Autor
Wiadomo¶ć
   Hyde Park -> El. M¦ 2006: Anglia - Polska << pocz±tek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idĽ na dół   
DANI
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7692 dni

Odp: El. M¦ 2006: Anglia - Polska - 12/10/2005 22:37
Janas musi odej¶c tak samo rasiak i lewandowski. Piprzony trojkacik. 3 pedaly w pilke graly

Choć życie ci±ży a psychika siada, nie mogę się poddać!To Moja Zasada!
Slim
Kibic
Na forum od 8429 dni

Odp: El. M¦ 2006: Anglia - Polska - 12/10/2005 22:37

Mq napisał:  
Jezeli nasz kontratak jest z wykorzystaniem Boruca to co sie dziwic...
Jedna akcja=jeden gol
Czy dobrze mi sie wydaje ze mielismy 0 rogow?

Mielismy 0 rogow i chyba 3 rzuty wolne

Luk Luk
Kibic
Na forum od 8066 dni

**

Odp: El. M¦ 2006: Anglia - Polska - 12/10/2005 22:38
Jestem ciekaw jak dlugo Janas bedzie stawial na Rasiaka. Tak podsumowujac jego gre byly tylko 2 pozytywne aspekty: nabicie Anglika na korzysc naszego autu i jedno podanie. a tak kompletne 0.

"Wierzę, że inteligencja i strach s± nieodł±czne. Go¶cie którzy mówi±: ja się nie boję niczego - s± po prostu głupi!" - Rickson Gracie
Ambasador
Moderator**
Na forum od 7862 dni

Odp: El. M¦ 2006: Anglia - Polska - 12/10/2005 22:39
Nie wiem o co Wam biega z Rasiakiem, jak strzelał bramki w turnieju na Ukrainie to każdy go chwalił, a teraz mecz mu nie wyszedł to odrazu go jedziecie. Jako¶ B±ka nie jedziecie, który też bardzo słobo zagrał...

Co do meczu to jak zwykle z Angli± czyli porażka....

Anglia słaba czy nie ale zawsze graj± pressingiem, walcz± i s± nieustępliwi, nasi sobie nie umiej± z tym poradzić.

In plus kibice, Boruc, Sobolewski, Frankowski

Szczecin moim miastem, Pogoń moim życiem!
Macias
Kibic
Na forum od 7832 dni

Odp: El. M¦ 2006: Anglia - Polska - 12/10/2005 22:40

spagetti napisał:  
Nonckiewicz siadejjjjjj .hah ta reklama jest betonowa:)

Facet zamiast stać i ¶piewać, to wolał usi±¶ć wygodnie na dupie i ogl±dać mecz... :)
Dobry jest też ten ziom co mówi :''Kibicujemy głównie kiedy nasi wygrywaj±'' :D

Pszczółek
Kibic
Na forum od 8320 dni

**

Odp: El. M¦ 2006: Anglia - Polska - 12/10/2005 22:40

spagetti napisał:  
konfident:)

Ja Ci dam ;)

Fan Club Kamień Pomorski
AP Gryf Kamień Pomorski
byku
Kibic
Na forum od 7851 dni

Odp: El. M¦ 2006: Anglia - Polska - 12/10/2005 22:41
Czemu ten duren zdial Smolarka wiedzac ze moze on zagrac na ataku ? Przeciez janas nie mial juz przez to zadnej alternetywy dla drewninho.Lewandowski out,Janas out,Rasiak out, BRAWO BRAWO BORUC !

tribu
Kibic
Na forum od 7977 dni

*

Odp: El. M¦ 2006: Anglia - Polska - 12/10/2005 22:43
wykopmy Rasiaka z reprezentacji:D

w dniu dzisiejszym Janasowi gratuluje:
po pierwsze: wystawienia w 1 skladzie Lewandowskiego i Rasiaka ktorzy praktycznie na boisku za statystów robili
po drugie: zdjecia z boiska Smolarka i zostawienie Rasiaka
po trzecie: zdjecia Sobolewskiego i wprowadzenia kolejnej "gwiazdy" - Radomskiego, niby Sobolewski mial zolta kartke no ale co z tego. Rasiak sie prosil o zmiane od 1 polowy, ja bym zaryzykowal i zostawil Sobolewskiego
pytanie za 100 pkt: czemu w kadrze nie ma Saganowskiego?? Sagan praktycznie sam wyeliminowal Wisłe z pucharow i jak dla mnie jest zawodnikiem o niebo lepszym od Rasialdo od ktorego pilka sie dzisiaj praktycznie tylko odbijala...

