Autor
Wiadomość
   Hyde Park -> Na kogo chcielibyście trafić w wypadku awansu do PUEFA lub LM << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Kula
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7761 dni

Odp: Na kogo chcielibyście trafić w wypadku awansu do PUEFA lub LM - 28/12/2005 22:01
PSG , Feynoord , Den Haag !

PS
szoterol
Kibic
Na forum od 7275 dni

Odp: Na kogo chcielibyście trafić w wypadku awansu do PUEFA lub LM - 28/12/2005 22:20
Hamburg;]

twoja smieszna poprzeczka jest pod moją nogą :)
Safe
Kibic
Na forum od 7729 dni

Odp: Na kogo chcielibyście trafić w wypadku awansu do PUEFA lub LM - 28/12/2005 22:26
Ajax,Lazio,Barcelona,Den Haag,Olympiacos i tyle ; )

"Jeszcze bedzie czas, by odpoczywac"
Zbylu
Kibic
Na forum od 7388 dni

Odp: Na kogo chcielibyście trafić w wypadku awansu do PUEFA lub LM - 28/12/2005 22:39
Marsylie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i nic wiecej , kazdy pisze den Haag czemu? bo to zgoda Legii?

Obrazek gif wstawiony na forum
x-pack
Kibic
Na forum od 7701 dni

Odp: Na kogo chcielibyście trafić w wypadku awansu do PUEFA lub LM - 28/12/2005 22:41
Juventus ale oni w PU nie graja a tak realnie to mysle ze ciekawie by bylo grac z Borussia ta trybuna albo z Schalke.........pozdro

Szczecińska albo Zadna
LeOnik
Kibic
Na forum od 8893 dni

Odp: Na kogo chcielibyście trafić w wypadku awansu do PUEFA lub LM - 28/12/2005 23:40
Dla mnie to Newcastle.

Veni, vidi, vici
U84%
RM
hPS
*zablokowany
Na forum od 7596 dni

Odp: Na kogo chcielibyście trafić w wypadku awansu do PUEFA lub LM - 29/12/2005 00:05

Zbylu napisał:  
Marsylie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i nic wiecej , kazdy pisze den Haag czemu? bo to zgoda Legii?

Kazdy ?

Podniesiona adrenalina to Śródmiejska siła
monter
Kibic
Na forum od 7755 dni

Odp: Na kogo chcielibyście trafić w wypadku awansu do PUEFA lub LM - 29/12/2005 00:06
Im dalej na wschod tym lepiej!! Przypomina mi sie jak Amica grala kiedys w PUEFA z Ałania Władykaukaz. Taki wyjazd to ok 7 dni pociagiem z Moskwy, czyli ok 9 dni w jedna strone ze Szczecina, chyba ze kogos stac na samolot ;d

MKS Pogoń Szczecin Polska
Mateusz
Kibic
Na forum od 7331 dni

Odp: Na kogo chcielibyście trafić w wypadku awansu do PUEFA lub LM - 29/12/2005 00:20
mi sie marzy jakaś drużyna z Niemiec - Herta ? Blisko i była by duzaaaaaa ilośc nasz kibiców :)

Obrazek gif wstawiony na forum
AlterB
Kibic
Na forum od 7671 dni

Odp: Na kogo chcielibyście trafić w wypadku awansu do PUEFA lub LM - 29/12/2005 00:29
Francja: PSG, Marsylia, Bastia,;
Serbia: Partizan, Crvena:
Czechy: Banik, Slavia:)
I moze cos ze wschodu: Spartak Moskwa i Dynamo Kijówa
a w pucharze interkontynetalnym River Plate:D

barcish
Kibic
Na forum od 7859 dni

**

Odp: Na kogo chcielibyście trafić w wypadku awansu do PUEFA lub LM - 29/12/2005 00:40

Master napisał:  
Ajax Amsterdam....

Vasyl by sie ucieszyl.. cos tam wspominał o strzelaniu itd ;) (pozdro)

A co do tematu to jak ktos wczesniej napisal ze tak naprawde zadna zagraniczna ekipa bym nie pogardzil. Przekroj wiekszosci nacji kibicowskich bedzie dane zobaczyc juz w wakacje w niemczech

POGOŃ SZCZECIN!
crls
Kibic
Na forum od 7728 dni

Odp: Na kogo chcielibyście trafić w wypadku awansu do PUEFA lub LM - 29/12/2005 02:35
klimaty tureckie- Fenerbahce, Galatasaray :D

"Wśród pięknych kwiatów rosną te chwasty, popularnie to pedały i lewe niewiasty..."
harry
Kibic
Na forum od 7551 dni

Odp: Na kogo chcielibyście trafić w wypadku awansu do PUEFA lub LM - 29/12/2005 07:58
Przy okazji wykazdu fajnie było by coś zwiedzić jeszcze więc: AS Roma , Fiorentina , Atletico Madryt , Betis Sewilla , Fulham , Tottenham , Ajax Amsterdam , Den Haag , OM , PSG , Hertha , HSV Hamburg każda z tych wyslosowana przez nas była by świetna okazja do pokazania się w Europie ;P

