Autor
Wiadomość
   Hyde Park -> Igrzyska Olimpijskie Turyn 2006-Wyniki,newsy,wydarzenia << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
FLN
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8035 dni

Odp: Igrzyska Olimpijskie Turyn 2006-Wyniki,newsy,wydarzenia - 12/02/2006 20:16
A mi szkoda Ahonena! Zasłużył na ten medal, no ale wywalczy go mam nadzieje na duzej skoczni:P

A K
Kibic
Na forum od 7929 dni

Odp: Igrzyska Olimpijskie Turyn 2006-Wyniki,newsy,wydarzenia - 12/02/2006 20:21
Kurwa:/ Nie Lubie Bystoela:/ Juz Wolal Bym Zeby Morgi, albo Michalel Uhrman zdobyli..no ale coz:/ Adam pokaze co potrafi na duzej szkoczni:)

PS!
AL
Kibic
Na forum od 7386 dni

Odp: Igrzyska Olimpijskie Turyn 2006-Wyniki,newsy,wydarzenia - 12/02/2006 20:59
Norwegowie oszukiwali mieli szybsze narty, w ogole szybciej "latali" i cos w tym stylu. W Norwegii ten sport jest popularny i nie znaja przepisow, niewiedza ze trzeba miec wasy a nie daleko "skakac". :P Pozdro Vasyl - mistrzowska fryzura

CENTRALNY WOJSKOWY KOCHANY SPORTOWY
jns
Kibic
Na forum od 7668 dni

Odp: Igrzyska Olimpijskie Turyn 2006-Wyniki,newsy,wydarzenia - 12/02/2006 21:10
Jak dla mnie zwycięstwo Bystoela nie jest żadną sensacją. Już we wcześniejszych zawodach pokazywał, że dochodzi do formy, a na treningach w Turynie był jednym z najlepiej skaczących. Doskonale widać teraz efekty pracy Szturca i Żołądzia.
Reszta naszych skoczków również korzystnie się zaprezentowała, szczególnie debiutujący na Igrzyskach Stoch.
Sądzę, że na K-120 będzie dużo trudniej o dobry wynik...

qbajag
Kibic
Na forum od 8337 dni

**

Odp: Igrzyska Olimpijskie Turyn 2006-Wyniki,newsy,wydarzenia - 13/02/2006 13:14
Na rodzinie Ligockich się trochę zawiodłem na tej olimpiadzie...no coż, może Mateusz jeszcze coś pokaże.

Czarna e(L)ka w kółeczku się mieni!!!
Visca el Barca!!!
jns
Kibic
Na forum od 7668 dni

Odp: Igrzyska Olimpijskie Turyn 2006-Wyniki,newsy,wydarzenia - 18/02/2006 21:22
Co tu wiele mówić - świetny występ Austriaków, którzy zdominowali te zawody. Co ciekawe różnica między 2 Koflerem, a 3 Bystoelem wynosiła aż 26 punktów! Wygląda więc na to, że do konkursu drużynowego Austriacy przystąpią jako wielcy faworyci do olimpijskiego złota.

I pomyśleć, że kilka lat temu Rutkowski wygrał z tym chłopakiem (Morgim) Mistrzostwa Świata Juniorów. A co teraz robi Rutkowski?

tribu
Kibic
Na forum od 7873 dni

*

Odp: Igrzyska Olimpijskie Turyn 2006-Wyniki,newsy,wydarzenia - 18/02/2006 22:02
ale Kofler mial pecha:| 0,1pkt do złota:) ale co by nie bylo to skacza razem z Morgim jak Adaś za swoich najlepszych czasow kiedy zadne warunki mu straszne nie byly

a Rutkowski to jest temat na dluzsza rozkmine. przez wlasna glupote sobie praktycznie kariere zjebal

Ostatnio edytowany przez: tribu, 18 lutego 2006, 22:09 [1 raz(y)]

100% PD
jns
Kibic
Na forum od 7668 dni

Odp: Igrzyska Olimpijskie Turyn 2006-Wyniki,newsy,wydarzenia - 18/02/2006 22:36
Osobiście jest to dla mnie niepojęte, no ale jeśli woli sobie siedzieć na kanapie i żłopać kolejnego jabola to już jego sprawa.

Co do Koflera - rzeczywiście pechowo, jakby pewniej wylądował miałby złoto, ale to już tylko gdybanie.

qbajag
Kibic
Na forum od 8337 dni

**

Odp: Igrzyska Olimpijskie Turyn 2006-Wyniki,newsy,wydarzenia - 18/02/2006 22:41

Mietow napisał:  
Co tu wiele mówić - świetny występ Austriaków, którzy zdominowali te zawody. Co ciekawe różnica między 2 Koflerem, a 3 Bystoelem wynosiła aż 26 punktów! Wygląda więc na to, że do konkursu drużynowego Austriacy przystąpią jako wielcy faworyci do olimpijskiego złota.