100% PD
Junior
Pogoń Szczecin
Na forum od 8997 dni

Odp: El. M¦ 2006: Anglia - Polska - 12/10/2005 22:43
Rasiak to drewno... zupelnie nie widoczny zawodnik.. eh...
gol franka ladny, bardzo dobry mecz boruca!
przed reprezentacja cieeeezka praca.... aby cos pograc na MS

SamAxe
Kibic
Na forum od 7861 dni

Odp: El. M¦ 2006: Anglia - Polska - 12/10/2005 22:44

PogonFan napisał:  
Nie wiem o co Wam biega z Rasiakiem, jak strzelał bramki w turnieju na Ukrainie to każdy go chwalił, a teraz mecz mu nie wyszedł to odrazu go jedziecie. Jako¶ B±ka nie jedziecie, który też bardzo słobo zagrał...

Anglia słaba czy nie ale zawsze graj± pressingiem, walcz± i s± nieustępliwi, nasi sobie nie umiej± z tym poradzić.

O co były te mecze na ukrainie? o nic...
Ile rasiak dorbych meczy zagrał? 2? na ukrainie? to chyba za mało ...
Rasiak to drewno ... Jemu zazwyczaj mecze nie wychodz±. A wtedy mu się udało ...

borsuk
Kibic
Na forum od 8996 dni

**

Odp: El. M¦ 2006: Anglia - Polska - 12/10/2005 22:45
Bez kitu...Szacunek dla Boruca za to co wyjal!..Fakt nie liczylem na wiele przed tym meczem ale jak juz wytrzymali do 80 minuty to kurde....szkoda:/....Rasiak do gazu!!!!!

"Badz uprzejmy miec watpliwosc"
Slim
Kibic
Na forum od 8429 dni

Odp: El. M¦ 2006: Anglia - Polska - 12/10/2005 22:45

PogonFan napisał:  

Kto go chwalil ten go chwalil ja go nie chwlilem nie chwale i nie bede go chwalic bo kto drewnem byl to drewnem pozstanie do konca!!!

tu maly lancuszek co dostalem :D
To jest łańcuszek szczę¶cia, RASIAK TO NAJWIEKSZE DREWNO W HISTORII POLSKIEJ PIŁKI NOŻNEJ, PODZIĘKUJMY MU ZA PRZEGRANIE POLSKIEGO ZESPOŁU Z DRUŻYNˇ ANGLII, DZIEKI NIEMU PRZEGRALI¦MY, PODAJ TEN ŁAŃCUSZEK DALEJ ABY WYTĘPIĆ TEGO J***** GNOJA Z REPREZENTACJI (sorka ze z duzych liter ale nie chailo mi sie zmieniac na male)

Ostatnio edytowany przez: Slim, 12 paĽdziernika 2005, 23:48 [1 raz(y)]

Pszczółek
Kibic
Na forum od 8320 dni

**

Odp: El. M¦ 2006: Anglia - Polska - 12/10/2005 22:46

trib napisał:  
wykopmy Rasiaka z reprezentacji:D

w dniu dzisiejszym Janasowi gratuluje:
po pierwsze: wystawienia w 1 skladzie Lewandowskiego i Rasiaka ktorzy praktycznie na boisku za statystów robili
po drugie: zdjecia z boiska Smolarka i zostawienie Rasiaka
po trzecie: zdjecia Sobolewskiego i wprowadzenia kolejnej "gwiazdy" - Radomskiego, niby Sobolewski mial zolta kartke no ale co z tego. Rasiak sie prosil o zmiane od 1 polowy, juz nawet Niedzielan by wszedl
pytanie za 100 pkt: czemu w kadrze nie ma Saganowskiego?? Sagan praktycznie sam wyeliminowal Wisłe z pucharow i jak dla mnie jest zawodnikiem o niebo lepszym od Rasialdo od ktorego pilka sie dzisiaj praktycznie tylko odbijala...