Cycek.
Kibic
Na forum od 7487 dni

Odp: Na kogo chcielibyście trafić w wypadku awansu do PUEFA lub LM - 29/12/2005 10:57
Borussia Dortumund-bylo tak blisko:/
Juventus Turyn
CSKA Moskwa
Barcelona
PSG
Arsenal

...spójrz na te dziurawe szosy, anonimowe blokowiska i stare kamienice, gdzie każdy zna wszystkich sąsiadów z nazwiska. Spójrz na podmiejskie oazy...
Porto
Kibic
Na forum od 7376 dni

Odp: Na kogo chcielibyście trafić w wypadku awansu do PUEFA lub LM - 29/12/2005 11:25
spojrzcie ze prawie w kazdym Europejskim miescie gdzie sa dwie druzyny z tego samego miasta to Kibice sie nie lubia, np:
Turyn, Madryd, Londyn, Stambul, Moskwa, Lizbona, Mediolan, Rzym, Krakow, Warszawa ;), itd.
Ciekawe czy jakby u nas bylaby druga druzyna (przykladowo Arkonia) ktora gralaby w I lidze to tez byly by nienawisci ???

BTR
Kibic
Na forum od 7611 dni

Odp: Na kogo chcielibyście trafić w wypadku awansu do PUEFA lub LM - 29/12/2005 11:48

monter napisał:  
Im dalej na wschod tym lepiej!! Przypomina mi sie jak Amica grala kiedys w PUEFA z Ałania Władykaukaz. Taki wyjazd to ok 7 dni pociagiem z Moskwy, czyli ok 9 dni w jedna strone ze Szczecina, chyba ze kogos stac na samolot ;d

Tu się zgodze...to by było wyzwanie ale...co Ja sie będe wypowiadał skoro nie dałem rady wtedy kiedy Wy daliście... Ja to widze tak(PUEFA):

Runda wstępna: Dynamo Mińsk
1.Runda:Ajax
2.Runda:Slavia(dom :) ),Galatasaray(dom),Spartak M.(wyjazd),Herha(wyjazd)
3.Runda(ale się zagalopowałem...):Barcelona

Może piszcie w tej formie :]

''...A jesli ktoś nasz Polski dom zapali
to każdy z nas gotowym musi być,
bo lepiej byśmy stojąc umierali
niż mieli klęcząc, na kolanach żyć.''
P_S
Kibic
Na forum od 7676 dni

Odp: Na kogo chcielibyście trafić w wypadku awansu do PUEFA lub LM - 29/12/2005 12:14
Z paru państw sobie tak wymarzylem przeciwnikow.
Włochy - Milan, Fiorentina
Niemcy - Hertha, Borussia
Francja - Marsylia, Sanit-Etien, PSG
Hiszpania - Barca, Sevilla
Czechy - Banik, Slavia
Turcja - Fenerbahe, Besiktas, Galatasaray
Rosja - CSKA, Spartak
Anglia - Chelsea, Liverpool
Grecja - AEK, Olimpiakos
Holandia - Ajax, Ultrecht, Feyenord
Serbia - Partizan
i moze jeszcze jakies druzyny ze Skandynawii. Ogolnie to moznaby wymieniac wiele druzyn ale wybralem ten głowne.

Dla nas liczą się chwile. I to my przeżyjemy życie tak jak się powinno. Na całego. Bo do grobu nic nie zabierzemy...a pamięć pozostanie na zawsze!
Gregor
Kibic
Na forum od 7428 dni

Odp: Na kogo chcielibyście trafić w wypadku awansu do PUEFA lub LM - 29/12/2005 12:59

Porto napisał:  
spojrzcie ze prawie w kazdym Europejskim miescie gdzie sa dwie druzyny z tego samego miasta to Kibice sie nie lubia, np:
Turyn, Madryd, Londyn, Stambul, Moskwa, Lizbona, Mediolan, Rzym, Krakow, Warszawa ;), itd.
Ciekawe czy jakby u nas bylaby druga druzyna (przykladowo Arkonia) ktora gralaby w I lidze to tez byly by nienawisci ???

Arkonia mimo, że grała w 1 lidze "nie dorobiła się" kibiców ze względu na swój rodowód.

Stocznie Szczecina, Gdyni i Gdańska chciały wolności krzyczały basta !
kondzik
Kibic
Na forum od 7558 dni

Odp: Na kogo chcielibyście trafić w wypadku awansu do PUEFA lub LM - 29/12/2005 13:16
Nie awansujemy ani tu,ani tu-Moja wypowiedz ;]

hPS
*zablokowany
Na forum od 7596 dni

Odp: Na kogo chcielibyście trafić w wypadku awansu do PUEFA lub LM - 29/12/2005 13:25

Porto napisał:  

Była Odra Szczecin ale nie pamietam by ktos mowił o jakis wojnach . To chyba było jedno miasto z wielu gdzie kibice dwoch ekip mogli normalnie zyc ;) Choc byłem mały i mogłem cos przeoczyć :] pozdro

Podniesiona adrenalina to Śródmiejska siła
 - 1  - 2  - 3  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1763447085 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.05 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005