I pomyśleć, że kilka lat temu Rutkowski wygrał z tym chłopakiem (Morgim) Mistrzostwa Świata Juniorów. A co teraz robi Rutkowski?

Niestety sprawdza się to oczym pisałem wcześniej...czyli, że w sportach zimowych jesteśmy średniakami(albo gorzej) i na medale nie ma co liczyć.
Co do Austiaków to proszę zwrócić uwagę na 21 miejsce Widhoelza i 32(chyba) Kocha.Następnie proszę porównać to z miejscami Norwegów...2 skoczków złota też nie zdobędzie.

Visca el Barca!!!
jns
Kibic
Na forum od 7668 dni

Odp: Igrzyska Olimpijskie Turyn 2006-Wyniki,newsy,wydarzenia - 19/02/2006 00:09

qbajag napisał:  

Mietow napisał:  

Niestety sprawdza się to oczym pisałem wcześniej...czyli, że w sportach zimowych jesteśmy średniakami(albo gorzej) i na medale nie ma co liczyć.
Co do Austiaków to proszę zwrócić uwagę na 21 miejsce Widhoelza i 32(chyba) Kocha.Następnie proszę porównać to z miejscami Norwegów...2 skoczków złota też nie zdobędzie.

Masz racje, nie zwróciłem uwagi na dzisiejsze miejsce Kocha. Choć proszę zwrócić również uwagę na to, że w drużynówce Koch będzie mógł się wykazać tak czy siak 2 skokami i wtedy kto wie jak będzie... Ale jak będzie to zobaczymy za te kilka dni :)

ratamahata
Kibic
Na forum od 7738 dni

Odp: Igrzyska Olimpijskie Turyn 2006-Wyniki,newsy,wydarzenia - 19/02/2006 00:43
a wy tylko o skokach:] dobre byly dzisiejsze mecze w hokeja,a to jak fin wycial Jagra to juz przegięcie.

Pogoń to my!!!
qbajag
Kibic
Na forum od 8337 dni

**

Odp: Igrzyska Olimpijskie Turyn 2006-Wyniki,newsy,wydarzenia - 19/02/2006 08:30

ratamahata napisał:  
a wy tylko o skokach:] dobre byly dzisiejsze mecze w hokeja,a to jak fin wycial Jagra to juz przegięcie.

4 lata temu śledziłem turniej hokeistów na bieżąco...w tym roku jakoś nie mam okazji...widziałem jedynie część meczu Czechy-Niemcy i Szwajcaria-Kanada
Ale wygląda na to, że Słowacy są niezwykle mocni...

Visca el Barca!!!
Porto
Kibic
Na forum od 7376 dni

Odp: Igrzyska Olimpijskie Turyn 2006-Wyniki,newsy,wydarzenia - 19/02/2006 11:01

qbajag napisał:  

ratamahata napisał:  

4 lata temu śledziłem turniej hokeistów na bieżąco...w tym roku jakoś nie mam okazji...widziałem jedynie część meczu Czechy-Niemcy i Szwajcaria-Kanada
Ale wygląda na to, że Słowacy są niezwykle mocni...

wczorajszy meczyk Slowakow z Amerykanami bardzo mi sie podobal :) no i Szwajczarzy ktorzy pokonali Kanade.....

jns
Kibic
Na forum od 7668 dni

Odp: Igrzyska Olimpijskie Turyn 2006-Wyniki,newsy,wydarzenia - 19/02/2006 12:50
Jeżeli chodzi o hokej, to staram się w miarę możliwości śledzić ten turniej i muszę stwierdzić, że bardzo imponuje mi gra Słowaków i Finów. Natomiast Szwajcarzy są nieobliczalni i sprawiają w swojej grupie sensację. Szwajcarom pozostały już bodajże tylko 2 mecze z raczej "słabszymi" Niemcami i Włochami. Wygrywając z tymi drużynamii mogą wyjść z czołowego miejsca z grupy.
W takim układzie pięknie grająca Słowacja może sprawić sobie niezłego psikusa trafiając w ćwierćfinale na jakąś wielką firmę.