Bledy taktyczne Janasa. Jeden napastnik na lawce - Frankowski, zdjecie Smolarka zamiast Rasiaka, Frankowski w ogole nie rozumie sie z Rasiakiem bo prawie nigdy nie grali ze soba. To tyle przynajmniej kibicowsko jestesmy lepsi... :P

Fan Club Kamień Pomorski
AP Gryf Kamień Pomorski
eF^
Kibic
Na forum od 8092 dni

*

Odp: El. M¦ 2006: Anglia - Polska - 12/10/2005 22:48
No i nie dali popalic Anglikom, a szkoda bo byla szansa.
Kiedy Polacy przyciskali i zagrywali z pierwszej pilki to czesto obrona angielska sie gubila, szkoda ze tak rzadko Polacy na to sie zdobywali. Boczni obroncy za rzadko wychodzili do przodu - ja rozumiem ze to Anglia i nie mozna atakowac cala druzyna szczegolnie na wyjezdzie, ale nie mozna tez przez caly mecz sterczec w obronie. Inna sprawa to bledy w kryciu, naprawde Polacy grali jak posrani, rozkojarzeni nie umieli upilnowac prawie nikogo, Bogu dziekujmy ze mamy nastepnego znakomitego bramkarza Boruca ktory bronil naprawde fenomenalnie, no i jeszcze ta nieskutecznosc Anglikow. Srodek pola, gdyby nie Sobolewski to by nie istnial co tam robi Lewandowski to ja naprawde nie wiem przeciez ten czlowiek pilki porzadnie nie umie przyjac a co dopiero dokladnie podac czy rozegrac. Obrona, gdyby nie tragiczne bledy w kryciu to calkiem pozytywnie. Mnie najbardziej denerwowaly sytuacje kiedy obroncy sie bawlili zamiast wybijac, moze nie bylo tych sytuacji wiele ale z takim rywalem takie zabawy (pozdro Baszczynski). Niezle Zewlakow, tylko niech ktos mi powie dlaczego calyc zas kopal po autach, nawet gdy Anglik atakujacy stal daleko?
Inna sprawa to Atak, w 1 polowie za czesto wg. mnie Zurawski holowal pilke do tylu i sie cofal, jego miejsce jest z przodu a nie w srodku czy w obronie (szkoda ze kontuzja sie odnowila), Frankowski jak zwykle znakomite wejscie, pozniej troche przygasl nie mial zbyt wielu sytuacji, osobny topic nalezy sie dla Rasiaka - jak dla mnie zero meczu prawie najwyzszy na boisku nie wygrywal zadnych glowek, chcial kiwac - nic mu nie wychodzilo, podawac - zle podawal albo wcale po prostu tragedia tak jak komentator mowil ja na miejscu Janasa przesunalbym na atak szybkiego Smolarka a Rasiaka zmienil.
Anglia zdecydowanie lepsza w srodku pola, zdecydowanie lepiej rozgrywali akcje tylko strasznie slao u nich ze skutecznoscia, i w obronie tez niezbyt pewnie miejscami, bramkarz duzego pola do popisu nie mial.
Co do Polski to nie wiem czy z taka gra mamy jakies szanse na mistrzostwach, fakt ze nie gral Szymkowiak, Krzynowek dopiero wraca do formy, ale gralismy dosyc niemrawo i bez pomyslu (tragiczna 1 polowa). Zobaczymy co Janas wymysli i jak przygotuje druzyne, miejmy nadzieje ze wylosujemy przeciwnikow z ktorymi bedziemy mieli szanse cos pokazac.

Ambasador
Moderator**
Na forum od 7862 dni

Odp: El. M¦ 2006: Anglia - Polska - 12/10/2005 22:48

Pa.S napisał:  

PogonFan napisał:  

Rasiak to drewno ... Jemu zazwyczaj mecze nie wychodz±. A wtedy mu się udało ...

