... lecz nie patrze na przeszkody i fałszywość gnoji, przeciwność losu boli - my idziemy ku swej woli ... tatatadam! || głos pokolenia - cios ogłupienia, hołd potępienia, mord zrozumienia ||
Odp: poranny temat agresywny - 01/03/2006 08:31
uaaa zawsze mozna stwierdzic za na pierwsze zajecia nie trzeba koniecznie isc i poprzestawiac troche budzik ehh studia, niekonczaca sie opowiesc
"My wszyscy wolimy zginąć, walcząc, aniżeli żyć na klęczkach." - gen. Anders
Odp: poranny temat agresywny - 01/03/2006 11:47
Ja tam lubie rano wstawać nie zawsze ale lubie, lubie też wykłady i czasami na nie chodze bo są fajne kobietki na roku i można w bajer udezyć szczegulnie na Wielkopolskiej na auli ale kur.. nienawidze jak jestem chory ;/ nos zapchany gardło boli wszystko przez ten zmelanżowany weekend za dużo sie tańcowało
Na Ziemi Choszczeńskiej Wychowani Z Pogonią Od Zawsze Związani...
Odp: poranny temat agresywny - 01/03/2006 12:24
Napisze nie za wiele, ale wystarczająco, mianowicie: Budze się rano na Gigancie a tu chuj nie ma wody gazowanej obok (kurwa sahara jak nie wiem), odslaniam rolety a tu kurwa snieg ( i pojawilo sie pytanie w glowie - kiedy kurwac go tyle napadalo ?? ) wychodze z psem, no i co i kurwa nie odsniezyli mi chodnika - kurwa za co im spoldzielnia placi ! ?
Odp: poranny temat agresywny - 04/05/2006 04:09
ku*wa ile razy trzeba robic cos na ostatnia chwile. zaraz trzeba bedzie wstawac a ja jeszcze nie poszedlem spac. Nie ma jak to praca na kompie w nocy... Nic tak nie wkurwia. bleleee.!!!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1763425948 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.