski debate z uniwerka, ogolnie bylo fajnie duzo ludzi, najbardziej zwala oczywiscie z leppera, podobno w tv byla ta debata w tvp3 chyba ale niewiem bo bylem na miejscu moze powtorka bedzie .,

Rowniez jakims cudem udalo mi sie na tam wbic. A Lepper widac byl zadowolony z tych ironicznych owacji na jego czesc. A po debacie tak na pamiatke pozwolilem panu przewodniczacemu sfotografowac sie ze mna ;)

Macieq napisał:  
i za zawracanie na skrzyzowaniu z Bronowicka. Ciekawe jak ludzie z miasta maja dojechac na uczelnie.

Z tego co wiem to tam nie ma znaku zakaz zawracania. Tak wiec to jest chyba nieporozumienie jakies...

"Wierzę, że inteligencja i strach są nieodłączne. Goście którzy mówią: ja się nie boję niczego - są po prostu głupi!" - Rickson Gracie
avelyn
Kibic
Na forum od 8410 dni

Odp: debata na uniwerku :lepper,giertych,miller - 27/03/2006 16:34
marna wymówka, ze okecie im zamkneli
po prostu w dupie maja Szczecin i dali teraz temu wyraz
miller jakos dal rade. toz to czerwony, ziom z GTW jest bardziej zaradny od dzisiejszych budowniczych Polski dobrobyty???

ogolnie poziom dyskusji zenujacy, publicznosc tez nie byla lepsza zwlascza wykladowca ktory chcial na sile zablsynac, a zrobil z siebie debila. nie mowiac juz o studencie 5tego roku Socjologii (jak nie omieskzal si epochwalic, jakby bylo czym...) przekonywujacym, ze takie cos jak socjlaliberalizm nie istnieje- to o czym kurwa pisali leonard hobbhouse, hobson, green? o dupie maryni?

Jeśli historia mogłaby nas czegokolwiek nauczyć, to niewątpliwie tego, że żaden naród nie stworzył wyższej cywilizacji bez poszanowania prawa do posiadania własności prywatnej
Ludwig von Mises
-HL
Kibic
Na forum od 8069 dni

Odp: debata na uniwerku :lepper,giertych,miller - 27/03/2006 16:58

Luk2 napisał:  

Z tego co wiem to tam nie ma znaku zakaz zawracania. Tak wiec to jest chyba nieporozumienie jakies...

Nie ma bo jest to sygnalizacja kierunkowa, czyli nie musi byc dodatkowego oznaczenia pionowego. Debil co wymyslil taka zabudowe powinien odpoczac od wykonywania projektow...

Miłość do Pogoni jest naszym losem, zwycięstwo naszą nadzieją...
kibic24
Kibic
Na forum od 7383 dni

Odp: debata na uniwerku :lepper,giertych,miller - 27/03/2006 17:29
co do okecia to prawda a miller moze juz od wczoraj byl w szczecinie w hotelu, lepper ma blisko z koszalina ,zaremba i chruszcz szczecin,

Warunki pogodowe są już dobre. Wszystkie samoloty mogą lądować i startować z lotniska im. Fryderyka Chopina w Warszawie - poinformował PAP rzecznika prasowy lotniska Artur Burak.
Zamieszanie na warszawskim lotnisku Okęcie zaczęło się w poniedziałek o godz. 6 rano. Usterka oświetlenia pasów startowych i dróg kołowania była przyczyną zamknięcia lotniska im. F. Chopina w Warszawie na ponad dwie godziny. Ok. godziny 8.37 awaria została usunięta i został przywrócony ruch na lotnisku.

Mgła jednak utrudniała lądowanie jeszcze przez dwie godziny.

Do godz. 9.40 odwołanych zostało 15 przylotów i 7 startów" - powiedział Burak. Jak wyjaśnił, pogoda utrudnia przyloty, a nie starty. "Jednak jeżeli jakiś samolot nie mógł wylądować, to odwołany jest także jego późniejszy odlot" - zaznaczył Burak.

