Autor
Wiadomość
   Hyde Park -> Komentarze do: "Marviny po Szczecińsku 2005" << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Shee
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7451 dni

*

Odp: Komentarze do: "Marviny po Szczecińsku 2005" - 22/12/2005 17:27
ooooo Witaj Mario:)

pozdrawiam cieplo!

przyznam, ze w pewnym momencie krew mi w zylach zmrozilo... W.O.C.B.
gdybym wczesniej wiedziala, co i jak... Odezwij sie na priv, jak dasz rade :)

3maj sie!

„ Płynie się zawsze do źródeł pod prąd. Z prądem płyną śmiecie ” - Z. H.
Cobra_S
PogonOnLine TEAM
Na forum od 7978 dni

Odp: Komentarze do: "Marviny po Szczecińsku 2005" - 22/12/2005 22:58
Mario74 nie rob mi tu reklamy, bo sie nie opedze od kobitek ;)

widze, ze w kategorii innowierca i zagioniony w akcji często pada nick zoe
otóż wszem i wobec informuje, że ten pseudoredaktor z v.pl (czyt. dwp) już tu nie zawita, jest persona non grata czyli osoba niepożądaną, najprawdopodobniej w niedlugim czasie będzie zupełnie stracony
szykuje swojego hita (wciąż czekam na maila)
a sam pseudoredaktor odwiedza nasz serwis bardzo często po to tylko żeby poczytać co w Pogoni najnowszego i zaraz wrzucić do siebie - wiem wiem marudny jestem, ale szczerze przyznam mam kompleks obecnej v.pl (wielki szacunek dla starej ekipy)
obecnie mam podejrzenia, że na forum PogonOnline.pl występuje on pod nickiem ace

crls
Kibic
Na forum od 7728 dni

Odp: Komentarze do: "Marviny po Szczecińsku 2005" - 23/12/2005 00:35

mccnex napisał:  

narodowiec napisał:  

Pokemon: mccnex
Najwiekszy zonk: mccnex

w kompleksy popadles, mądralo?

to dla ciebie:

Obrazek gif wstawiony na forum

ten u góry to ja, ten na dole to ty, pajacu!

ps. sorry za xero (ekil)

dla mnie jestes smieszny. Jesli ktos Cie wytypuje nie w tej kategorii ktora bys chcial, zaraz musisz ponizyc, styrac itp.
Przemysl za co Twoja nominacja, a jak dojdziesz do jakis pozytywnych wnioskow to sie popraw w tej kwestii, a nie od razu ponizasz...

"Wśród pięknych kwiatów rosną te chwasty, popularnie to pedały i lewe niewiasty..."
- papa gamoniu! -
Kibic
Na forum od 7393 dni

Odp: Komentarze do: "Marviny po Szczecińsku 2005" - 23/12/2005 02:05

crls napisał:  

mccnex napisał:  

narodowiec napisał:  

to dla ciebie:

ps. sorry za xero (ekil)

dla mnie jestes smieszny. Jesli ktos Cie wytypuje nie w tej kategorii ktora bys chcial, zaraz musisz ponizyc, styrac itp.
Przemysl za co Twoja nominacja, a jak dojdziesz do jakis pozytywnych wnioskow to sie popraw w tej kwestii, a nie od razu ponizasz...

jak dla mnie: daj spokoj. przemyslalem to sobie. i dokladnie to co napisalem wydalo mi sie wlasciwe w odniesieniu do "nominatora" ... byc moze nie powinienem w ogole komentowac tej "nominacji", czy tez moze zemsty za krnąbrność wobec poglądów tego osobnika (zwroc uwage, ze jako 20-kilku dniowy user forum dopieprzyl sie wlasnie do mnie az w 2 kategoriach w skali calego roku 2005 ...)...

a z 2-giej mańki, skoro juz sie porywasz na komentowanie mojego komentarza, to ciekawi mnie, czy sam przemyslales ( i przeczytales) dlaczego napisalem to co napisalem ... ?

---

tak czy nie - krotko mowiac: nie chce mi sie bawic w jakiekolwiek dyskusje na ten temat... a zwlaszcza jesli jestes (podobie do "nominatora" fanem osobistosci pokroju Romka G.) ... moja intencja jest prosta(cka?) ... złosliwoscia odpowiedzialem na zlosliwosc. skomentowalem w wlasciwy dla siebie subiektywny sposob wybor "nominatora". ot co ...

wesolych świąt.

ps. a smieszny to Ty dla mnie jestes mowiac mi, ze mam sie jeszcze zastanawiac sie nad "nominacjami" "nominatora" ... ochłoń.

