Niektore przyklady zaangazowania kibicow w porblemy spoleczne:
Podkreslanie odrebnosci i przynaleznosci narodowej - Górny Śląsk
Balkany - czas wojny domowej
jak sonie przypomne to dopisze jeszcze
Ostatnio edytowany przez: monter, 9 marca 2006, 17:35 [1 raz(y)]
Chodzi mi o to, że w czasach gdzie mężczyźni pracują jako manicurzystki, kosmetyczki i fryzjerki
a czy Ty uwazasz takich plackow za facetow ?!? ja nie mam nikogo kto by sie sklanial w strone tych profesjii....
" chuligaństwo oraz bójki między kibicami to ostatni bastion normalnych zdrowych mężczyzn ” - A. Rankin.
... i tu wedlug mnie tez ziomek nie ma racji..... normalny facet pujdzie sobie na silownie, posparuje na treningach w sportowej atmosferze i nikt mu kurwa nie zarzuci ze nie ma meskich cech....
... + zdrowa zywnosc i zero alkoholu)...
a co w tym złego?
z pozoru nic w tym zlego... wchodzac glebiej w to, zauwazam problem... az sie niepokoje o pewne osoby... To sie nazywa ortoreksja. Powazna jednostka chorobowa.
pzdr
z ta ortoreksja to pozdrow kolezke.... a co do " i zero alkoholu " to nie zablysnelas dziewczyno ....
Chodzi mi o to, że w czasach gdzie mężczyźni pracują jako manicurzystki, kosmetyczki i fryzjerki
a czy Ty uwazasz takich plackow za facetow ?!? ja nie mam nikogo kto by sie sklanial w strone tych profesjii....
" chuligaństwo oraz bójki między kibicami to ostatni bastion normalnych zdrowych mężczyzn ” - A. Rankin.
... i tu wedlug mnie tez ziomek nie ma racji..... normalny facet pujdzie sobie na silownie, posparuje na treningach w sportowej atmosferze i nikt mu kurwa nie zarzuci ze nie ma meskich cech....
... + zdrowa zywnosc i zero alkoholu)...
a co w tym złego?
z pozoru nic w tym zlego... wchodzac glebiej w to, zauwazam problem... az sie niepokoje o pewne osoby... To sie nazywa ortoreksja. Powazna jednostka chorobowa.
pzdr
z ta ortoreksja to pozdrow kolezke.... a co do " i zero alkoholu " to nie zablysnelas dziewczyno ....
...dobrze ze tu tak lagodnie sie do mnie odzywasz, bo w mailu bylo bardziej "uroczo".
Jesli chodzi o zero alkoholu mam na mysli, ze jest to do przesady- lacznie zodmowa toastu szampanem. Z jednej strony podziwiam jego wybor, ale z drugiej strony ma to juz znamiona fobii... i mnie to martwi
pozdrawiam i zycze mniej wylewania frustracji na innych...
aha... i ponawiam pytanie z maila - czy moge Cie zacytowac w mojej pracy? dziekuje z gory ...
„ Płynie się zawsze do źródeł pod prąd. Z prądem płyną śmiecie ” - Z. H.
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1763448485 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.