Odp: Chlałem z gwiazdą! - 23/12/2005 14:39
A ja z trzy lata temu ( albo dwa ) , w wakacje , na turnieju towarzyskim w piłkę nożną plażową , organizowanym przez Tomka Iwana w Ustce , spotkałem na mieście z ręcznikiem Marcina Burkhardta , który szedł na ten turniej. I chyba wtedy po tym turnieju była ta afera o to , że MArcin pił alkohol. A szczerze to wypił chyba jedno piwo , a przecież piłkarż , to też człowiek. Aha i wzialem od niego autograf hehehe!Wporzo ziom!
ps. Jakby ktos chcial wiedziec co to za turniej to nosił on nazwe Tomasz Iwan Beach Soccer Show!Tam byli jeszce MArcin Żewłakow , Dudek Jerzy , Kryszałowicz , BATATA!
Odp: Chlałem z gwiazdą! - 23/12/2005 15:35
Wczoraj gram z kolesiem na boisku podchodzi jakiś typek mówi że mu sie nudzi i czy może z nami zagrać i pyta sie czy gramy gdzieś w piłe to ja mówie że gram w Pogoni a ja sie go pytam czy też gdzieś gra to on mówi że nazywa się Krzysztof Przytuła i gra w Cracovii i potem doszedł jeszcze Ława
Odp: Chlałem z gwiazdą! - 23/12/2005 16:45
o rany... ja tez widzialem Batate i Julcimara na przyklad w Carefourze (czy jak sie to pisze), ale co z tego kto kogo gdzie widzial skoro temat brzmi : "Chlałem z gwiazda"
"Wśród pięknych kwiatów rosną te chwasty, popularnie to pedały i lewe niewiasty..."
Odp: Chlałem z gwiazdą! - 23/12/2005 16:49
Dobrze tu cris zauważył ze temat jest Chlałem Z Gwiazdą!Ale wiecie jak chcecie to piszcie kto kogo gdzie widział przynajmniej bedzie wiecej postów
W oczach społeczeństwa za dużo we mnie szaleństwa, bo nie mam tolerancji dla pedalstwa i kurestwa!
Odp: Chlałem z gwiazdą! - 25/12/2005 18:14
Aha i rok temu w Miastku na turnieju halowym , przyjechała Kotwica Kołobrzeg ze znanym nam wszystkim Piotrkiem Dubielom.Choc już nie jest młodym zawodnikiem , ale wymiatał bądz , co bądz!Technike miał.Widać było , że grał w Pogoni!Ale smutno mi było , bo nikt prawie nie znał go. No ale tak bywa.Wporzo ziom hehe!
Odp: Chlałem z gwiazdą! - 25/12/2005 18:26
Hehehe dobry temat Ja pamietam jak kilka lat temu, do mojego gimnazjum wpadl niejaki Kukiz Paweł i krecil program o PRL-u, krecone to bylo akurat u mnie w klasie, podczas lekcji mojej klasy. Fajnie sie to potem ogladalo w tv
Odp: Chlałem z gwiazdą! - 25/12/2005 19:25
No skoro piszemy tez gdzie widzielismy "slawne" osoby to ja ostatnio widzialem Michalskiego z Szanowna w Rabie a potem w carrefourze..jezeli to kogos zainteresuje to ma bardzo ladna zone
Ja tam widziałem Ławe na Al.Jednosci Narodowej w ogródku piwnym ,walburga (czy jak tam chłopina sie zwał ) na Pogodnie (placyk na ul.Brodzińskiego) z dzieciakiem był ,w galaxy tez widziałem kilku piłkarzy . Bliszych kontaktów nie odnotowałem lub niepamietam .Pozdro
Walburga i Ławe to praktycznie codziennie widze u mnie na siłowni
Ja tez ich na tej samej silce widuje Kreci sie z nimi wielu innych pilkarzy ktorych kojarze z twarzy ale nie mam pojecia jak sie nazywaja. Z Arki chyba ktos jest i z Wisly K bo biegaja w spodenkach i koszulkach. Nie wiem co oni tam robia ale jesli przygotowuja sie do nowego sezonu to niezle sciemniaja bo nic praktycznie nie robia.
Dla nas liczą się chwile. I to my przeżyjemy życie tak jak się powinno. Na całego. Bo do grobu nic nie zabierzemy...a pamięć pozostanie na zawsze!
Odp: Chlałem z gwiazdą! - 26/12/2005 11:59
Ja to z zadnymi gwaizdami nie pilem ale na swej drodze spotkalem: Kryszaka w Poznaniu, we Wroclawiu Romana Zielinskiego i "Pluta" (z tego co o nim mowili ma ponad 300 wyjazdow),goscilem obecnie bylych muzykow The Analogs,w Warszawie spotkalem 2 aktorow "Klanu" (dziadek Wladyslaw & taki z wielka czupryna co byl kolesiem tego goscia z HIV ;p), widzialem z 2 metrow Michaila Gorbaczowa w latach '80 na AL.Wyzwolenia a moj Padre pił wódkie z Leszkiem Dziewulskim i chodzil do jednej klasy z siostra bramkarza Pogoni w latach '60 - nazwiska niestety nie pamietam. Do tego jeszcze uscisk dloni na wreczeniu stypedniow raz od Runowicza i raz od Jurczyka
Odp: Chlałem z gwiazdą! - 26/12/2005 12:34
A co do Gorbaczowa to w szkole mam takiego kolesia co to sie nazywa Gierman Gorbaczow czy cos takiego i pierdoli ze jest wnukiem Gorbaczowa
W oczach społeczeństwa za dużo we mnie szaleństwa, bo nie mam tolerancji dla pedalstwa i kurestwa!
Odp: Chlałem z gwiazdą! - 26/12/2005 13:03
Milara raz na tydzien widywalem w Biedronce na Rostockiej Batata przed swoim wyjazdem wraz z Tavaresem chodzili do tej samej Biedronki zawsze ich pies z moim sie bawil
... Inni Cię zdradzili, w biedzie opuścili, ale ja Nie !...
Odp: Chlałem z gwiazdą! - 26/12/2005 17:28
jak juz sie tak chwalimi to ja widzialem
Ediego w Galaxy, Pokladowskiego przy Zenicie na Slonecznym Kazmierczaka & Labedzki przy Turzynie i wielu by tu naliczac..........
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1763458609 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.