No i co z tego, że to był turniej towarzyski. Liczy się jak tam zagrał a zagrał dobrze, nie to, że go bronię ale dziwnie się czyta opinie, że "Rasiak wymiata, itp" a po kilku meczach co po niektórzy zmieniaj± zdanie... i go jad±

Ps. Tak samo się to tyczy KaĽmierczaka w Pogoni...

byku
Kibic
Na forum od 7851 dni

Odp: El. M¦ 2006: Anglia - Polska - 12/10/2005 23:14

Slim napisał:  

WYTĘPIĆ TEGO JEBANEGO GNOJA Z REPREZENTACJI

Ej no nie przesadzajmy , po co az takie obelgi ?

Zieny
Kibic
Na forum od 7987 dni

Odp: El. M¦ 2006: Anglia - Polska - 12/10/2005 23:23

PogonFan napisał:  

Pa.S napisał:  

PogonFan napisał:  

No i co z tego, że to był turniej towarzyski. Liczy się jak tam zagrał a zagrał dobrze, nie to, że go bronię ale dziwnie się czyta opinie, że "Rasiak wymiata, itp" a po kilku meczach co po niektórzy zmieniaj± zdanie... i go jad±

praktycznie kazdy mecz w tych eliminacjach byl slaby w jego wykonaniu, a bylo ich chyba 10. Na ukrainie tez nie gral jakos super. Frankowski wszedl i zrobil co do niego nalezalo, a Rasiak w sparingach to sobie moze strzelac ,ale w 4 lidze, a tu trzeba w meczach o stawke strzelac

Łobez zawsze z Pogoni±
Ambasador
Moderator**
Na forum od 7862 dni

Odp: El. M¦ 2006: Anglia - Polska - 12/10/2005 23:34

alex napisał:  

PogonFan napisał:  

Pa.S napisał:  

PogonFan napisał:  

praktycznie kazdy mecz w tych eliminacjach byl slaby w jego wykonaniu, a bylo ich chyba 10. Na ukrainie tez nie gral jakos super. Frankowski wszedl i zrobil co do niego nalezalo, a Rasiak w sparingach to sobie moze strzelac ,ale w 4 lidze, a tu trzeba w meczach o stawke strzelac

A powiedz mi, kto oprócz Żurawskiego, Dudka, Frankowskiego, Krzynówka, Sobolewskiego i Boruca nie grał słabo w tych eliminacjach??? Ja nie twierdze, że Rasiak jako¶ zajebi¶cie gra, tylko uważam, że s± tacy którzy zagrali, graj± słabiej lub tak samo słabo jak On a po nich się nie jedzie. Moim zdaniem z Rasiaka robicie kozła ofiarnego.

Ps. Analogicznie jest z KaĽmierczakiem, pół rundy prawie każdy po Nim jechał a jak strzelił dwie brameczki to już nagle wielki KaĽmierczak(nie uważam, że każdy zmienia tak zdanie tylko niektóre osoby)

Maroon 55
Kibic
Na forum od 7725 dni

Odp: El. M¦ 2006: Anglia - Polska - 12/10/2005 23:38
Co się dziwicie,że nie mozemy wygrać ze słab± Angli± .
Ilu Polaków gra w lidze mistrzów .
A tylko gra z najlepszymi skutkuje gr± bez stresu i pewnymi zagrywkami.
A liga Polska cóż ...szkoda pisać.
Szkoda że Janas zdj±ł Ebiego , bo w pierwszej połowie wszyscy grali bojażliwie.

[...] i przyszedł Pan i spojrzał
na prace nasz±,
i był zadowolony,
a gdy spytał o zarobki nasze,
usiadł i zapłakał [...]

z Listu ¶w.Pawła Apostoła do Pracowników
malcoolm
Ultraoptymista
Na forum od 8121 dni

Odp: El. M¦ 2006: Anglia - Polska - 12/10/2005 23:48
http://sport.onet.pl/1178764,wiadomosci.html

Szczecin Blog - strona o Szczecinie
U¶miechnij się - jeste¶ w Szczecinie
Szczecin Blog na Twitterze
 - 1  - 2  - 3  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1772443714 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idĽ do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jeste¶ zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomo¶ć lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.04 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzaj±cych, którzy s± w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005