Autor
Wiadomość
   Hyde Park -> Dziewczyny na stadionie....? << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Pazur
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7911 dni

Odp: Dziewczyny na stadionie....? - 22/09/2005 19:17

IGnORkA napisał:  
Chciałabym sie dowiedziec co sądzicie na temat dziewczyn przychodzących na mecze Pogoni? Przeszkadza Wam to? Czy może nie macie nic przeciwko? Tylko szczerze... :]:]:]

ale pytanie dałaś, ja pierdole :D

Pszczółek
Kibic
Na forum od 8216 dni

**

Odp: Dziewczyny na stadionie....? - 22/09/2005 19:20

Pazur napisał:  

IGnORkA napisał:  
Chciałabym sie dowiedziec co sądzicie na temat dziewczyn przychodzących na mecze Pogoni? Przeszkadza Wam to? Czy może nie macie nic przeciwko? Tylko szczerze... :]:]:]

ale pytanie dałaś, ja pierdole :D

A Ty skoro sie juz wpisales to chociaz udzielibys jakiejs konstruktywnej wypowiedzi...

A wracjac do meritum sprawy. Kazdy ma swoje poglady i ja to szanuje i nie zamierzam ich zmieniac, zwlaszcza jesli chodzi o osoby, ktore znam osobiscie. Mam generalnie jedna uwage do Ciebie Vasyl, skoro masz takie zdanie jakie masz, to czemu postepujesz inaczej, vide ostani mecz oraz mecz z Odra Wodzislaw gdzie pozujesz do fotki... Nie tedy droga, bo zakrawa to o hipokryzje.

Generalnie moje zdanie jest bardzo zblizone do wypowiedzi RAFka udzielonej do artykulu przygotowanego przez Maggi. Jak ktos ma checi pomagac, jezdzic na wyjazdy, ja mu tego zabraniac nie zamierzam, niezaleznie od plci. Kazdy z nas ma swiadomosc co sie moze zdarzyc, kazdy odpowiada za siebie i kazdy z wlasnym sumieniem podejmuje decyzje. A wszyscy robimy to bo kochamy Pogon.

Ostatnio edytowany przez: Pszczółek, 22 września 2005, 19:39 [1 raz(y)]

Fan Club Kamień Pomorski
AP Gryf Kamień Pomorski

Kibic
Na forum od 7889 dni

Odp: Dziewczyny na stadionie....? - 22/09/2005 19:38
Jestem (ja już ktoś wspominał) za dziewczynami ale tylko tymi, które wiedzą gdzie przyszły i po co. Sam mam koleżanke w klasie, która naprawde intersuje się piłką (czasami wie więcej ode mnie :D) i chodzi na mecze po to aby naprawde dopingować. I do tych szmulek nic nie mam. Czasem lepiej dopingują od niektórcyh facetów (i ich piskliwe głosy przy tej ilość facetów można zaakceptować :]) Ale jeżeli laska przychodzi (nie daj boże pijana...) na mecz (na 12) tylko dlatego żeby być bardziej zajebista to aż ręce opadają...Mecz to nie jest dyskoteka !! W sobotni wieczór jest naprawde wiele ciekawszych miejsc dla nich. Na ostatnim meczu siedziała laska która chyba nawet nie wiedziała jaki jest wynik....a chłopak, który z nią przyszedł chyba mecz też nie interesował...i jak tu mamy mieć najlepszy doping w Polsce...Co do wyjazdów to się nie wypowiadam bo nie jeżdze :]

Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
Pszczółek
Kibic
Na forum od 8216 dni

**

Odp: Dziewczyny na stadionie....? - 22/09/2005 20:21

VasyL - Zawodowy Szaman napisał:  

Drogi Przyjacielu Pszczolku, to ze jakas urocza pani zapragnela zdjecia ze mna o niczym sie swiadczy, daleko tu do hipokryzji. Co do ostatniego meczu to przyznaje sie bez bicia, ale nie dalem rady wybic swojej Połowicy z glowki, ze to nie odpowiednie miejsce dla Niej. Wiecej grzechow nie pamietam :)

hehe. Znalzly by sie, ale mniejsza o to bo to nie temat o Twoich grzeszkach. Kazdy ma jakies na sumieniu. Pozdro.

