Mamusce w tym roku kupilem...swiecznik z tego co widzialem to chyba sa na topie bo dosyc duzo ludzi kupuje tego typu gadzety a co do ceny mysle ze za 40 plnow jakis ladny wyrwiesz,
ja tez mam maly dylemat bo nie wiem co swojej lubej sprawic pod chujenke,mysle o srebrnej bizuterii lub jakies skapej bieliznie
chyba ze ktos zaproponuje cos oryginalniejszego?!
Ostatnio edytowany przez: 1973, 17 lutego 2012, 14:34 [1 raz(y)]
Odp: Jakie prezenty? - 21/12/2005 09:43
Ja sie wypowiem jako kobieta - wszystkie standardowe prezenty - ciuchy, ksiazka czy kosmetyki jak najberdziej mozna kupic siostrze, mamie itp. Ale od moze mezczyzny to wolalabym dostac cos bardziej osobistego i wcale nie trzeba wydawac na to kupe kasy. Bardziej sie liczy pomysl i wykonanie niz zasobnosc portfela. W zeszlym roku dostalam sexowna bielizne i naprawde bylam baaaardzo zadowolona
Odp: Jakie prezenty? - 21/12/2005 09:58
JA tam uwazam, ze w zyciu sa wazniejsze rzeczy niz prezenenty materialne..., ktore raczej ciezko aby znalazly sie pod choinka. Niektore z nich daja wiecej radosci niz najbardziej wymyslny prezent. No coz, ale w zyciu nie mozna miec niestety wszystkiego...
Ja sie wypowiem jako kobieta - wszystkie standardowe prezenty - ciuchy, ksiazka czy kosmetyki jak najberdziej mozna kupic siostrze, mamie itp. Ale od moze mezczyzny to wolalabym dostac cos bardziej osobistego i wcale nie trzeba wydawac na to kupe kasy. Bardziej sie liczy pomysl i wykonanie niz zasobnosc portfela. W zeszlym roku dostalam sexowna bielizne i naprawde bylam baaaardzo zadowolona
... dokladnie, pomyslowosc przede wszystkim Na niedawne urodzinki dostalam wlasnorecznie zrobiona koszulke... az mi nogi sie ugiely... Przynajmniej widac wlozone serce i chec sprawienia przyjemnosci :-)
JA tam uwazam, ze w zyciu sa wazniejsze rzeczy niz prezenenty materialne..., ktore raczej ciezko aby znalazly sie pod choinka. Niektore z nich daja wiecej radosci niz najbardziej wymyslny prezent. No coz, ale w zyciu nie mozna miec niestety wszystkiego...
Czy Ciebie tez wkurza swiateczna hipokryzja- caly rok jest beznadziejnie, mozna sie nawzajem pozabijac, a w wigilie chce sie wszystko zrekompensowac?.........Miast tego prezentu, lepiej dostac cos niematerialnego... Ale rzeczywiscie, nie mozna miec wszystkiego...
Oddalabym milion prezentow zakupionych na ostatnia chwile, tak by tylko podtrzymac tradycje za inne sposoby okazywania uczuc.
PS. prezenty - zwlaszcza te drobiazgi - dane od bliskich i szczerych osob tez sa wazne... Uwielbiam je dawac i uwielbiam otrzymywac od tych, którzy przez cały rok uważają mnie za kogoś ważnego w ich życiu ...
PPS. polecam ( co napisalam )
Czy Ciebie tez wkurza swiateczna hipokryzja- caly rok jest beznadziejnie, mozna sie nawzajem pozabijac, a w wigilie chce sie wszystko zrekompensowac?.........Miast tego prezentu, lepiej dostac cos niematerialnego... Ale rzeczywiscie, nie mozna miec wszystkiego...
Oddalabym milion prezentow zakupionych na ostatnia chwile, tak by tylko podtrzymac tradycje za inne sposoby okazywania uczuc.
PS. prezenty - zwlaszcza te drobiazgi - dane od bliskich i szczerych osob tez sa wazne... Uwielbiam je dawac i uwielbiam otrzymywac od tych, którzy przez cały rok uważają mnie za kogoś ważnego w ich życiu ...
PPS. polecam ( co napisalam )
Jesli chodzi o Twoje pytanie to zgadza sie. Dodalbym jeszcze jedno, w tej calej, coraz wiekszej komercyjnosci swieta zapomina sie o najwaznejszym uczuciach, pieknej polskiej tradycji...
Odp: Jakie prezenty? - 24/12/2005 19:47
ja tylko 100 zł od rodzicow bo nie mam az takiej duzej rodizny . Choc w tym roku nie prezent sie dla mnie liczył najbardziej Prezent to tylko dodatek Świąt oraz tradycja . Najwazniejsze jest spotkanie z bliskimi i czczenie Boga Jeszcze raz Wszystkiego Najlepszego
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1763397107 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.