Ostatnio edytowany przez: - papa gamoniu! -, 23 grudnia 2005, 02:22 [6 raz(y)]

lol
Safe
Kibic
Na forum od 7729 dni

Odp: Komentarze do: "Marviny po Szczecińsku 2005" - 23/12/2005 11:00

Dejvi napisał:  
zaginiony w akcji: Klocek

Hmm ... jak mam to rozumiec ? :) jesli cos dluzszego na gg zapraszam : 5728035

Ostatnio edytowany przez: Safe, 23 grudnia 2005, 18:59 [1 raz(y)]

"Jeszcze bedzie czas, by odpoczywac"
Matek.
Kibic
Na forum od 8552 dni

Odp: Komentarze do: "Marviny po Szczecińsku 2005" - 23/12/2005 11:22

KloceK napisał:  

Dejvi napisał:  
Forumowicz roku: Klocek

Klocek ja ciebie dałem jako zaginiony w akcji...więc nie wiem czemu tu wklejasz tekst ze Ty jako forumowicz roku.
Pozrdo

Pogoń To My!
malolat_ps
Kibic
Na forum od 8212 dni

Odp: Komentarze do: "Marviny po Szczecińsku 2005" - 23/12/2005 12:54

Mario74 napisał:  

mazur1970 napisał:  
Czy kolega Bator i Pa.S mogliby rozszerzyć swoje wypowiedzi na temat Mario74. Dlaczego innowierca i pokemon. Jestem bardzo tego ciekaw; bo niestety sam zainteresowany i mój ziom od którego pozdrawiałem wszystkich forumowiczów w temacie" A najbardziej mi żal" nie może osobiście tego przeczytać. A z chęcią bym mu te uwagi przekazał.

Dzięki koleżko że mnie broniłeś. Teraz sobie już sam poradzę.

oj watpie, masz czas do nowego roku aby wyprostowac pewne sprawy

z frajerami kosa z przyjaciolmi sztama
IS
Kibic
Na forum od 7299 dni

Odp: Komentarze do: "Marviny po Szczecińsku 2005" - 23/12/2005 13:08

mccnex napisał:  

crls napisał:  

mccnex napisał:  

narodowiec napisał:  

to dla ciebie:

ps. sorry za xero (ekil)

jak dla mnie: daj spokoj. przemyslalem to sobie. i dokladnie to co napisalem wydalo mi sie wlasciwe w odniesieniu do "nominatora" ... byc moze nie powinienem w ogole komentowac tej "nominacji", czy tez moze zemsty za krnąbrność wobec poglądów tego osobnika (zwroc uwage, ze jako 20-kilku dniowy user forum dopieprzyl sie wlasnie do mnie az w 2 kategoriach w skali calego roku 2005 ...)...

a z 2-giej mańki, skoro juz sie porywasz na komentowanie mojego komentarza, to ciekawi mnie, czy sam przemyslales ( i przeczytales) dlaczego napisalem to co napisalem ... ?

---

tak czy nie - krotko mowiac: nie chce mi sie bawic w jakiekolwiek dyskusje na ten temat... a zwlaszcza jesli jestes (podobie do "nominatora" fanem osobistosci pokroju Romka G.) ... moja intencja jest prosta(cka?) ... złosliwoscia odpowiedzialem na zlosliwosc. skomentowalem w wlasciwy dla siebie subiektywny sposob wybor "nominatora". ot co ...

wesolych świąt.

ps. a smieszny to Ty dla mnie jestes mowiac mi, ze mam sie jeszcze zastanawiac sie nad "nominacjami" "nominatora" ... ochłoń.

Jak nie chcesz się bawić to poco zawracasz dupe pisząc takie rzeczy, zresztą tym postem tylko potwierdzasz słuszność mojej nominacji. Jak cos ci nie pasuje to poprostu mnie też nominuj. Musisz dostrzec to że ja mam świadomość tego że jestem krótko na tym forum, dlatego np. nie pokusiłem się o wyznaczenie postępu roku, bo nie wiem co się wcześniej działo.