Ostatnio edytowany przez: Pszczółek, 22 września 2005, 21:03 [1 raz(y)]

Fan Club Kamień Pomorski
AP Gryf Kamień Pomorski
Gawron
Kibic
Na forum od 7655 dni

Odp: Dziewczyny na stadionie....? - 22/09/2005 20:36
eh ..dziewczyny, zapadla mi w pamięci jedna scena jak widziałem dziewczyny na stadionie... Był to mecz na który rozdawali karty z zawodnikami szczecińskiej Pogoni .., kazda z nich sie oczywiscie podniecała że ma karte ale kiedy wymieniały ich nazwiska takie jak:
- "Batuta"
- "Milare"
-"Matlok"
myślałem ze sie przewróce na plecy jak to usłyszałem hehehhe:)
ale jest jeden plus:
-Czasami jest na co popatrzeć ;D

Pogoń !!
Aleksandra
Kibic
Na forum od 7886 dni

Odp: Dziewczyny na stadionie....? - 22/09/2005 20:51

ekil napisał:  

:) Jakiś Ruch Feministyczny ?
chor biskup ihaaaa Bin Laden lol

Feministki tutaj? Ja powiedzialabym raczej szowinisci.. :>

barcish
Kibic
Na forum od 7859 dni

**

Odp: Dziewczyny na stadionie....? - 22/09/2005 21:15

drops_ona napisał:  

ekil napisał:  

:) Jakiś Ruch Feministyczny ?
chor biskup ihaaaa Bin Laden lol

Feministki tutaj? Ja powiedzialabym raczej szowinisci.. :>

szowinizm nie ma nic wspolnego z relacjami damsko - meskimi:

Definicja szowinizmu:

Szowinizm - postawa społeczno-polityczna wyrażająca się w bezkrytycznym stosunku do własnego narodu oraz w pogardzie i nienawiści do innych narodów. Skrajna forma nacjonalizmu prowadząca do dyskryminacji i ucisku mniejszości narodowych. Przykładem szowinistycznej doktryny politycznej jest nazizm.

POGOŃ SZCZECIN!
Aleksandra
Kibic
Na forum od 7886 dni

Odp: Dziewczyny na stadionie....? - 22/09/2005 21:27
Jezeli nie wiesz potocznie sie mowi o mezczynie jako o szowiniscie kiedy ma "cos" do kobiet.

barcish
Kibic
Na forum od 7859 dni

**

Odp: Dziewczyny na stadionie....? - 22/09/2005 21:29
wiem ze sie mowi potocznie, ale sie mowi niepoprawnie :)

POGOŃ SZCZECIN!
Aleksandra
Kibic
Na forum od 7886 dni

Odp: Dziewczyny na stadionie....? - 22/09/2005 21:30
No to popraw mnie :>

barcish
Kibic
Na forum od 7859 dni

**

Odp: Dziewczyny na stadionie....? - 22/09/2005 21:53
to poprawilem ;)

POGOŃ SZCZECIN!
seeedzik
Kibic
Na forum od 8024 dni

Odp: Dziewczyny na stadionie....? - 22/09/2005 23:41
hmm szowinizm szowinizmem, ale skoro dziewuchy sa za taki ogolno pojetym rownouprawnieniem to czemu nie widac ich w hutach stali czy w kopalniach na przodku ?? :] sa sprawki i rzeczy na tym swiecie typowo meskie i taka sprawa jest kibicowanie (pilka nozna jako sport nie, gdyz kto chce to gra bez wzgledu na plec). Na stadionie, spoko sektor VIP czy tam inne ze akurat laska nie lubi do kina chodzic czy cos to mozna ja na mecz zaciagnac ale nie na sektor tzw. "mlyn", na tym sektorze tylko i wylacznie szowinizm, w potocznym tego slowa znaczeciu :D

"My wszyscy wolimy zginąć, walcząc, aniżeli żyć na klęczkach." - gen. Anders
Trapen
Kibic
Na forum od 7558 dni

Odp: Dziewczyny na stadionie....? - 23/09/2005 02:28
a mi kobiety na stadionach nie przeszkadzaja :D
Obrazek jpg wstawiony na forum

katharsis
Kibic
Na forum od 7940 dni

**

Odp: Dziewczyny na stadionie....? - 23/09/2005 09:32
ja juz swoje zdanie wypowiedzialam...ale powiem jeszcze jedno...zal mi tych facetow co twierdza ze stadion to nie miejsce dla kobiet..bo idac tym sposobem rozumowania prezentowanym przez Panow wyzej to dojdziemy do tego, ze kobiety do garow i wychowywania dzieci, kobiety nie powinnny glosowac w wyborach..

