Autor
Wiadomość
   Hyde Park -> Jakie prezenty? << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
szoterol
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7274 dni

Odp: Jakie prezenty? - 20/12/2005 13:02
Doradzcie mi co kupic mamusce na gwiazdke bo nie mam pomyslu na prezent dla niej :( ?

Ps.tak oszczednie do 40zł.

twoja smieszna poprzeczka jest pod moją nogą :)
1973
Kibic
Na forum od 7761 dni

*

Odp: Jakie prezenty? - 20/12/2005 19:03

Shooter napisał:  
Doradzcie mi co kupic mamusce na gwiazdke bo nie mam pomyslu na prezent dla niej :( ?

Mamusce w tym roku kupilem...swiecznik :) z tego co widzialem to chyba sa na topie bo dosyc duzo ludzi kupuje tego typu gadzety a co do ceny mysle ze za 40 plnow jakis ladny wyrwiesz,
ja tez mam maly dylemat bo nie wiem co swojej lubej sprawic pod chujenke,mysle o srebrnej bizuterii lub jakies skapej bieliznie :P
chyba ze ktos zaproponuje cos oryginalniejszego?!

Ostatnio edytowany przez: 1973, 17 lutego 2012, 14:34 [1 raz(y)]

monter
Kibic
Na forum od 7754 dni

Odp: Jakie prezenty? - 20/12/2005 23:06

JuN napisał:  

monter napisał:  
Pannie mozesz kupic karnet na jakis fitness, powinna sie ucieszyc. Taka inwestycja przyniesie Ci dlugofalowe korzysci :). pozdro

ucieszy... a raczej wkurwi bo uzna ze uwazasz ze jest gruba :) eheehhe

no ja tego problemu nie mam na szczescie, wiem ze bedzie zadowolona :)

MKS Pogoń Szczecin Polska
szoterol
Kibic
Na forum od 7274 dni

Odp: Jakie prezenty? - 20/12/2005 23:10

pogoniarz73 napisał:  

Shooter napisał:  

Mamusce w tym roku kupilem...swiecznik :)
chyba ze ktos zaproponuje cos oryginalniejszego?!

Myslalem o tym a nawet ogladalem jakies dzisiaj w sklepach typu geant i careffour (czy jak to tam sie pisze) i jest duzy wybor.

katharsis
Kibic
Na forum od 7939 dni

**

Odp: Jakie prezenty? - 21/12/2005 09:43
Ja sie wypowiem jako kobieta - wszystkie standardowe prezenty - ciuchy, ksiazka czy kosmetyki jak najberdziej mozna kupic siostrze, mamie itp. Ale od moze mezczyzny to wolalabym dostac cos bardziej osobistego i wcale nie trzeba wydawac na to kupe kasy. Bardziej sie liczy pomysl i wykonanie niz zasobnosc portfela. W zeszlym roku dostalam sexowna bielizne i naprawde bylam baaaardzo zadowolona :D

ligowiec.net team
Pszczółek
Kibic
Na forum od 8215 dni

**

Odp: Jakie prezenty? - 21/12/2005 09:58
JA :D tam uwazam, ze w zyciu sa wazniejsze rzeczy niz prezenenty materialne..., ktore raczej ciezko aby znalazly sie pod choinka. Niektore z nich daja wiecej radosci niz najbardziej wymyslny prezent. No coz, ale w zyciu nie mozna miec niestety wszystkiego... :(

Fan Club Kamień Pomorski
AP Gryf Kamień Pomorski
chrisxx
Kibic
Na forum od 8541 dni

Odp: Jakie prezenty? - 21/12/2005 10:48
Dobrym prezentem sa ramki na zdjecia. Wie ktos moze gdzie w Szczecinie jest ich najwiekszy wybor?;)

Shee
Kibic
Na forum od 7450 dni

*

Odp: Jakie prezenty? - 21/12/2005 11:28

katharsis napisał:  
Ja sie wypowiem jako kobieta - wszystkie standardowe prezenty - ciuchy, ksiazka czy kosmetyki jak najberdziej mozna kupic siostrze, mamie itp. Ale od moze mezczyzny to wolalabym dostac cos bardziej osobistego i wcale nie trzeba wydawac na to kupe kasy. Bardziej sie liczy pomysl i wykonanie niz zasobnosc portfela. W zeszlym roku dostalam sexowna bielizne i naprawde bylam baaaardzo zadowolona :D

... dokladnie, pomyslowosc przede wszystkim :) Na niedawne urodzinki dostalam wlasnorecznie zrobiona koszulke... az mi nogi sie ugiely... Przynajmniej widac wlozone serce i chec sprawienia przyjemnosci :-)

Pszczółek napisał:  
JA :D tam uwazam, ze w zyciu sa wazniejsze rzeczy niz prezenenty materialne..., ktore raczej ciezko aby znalazly sie pod choinka. Niektore z nich daja wiecej radosci niz najbardziej wymyslny prezent. No coz, ale w zyciu nie mozna miec niestety wszystkiego... :(

Czy Ciebie tez wkurza swiateczna hipokryzja- caly rok jest beznadziejnie, mozna sie nawzajem pozabijac, a w wigilie chce sie wszystko zrekompensowac?.........Miast tego prezentu, lepiej dostac cos niematerialnego... Ale rzeczywiscie, nie mozna miec wszystkiego...:(
Oddalabym milion prezentow zakupionych na ostatnia chwile, tak by tylko podtrzymac tradycje za inne sposoby okazywania uczuc.