Shee
Kibic
Na forum od 7451 dni

*

Odp: Igrzyska Olimpijskie Turyn 2006-Wyniki,newsy,wydarzenia - 20/02/2006 20:08
...no i 5te miejsce naszych skoczkow :-) Super :-) Tylko gdyby jeszcze ta durna facjata Tajnera mi sie nie rzucala w oczy i komentatorski talent Szaranowicza nie gwalcil mojego sluchu, to wszystko by bylo calkiem ok :-)

Austria zasluzyla na medal, przynajmniej tez tyle radosci dla Kuttina ;)

„ Płynie się zawsze do źródeł pod prąd. Z prądem płyną śmiecie ” - Z. H.
qbajag
Kibic
Na forum od 8337 dni

**

Odp: Igrzyska Olimpijskie Turyn 2006-Wyniki,newsy,wydarzenia - 20/02/2006 20:15
Szaranowicz w skokach jest gorszy od Szpakowskiego w PN jeśli chodzi o pomyłki i durne komentarze...
Świetny występ Polaków choć była realna szansa na 4

Visca el Barca!!!
Maroon 55
Kibic
Na forum od 7621 dni

Odp: Igrzyska Olimpijskie Turyn 2006-Wyniki,newsy,wydarzenia - 20/02/2006 20:36

qbajag napisał:  
Szaranowicz w skokach jest gorszy od Szpakowskiego w PN jeśli chodzi o pomyłki i durne komentarze...

Zeby nie słuchać tego omnibusa Zydorowicza, jak są skoki przełączam na eurosport tam żywiołowo i fachowo relacje prowadzi Marek Rudziński .
A propos czwartego miejsca byłaby szansa ,gdyby nie fatalne skoki Mateii ,który nie po raz pierwszy zawalił drugi skok.

[...] i przyszedł Pan i spojrzał
na prace naszą,
i był zadowolony,
a gdy spytał o zarobki nasze,
usiadł i zapłakał [...]

z Listu św.Pawła Apostoła do Pracowników
Jay-J
Kibic
Na forum od 8347 dni

Odp: Igrzyska Olimpijskie Turyn 2006-Wyniki,newsy,wydarzenia - 20/02/2006 20:51
Szaranowicz jest wprost nie do slucania... :/

Co do Matei to przed jego pierwszym skokiem mowilem ze skoczy dobrze, ale przed drugim bylem pewien ze presja jest juz za duza (bo jak skacze bez presji to jest w czolowce - treningi czy kwalifikacje) i nie skoczy dobrze. Ta odleglosc biorac pod uwage ze z jego kolejki skakali po 130 lekko byla naprawde slaba (z 18 belki 126 skoczyl a z 22 123...). Malysz znow udowodnil ze nie potrafi wykorzystywac warunkow, bo jak sa slabe to jeszcze nie odstaje ale jak inni odlatuja na wietrze to on tego nie potrafi. No ale po co chlopakow krytykowac, 5 miejsce to sukces. A po pierwszej serii strata do 4 Niemcow i do miejsca medalowego byla niewielka...

Obrazek gif wstawiony na forum
hPS
*zablokowany
Na forum od 7596 dni

Odp: Igrzyska Olimpijskie Turyn 2006-Wyniki,newsy,wydarzenia - 20/02/2006 20:55

qbajag napisał:  

I co jeszcze moze medal ? Po drugiej serii po skoku Huli wiedziałem ze bedziemy gorzej skakać no i bałem sie iż 5 miejsce moze stanowic problem. Zauważ z jaka przewagą wyprzedziliśmy Japonie ;) w ogole 5 miejsce to jedne z lepszych w ostatnich latach zwazając ze ostatnio nawet w ósemce sie nie miescilismy. Dać palca chcą całą reke hehe nie ma tak łatwo ;) pzdr

Podniesiona adrenalina to Śródmiejska siła
qbajag
Kibic
Na forum od 8337 dni

**

Odp: Igrzyska Olimpijskie Turyn 2006-Wyniki,newsy,wydarzenia - 20/02/2006 21:17

Łysy napisał:  

qbajag napisał:  

I co jeszcze moze medal ? Po drugiej serii po skoku Huli wiedziałem ze bedziemy gorzej skakać no i bałem sie iż 5 miejsce moze stanowic problem. Zauważ z jaka przewagą wyprzedziliśmy Japonie ;) w ogole 5 miejsce to jedne z lepszych w ostatnich latach zwazając ze ostatnio nawet w ósemce sie nie miescilismy. Dać palca chcą całą reke hehe nie ma tak łatwo ;) pzdr

5 miejsce to sukces co nie zmienia faktu, że była realna szansa na 4 miejsce...a nawet i na medal gdyby do końca zawodów była 18 belka

Visca el Barca!!!
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1763453377 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.07 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005