Chyba zapominacie drodzy Panowie o szacunku jaki nalezy sie nie ze wzgledu na płeć, ale po prostu innemu czlowiekowi..ja nie obrazam bandy gowniarzy, ktora rowniez przychodzi na sektor 12 i rowniez nie powinno ich tam byc, nie obrazam bandy pijanych facetow, ktorzy sa na stadionie zawsze....i tak mozna dalej wymieniac...

czy jestem wojujaca feministka - nie nie jestem - tak jak juz tu bylo cytowane uwazam ze mlyn to nie miejsce dla kobiet i na niektore wyjazdy tez nie powinny jechac- kazdy ma swoj rozum i wie co robi i robi to na wlasna odpowiedzialnosc...

Tyle ode mnie w temacie i uwazam ze nie ma sensu ciagnac tej dyskusji, bo nikt tu nikogo nie przekona.

ligowiec.net team
SuZana
Kibic
Na forum od 7434 dni

Odp: Dziewczyny na stadionie....? - 23/09/2005 11:37

Cytat:  
czy jestem wojujaca feministka - nie nie jestem - tak jak juz tu bylo cytowane uwazam ze mlyn to nie miejsce dla kobiet i na niektore wyjazdy tez nie powinny jechac- kazdy ma swoj rozum i wie co robi i robi to na wlasna odpowiedzialnosc...

:brawo:

Miałam się już nie wpisywać, ale....
powiem krótko - Vasyl pogubiłes się już....i plączesz w zeznaniach....przecież tak naprawdę od poczatku o tym była tu mowa....

Pszczółek
Kibic
Na forum od 8216 dni

**

Odp: Dziewczyny na stadionie....? - 26/09/2005 09:15
Moze jako podsumowanie tego tematu dodam, ze na meczu w Lecznej zawiltalo 11 dziewczyn. A niektorzy z facetow byli mniej ogarnieci niz niektore dziewczyny... ;)

Fan Club Kamień Pomorski
AP Gryf Kamień Pomorski
berety dwa
Kibic
Na forum od 7579 dni

Odp: Dziewczyny na stadionie....? - 29/09/2005 23:30
www.onet.pl Nonono całkiem nieżle.

katharsis
Kibic
Na forum od 7940 dni

**

Odp: Dziewczyny na stadionie....? - 30/09/2005 08:27

Pszczółek napisał:  
Moze jako podsumowanie tego tematu dodam, ze na meczu w Lecznej zawiltalo 11 dziewczyn

Czy to oby na pewno powod do dumy?

Ciebie jakos nie widzialam w Lecznej wiec moze nie komentuj...

ligowiec.net team
Pszczółek
Kibic
Na forum od 8216 dni

**

Odp: Dziewczyny na stadionie....? - 30/09/2005 09:07

Pszczółek napisał:  
Moze jako podsumowanie tego tematu dodam, ze na meczu w Lecznej zawiltalo 11 dziewczyn

Czy to oby na pewno powod do dumy?

Chcialy pojechac i pojechaly, niezaleznie od zdania co poniektorych ;), ilosci kilometrow, warunkow panujacych i czasu jaki trzebabylo na to przeznaczyc. A wiecej problemow podczas wyjazdu moga przyspozyc niektorzy nieogarnieci panowie...Sa wyjazdy i "wyjazdy" ;) na ktorych nie powinno byc przepadkowych osob, wliczajac w to takze panow ;)
Wcale nie chodzilo mi tu o dume z tego powodu czy cos. Poprostu dyskuskusje internetowa podsumowalo zycie...

Fan Club Kamień Pomorski
AP Gryf Kamień Pomorski
berety dwa
Kibic
Na forum od 7579 dni

Odp: Dziewczyny na stadionie....? - 13/02/2006 15:15
[img=http://wisla.plocman.pl/4images/details.php?image_id=751]
[img=http://wisla.plocman.pl/4images/details.php?image_id=752]
Dziewczyny na stadionach? Dlaczego by nie!

- 1  - 2  - 3  - 4  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1763453379 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.06 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005