PS. prezenty - zwlaszcza te drobiazgi - dane od bliskich i szczerych osob tez sa wazne... Uwielbiam je dawac i uwielbiam otrzymywac od tych, którzy przez cały rok uważają mnie za kogoś ważnego w ich życiu ... :)
PPS. polecam ( co napisalam ;) )

PREZENTY

„ Płynie się zawsze do źródeł pod prąd. Z prądem płyną śmiecie ” - Z. H.
Pszczółek
Kibic
Na forum od 8215 dni

**

Odp: Jakie prezenty? - 21/12/2005 12:30

Shee napisał:  

Czy Ciebie tez wkurza swiateczna hipokryzja- caly rok jest beznadziejnie, mozna sie nawzajem pozabijac, a w wigilie chce sie wszystko zrekompensowac?.........Miast tego prezentu, lepiej dostac cos niematerialnego... Ale rzeczywiscie, nie mozna miec wszystkiego...:(
Oddalabym milion prezentow zakupionych na ostatnia chwile, tak by tylko podtrzymac tradycje za inne sposoby okazywania uczuc.

PS. prezenty - zwlaszcza te drobiazgi - dane od bliskich i szczerych osob tez sa wazne... Uwielbiam je dawac i uwielbiam otrzymywac od tych, którzy przez cały rok uważają mnie za kogoś ważnego w ich życiu ... :)
PPS. polecam ( co napisalam ;) )

PREZENTY

1 miejsce

Jesli chodzi o Twoje pytanie to zgadza sie. Dodalbym jeszcze jedno, w tej calej, coraz wiekszej komercyjnosci swieta zapomina sie o najwaznejszym uczuciach, pieknej polskiej tradycji...

Fan Club Kamień Pomorski
AP Gryf Kamień Pomorski
szoterol
Kibic
Na forum od 7274 dni

Odp: Jakie prezenty? - 21/12/2005 13:25
Dobrym prezentem dla matki moze byc wazon na kwiaty...

pozdro

Jey - M
Kibic
Na forum od 7506 dni

Odp: Jakie prezenty? - 24/12/2005 17:17
pochwalcie sie co dostaliscie od Mikołaja :)
-ja dostalem PS2,slodycze i kasiorke:):D

...Wiele Serc, Jedno Bicie, Pogoń Szczecin Ponad Życie...
Junior
Pogoń Szczecin
Na forum od 8892 dni

Odp: Jakie prezenty? - 24/12/2005 19:33
PS2, xbox360, garnitur Armaniego, najnowsze buty Lacosty no i jeszcze nie rozpakowanego w garazu Mercedesa SLR

hPS
*zablokowany
Na forum od 7595 dni

Odp: Jakie prezenty? - 24/12/2005 19:47
ja tylko 100 zł od rodzicow bo nie mam az takiej duzej rodizny . Choc w tym roku nie prezent sie dla mnie liczył najbardziej :) Prezent to tylko dodatek Świąt oraz tradycja . Najwazniejsze jest spotkanie z bliskimi i czczenie Boga :) Jeszcze raz Wszystkiego Najlepszego

Podniesiona adrenalina to Śródmiejska siła
Frz
Kibic
Na forum od 8827 dni

Odp: Jakie prezenty? - 24/12/2005 23:08

JuN napisał:  
PS2, xbox360, garnitur Armaniego, najnowsze buty Lacosty no i jeszcze nie rozpakowanego w garazu Mercedesa SLR

A prawie już Ci uwierzyłem :D:D<lol2>. Pozdr.dla Wszystkich forumowiczów

2003/2004- Mistrzostwo Klasy B juniorów z Chrobrym Lisie Pole
tttttt
Kibic
Na forum od 7397 dni

Odp: Jakie prezenty? - 24/12/2005 23:19
ja dostałem mp3 ktora juz trzeba dac do reklamacji, pidżamke ;) i słodyczy troszeczke :]

katharsis
Kibic
Na forum od 7939 dni

**

Odp: Jakie prezenty? - 24/12/2005 23:31

senses napisał:  
ja dostałem mp3 ktora juz trzeba dac do reklamacji,

niech zgadne, creativa Cfaniak

ligowiec.net team
tttttt
Kibic
Na forum od 7397 dni

Odp: Jakie prezenty? - 24/12/2005 23:37

katharsis napisał:  

senses napisał:  
ja dostałem mp3 ktora juz trzeba dac do reklamacji,

niech zgadne, creativa Cfaniak

nie zgadłaś :D Optimusa :P samo sie ścierwo wyłącza po chwilikwasny

--
Kibic
Na forum od 8655 dni

Odp: Jakie prezenty? - 24/12/2005 23:38
Ja dostalem ksiazeczke Jurka Dudka "Uwierzyc w siebie do przerwy 0:3", swietna ksiazka bardzo polecam.

tttttt
Kibic
Na forum od 7397 dni

Odp: Jakie prezenty? - 24/12/2005 23:41

bartollo napisał:  
Ja dostalem ksiazeczke Jurka Dudka "Uwierzyc w siebie do przerwy 0:3", swietna ksiazka bardzo polecam.

to bez kitu musi być 'ksiazeczka' jesli juz ja przeczytałeś :>

Marcin_
Kibic
Na forum od 8103 dni

Odp: Jakie prezenty? - 24/12/2005 23:53

JuN napisał:  

JuN, skoro dostales takie prezenty to mi Ciebie szkoda... Wiesz, przykro mi, ze dostajesz takie smieci z wyprzedazy, no coz. PCK jest z Toba! :)))))

- 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1763397107 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005