Rzecznik mówił, że samoloty, które rezygnują z lądowania z powodu pogody, kierują się na inne lotniska w kraju.

http://wiadomosci.onet.pl/1292517,11,1,0,120,686,item.html

Pietras
Kibic
Na forum od 7194 dni

*

Odp: debata na uniwerku :lepper,giertych,miller - 27/03/2006 19:33
Byłem tam również dla mnie wymiatał marszałek ale on ma gadane
dobry był gościu co stał z jakąś kartką do końca i nic nie powiedział
i jeszcze jak po skończeniu opiernicz zbierał lewacki millerek
OGÓLNIE ZWAŁA

Luk Luk
Kibic
Na forum od 7962 dni

**

Odp: debata na uniwerku :lepper,giertych,miller - 27/03/2006 20:58

sarteip napisał:  
Byłem tam również dla mnie wymiatał marszałek ale on ma gadane
dobry był gościu co stał z jakąś kartką do końca i nic nie powiedział
i jeszcze jak po skończeniu opiernicz zbierał lewacki millerek
OGÓLNIE ZWAŁA

ten facet mial przeslanie. czekal do konca i dopiero pozniej rozmawial z Lepperem. Mnie zainspirowalo co ten facet chcial i tez zamienilem z nim slowko. Podobno zostal napadniety z proba zabojstwa. Na tej jego kartce bylo tez napisane ze jest biedny, bez srodkow do zycia i ze o pomoc prosil kogos juz ale go olano. Z reszta zdjecie tej karteczki zrobil fotoreporter "superexpressu", tak wiec na dniach pewnie cos o tym bedzie na lamach tej gazetki. (edit: informacja niepewna)

Ogolnie z tego co widzialem pan przewodniczacy jakos sie ta jego sprawa nie zainteresowal. Tak przynajmniej ja to odczulem.

A co jeszcze do samej debacie to byla nudnawa (takie pierdolenie o niczym) a wypowiedzi przedstawiciela PO wydawaly mi sie przepelnione zawistnoscia i nienawiscia.

Ostatnio edytowany przez: Luk Luk, 27 marca 2006, 22:40 [1 raz(y)]

Steryd
Kibic
Na forum od 8761 dni

**

Odp: debata na uniwerku :lepper,giertych,miller - 27/03/2006 22:01

Macieq napisał:  

Luk2 napisał:  

/i za zawracanie na skrzyzowaniu z Bronowicka. Ciekawe jak ludzie z miasta maja dojechac na uczelnie.

Dzis stojac wlasnie na tym lewoskrecie widzialem w lusterku dobra akcje. Dosyc dlugo czeka sie na zielone na swiatlo do skretu w lewo (zawracac tam nie wolno). Stal za mna Matiz, a za nim policyjny Focus. Klientka zawrocila mimo tego, ze ponad minute stal za nia radiowoz. Albo slepa, albo nie zna przepisow. Nie czaje jak mozna tak wazny fakt przeoczyc :P Ja co pol minuty obcinam co za mna jedzie :P

A tak na powaznie, to powinni tam cos zmienic, bo co 2 auto zawraca niezgodnie z przepisami, co oczywiscie konczy sie mandatami i punktmai karnymi.

1948
Macieq
PogonOnLine TEAM
Na forum od 8893 dni

Odp: debata na uniwerku :lepper,giertych,miller - 27/03/2006 23:10
A policja sobie normalnie na Europejskiej zawraca. Odpala koguta i zawraca.. tacy cwani.

... lecz nie patrze na przeszkody i fałszywość gnoji, przeciwność losu boli - my idziemy ku swej woli ...
ihaaaa tatatadam! || głos pokolenia - cios ogłupienia, hołd potępienia, mord zrozumienia || :X
 - 1  - 2  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1763448321 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005