Ps. "Crls" dzięki za obrone.

ekil
Kibic
Na forum od 8081 dni

Odp: Komentarze do: "Marviny po Szczecińsku 2005" - 23/12/2005 14:54
Sądze ze osoby które nie mają nawet 150 dni na forum nie powinny głosowac ;)

pchela
Kibic
Na forum od 7702 dni

Odp: Komentarze do: "Marviny po Szczecińsku 2005" - 23/12/2005 14:56

ekil napisał:  

Hehehe no może 365 dni hehe. Nie niech każdy głosuje ! Zresztą każdy jest kibicem.

http://www.soccerclips.net/compilations2.php?page=24&q=&cond=

Patrzcie i podziwiajcie Ryśka! :D

Obrazek jpg wstawiony na forum
- papa gamoniu! -
Kibic
Na forum od 7393 dni

Odp: Komentarze do: "Marviny po Szczecińsku 2005" - 23/12/2005 14:59
dobra, panie narodowiec ... może darujemy sobie od dzisiaj te złośliwości? tak z okazji Świąt... ok? zgoda?

---

choinka

tak więc,

przy okazji, wszystkim Wesołych Ś.B.N. i Szczęśliwego N.R. ! ;)

ps. a nominowac kogokolwiek do czegokolwiek nie mam zamiaru (bo po co?); ... chyba, że przykładem niektórych z Was - wyróżnienie dałbym chłopakom z Młodych Wilków, powszechnie wiadomo za co...

lol
berety dwa
Kibic
Na forum od 7579 dni

Odp: Komentarze do: "Marviny po Szczecińsku 2005" - 23/12/2005 15:07

malolat_ps napisał:  

Mario74 napisał:  

mazur1970 napisał:  
Czy kolega Bator i Pa.S mogliby rozszerzyć swoje wypowiedzi na temat Mario74. Dlaczego innowierca i pokemon. Jestem bardzo tego ciekaw; bo niestety sam zainteresowany i mój ziom od którego pozdrawiałem wszystkich forumowiczów w temacie" A najbardziej mi żal" nie może osobiście tego przeczytać. A z chęcią bym mu te uwagi przekazał.

Dzięki koleżko że mnie broniłeś. Teraz sobie już sam poradzę.

oj watpie, masz czas do nowego roku aby wyprostowac pewne sprawy

Wszystkie sprawy jak mnie nie było wyprostowała z Tobą moja matka. A zresztą forum nie jest miejscem do takich rozmów.

IS
Kibic
Na forum od 7299 dni

Odp: Komentarze do: "Marviny po Szczecińsku 2005" - 23/12/2005 15:07

ekil napisał:  

Na jakiej podstawie? ja jestem krótko na forum ale nie które rzeczy moge już ocenić, ale rzeczy których nie mogłem ocenić bo nie miałem o nich pojęcia, poprostu nie oceniałem i tym sposbem zostawiłem chyba 2 rubryki wolne (pozatym forum przeglądałem już o wiele wcześniej).

IS
Kibic
Na forum od 7299 dni

Odp: Komentarze do: "Marviny po Szczecińsku 2005" - 23/12/2005 15:09

mccnex napisał:  
dobra, panie narodowiec ... może darujemy sobie od dzisiaj te złośliwości? tak z okazji Świąt... ok? zgoda?

---

choinka

tak więc,

przy okazji, wszystkim Wesołych Ś.B.N. i Szczęśliwego N.R. ! ;)

ps. a nominowac kogokolwiek do czegokolwiek nie mam zamiaru (bo po co?); ... chyba, że przykładem niektórych z Was - wyróżnienie dałbym chłopakom z Młodych Wilków, powszechnie wiadomo za co...

A więc zgoda i również życze Wesołych Świąt Bożego Narodzenia i Szczęsliwego Nowego Roku.

ekil
Kibic
Na forum od 8081 dni

Odp: Komentarze do: "Marviny po Szczecińsku 2005" - 23/12/2005 15:15

narodowiec napisał:  

ekil napisał:  

Na jakiej podstawie? ja jestem krótko na forum ale nie które rzeczy moge już ocenić, ale rzeczy których nie mogłem ocenić bo nie miałem o nich pojęcia, poprostu nie oceniałem i tym sposbem zostawiłem chyba 2 rubryki wolne (pozatym forum przeglądałem już o wiele wcześniej).

