Autor
Wiadomość
   Hyde Park -> Turniej On-line W Football Managera!! << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
- papa gamoniu! -
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7393 dni

Odp: Turniej On-line W Football Managera!! - 10/12/2005 19:46

Bart1987 napisał:  
mam naprawde dobre łacze :) jednak dzis nie wypali ;/ wlasnie mi siostra powiedziala ze potrzebuje kompa na noc bo musi cos tam cos tam zrobic <Sciana> mam nadzieje ze nikomu nie zrobi problemu przelozenie ligi na za tydzien? :]

ja sie zgadzam, ale biore Pogoń :D

lol
Rosa
Kibic
Na forum od 7625 dni

Odp: Turniej On-line W Football Managera!! - 10/12/2005 23:52

mccnex napisał:  

Bart1987 napisał:  
mam naprawde dobre łacze :) jednak dzis nie wypali ;/ wlasnie mi siostra powiedziala ze potrzebuje kompa na noc bo musi cos tam cos tam zrobic <Sciana> mam nadzieje ze nikomu nie zrobi problemu przelozenie ligi na za tydzien? :]

ja sie zgadzam, ale biore Pogoń :D

zajęta :]

Walczyć, Trenować Pogoń musi panować!
BTQ
Kibic
Na forum od 7321 dni

Odp: Turniej On-line W Football Managera!! - 11/12/2005 02:14
ja niestety z tydzien odpadam ;(;(;( mam nadzieje ze bedzie okazja :) pozdrawiam :):):):)

RaGall
Kibic
Na forum od 7319 dni

Odp: Turniej On-line W Football Managera!! - 11/12/2005 09:44

Bart1987 napisał:  

No szkoda tą sobote miałęm wolna..ale zatydzien możemy sprubować..

Orło
Kibic
Na forum od 8252 dni

*

Odp: Turniej On-line W Football Managera!! - 11/12/2005 11:13
Ja bym mógł chętnie zagrać, ale za bardzo nie wiem jak ustawić te wszystkie ustawienia aby grać przez neta :/ Wzioł bym wtedy Odrę Wodzisław.

Babilon Team
Rosa
Kibic
Na forum od 7625 dni

Odp: Turniej On-line W Football Managera!! - 11/12/2005 12:35

Orło napisał:  
Ja bym mógł chętnie zagrać, ale za bardzo nie wiem jak ustawić te wszystkie ustawienia aby grać przez neta :/ Wzioł bym wtedy Odrę Wodzisław.

bardzo łatwe , wystarczy zainstalować ten program a potem to już z górki :)

Walczyć, Trenować Pogoń musi panować!
sensei_man
Kibic
Na forum od 8163 dni

Odp: Turniej On-line W Football Managera!! - 12/12/2005 13:14
Polakko ma racje, trzeba mieć dobrego kompa z sporą ilością ramów i bardzo dobrym prockiem, co do łącza to naprawde nie jest ono aż tak ważne jak komputer... nadal czekam na start ligi chodz zdaje mi się że dupa z tego będzie. Pozdro

- 1  - 2  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1763464325 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.04 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005