Moze na takiej, ze napewno nie kazdy przeglądal tematy te ktore byly dodawane przez caly rok. Wesołych Świąt wszystkim

IS
Kibic
Na forum od 7299 dni

Odp: Komentarze do: "Marviny po Szczecińsku 2005" - 23/12/2005 15:30

ekil napisał:  

narodowiec napisał:  

ekil napisał:  

Moze na takiej, ze napewno nie kazdy przeglądal tematy te ktore byly dodawane przez caly rok. Wesołych Świąt wszystkim

No to oczywiscie jest jakis argument, ale ja starałem się nawet te stare tematy przeglądać i jeden temat nawet wygrzebałem ze śmieci o FC Pogoni - moim zdaniem bardzo istotny.

ekil
Kibic
Na forum od 8081 dni

Odp: Komentarze do: "Marviny po Szczecińsku 2005" - 23/12/2005 15:38

narodowiec napisał:  

ekil napisał:  

narodowiec napisał:  

ekil napisał:  

No to oczywiscie jest jakis argument, ale ja starałem się nawet te stare tematy przeglądać i jeden temat nawet wygrzebałem ze śmieci o FC Pogoni - moim zdaniem bardzo istotny.

Są wyjątki ;) pozdrawiam

Luk Luk
Kibic
Na forum od 7962 dni

**

Odp: Marviny po Szczecińsku 2005 - 23/12/2005 18:37

Mario74 napisał:  
Witam po długiej nieobecności i powrocie do łask wolności. Życie jest piekne! Ale do rzeczy:
Forumowicz roku- Shee
Miss forum'05- Shee
Mister forum'05- nie gustuję w facetach ale kobietom proponowałbym- Cobra_S
Innowierca- Luk2 (za głupoty wypisywane na stronie Zagłębia Sosnowiec);Zoe sprzedawczyk z v.pl
Chlor(pijak)- każdy chyba troszeczkę to lubi. Jeden więcej a drugi mniej.
Jajcarz- Vasyl
Najmądrzejsze wypowiedzi piłkarsko- Szołn
Najmądrzejsze wpisy kibicowsko- Patyk
Największy postęp- ?
Debiut roku- Shee
Zaginiony w akcji-?
Temat roku- Kobiety na stadionie (hehehe)
Post roku-?
Wydarzenie roku: śmierć Papieża; Pogoń-Cracovia
Nadzieja forum: ?
wyróżnienia- Mundek; Bator;Vasyl;
pokemon: Pa.S (jak Kuba Bogu tak Bóg Kubie).

ja swoje stanowisko zaprezentowalem w innym temacie, ale tak wogole to co ma rok 2004 do 2005?

Ostatnio edytowany przez: Luk Luk, 23 grudnia 2005, 18:42 [1 raz(y)]

"Wierzę, że inteligencja i strach są nieodłączne. Goście którzy mówią: ja się nie boję niczego - są po prostu głupi!" - Rickson Gracie
Safe
Kibic
Na forum od 7729 dni

Odp: Komentarze do: "Marviny po Szczecińsku 2005" - 23/12/2005 19:00

ekil napisał:  

wiesz niektorzy sa tu moze i pare dni ale moga czytac to forum porzegladac od duzo dluzszego czasu.

Dejvi napisał:  

KloceK napisał:  

Dejvi napisał:  
Forumowicz roku: Klocek

Klocek ja ciebie dałem jako zaginiony w akcji...więc nie wiem czemu tu wklejasz tekst ze Ty jako forumowicz roku.
Pozrdo

heh oczywiscie ... sry .. kasowalem kasowalem i nie to skasowalem :) sry za pomylke juz poprawione :P a mialem na mysli co mam przez to rozumiec ze jestem zaginiony w akcji ?:)
Edit: Pozdro 4u ;)

Ostatnio edytowany przez: Safe, 23 grudnia 2005, 21:58 [1 raz(y)]

"Jeszcze bedzie czas, by odpoczywac"
malolat_ps
Kibic
Na forum od 8212 dni

Odp: Komentarze do: "Marviny po Szczecińsku 2005" - 24/12/2005 15:53

Mario74 napisał:  

Wszystkie sprawy jak mnie nie było wyprostowała z Tobą moja matka. A zresztą forum nie jest miejscem do takich rozmów.

no wiec czekam az sie odezwiesz nie na forum , jak mowilem czas masz do nowego roku

z frajerami kosa z przyjaciolmi sztama
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1763458443 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.04 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005