Faktycznie widok z "Polany widokowej" jest zajebisty.Osobiście polecam jednak widok z miejsca zwanego "13-stką" .Trafić tam mozna w prosty sposób.Idac z polany widokowej ,należy skecic przed remizą w prawo ,a nastepnie kierowac się na samą górę.Tam za krzaczkami ukryte jest te przepiekne miejsce Widok z 13-Foto1.Foto2
Będac w tamtych okolicach nie można przejśc obojętnie obok remizy i bunkrów pod nia ukrytych. Fotka1 Fotka2 Fotka3 Fotka4 Fotka5
Jeżeli interesują kogos inne ciekawe miejsca w Puszczy bukowej, to zachęcam do odwiedzena tej strony.
Ostatnio edytowany przez: KMT, 5 września 2005, 00:08 [3 raz(y)]
3.
2 i 3- widoczki z górnej alejki.
( Zdjęcia mojego autorstwa ;p )
yeah
[Junior: poprawilem linki ]
Dziękuję :*
Ostatnio edytowany przez: slw, 5 września 2005, 14:42 [1 raz(y)]
,, ... i choć zrobieni jesteśmy z jednej gliny, to o nas samych mówią tylko nasze czyny... '' /
Zachwianie wartości moralnych to zaraza- nie pozwól jej się rozprzestrzeniać !
[cytat=Orło]Ja polecam bunkier, znajdujący się na stadionie Pogoni, jeżeli oczywiście ktoś lubi takie klimaty.
mowisz o bunkrze pod sektorem 0??
tym bunkrze, do którego wchodzi się tam gdzie basen był (no w zasadzie dalej jest ) mozliwe że leci on pod sektorem 0.
bunkier kolo basenu wymiata. zamocno tam jest A co do tego gdzie mozna wypic na luzie to w Porcie Centralnym nad jeziorem. Był ta kiedys ktos??
Możesz wytłumaczyć dla mojej ciekawości, zapowiada sie interesująco więc może kiedyś skorzystam
Dojechac mozna tam pociagiem 1 stacje (za free bo na tej trasie nie sprawdzaja biletow, przynajmiej jak ja jezdzilem nie sprawdzaja) albo autobusem 52, wsiada sie na wyszka i wysiada przystanek dalej. Idzie sie prosto i przejsciem nad torami przechodzimy na 2 strone. Idzie sie kolo dzialek w strone podjuch, po 0,5 km zaczyna sie asfalt ale zaraz sie konczy i zaczyna sie jezioro z prawej strony. Duzo drzew, mila atmosfera Bylem tam juz b.duzo razy i nigdyu nie widzialem psow. Jedynie starsza ochrona koleji tam czasem chodzi (ale raczej nic nie mowia) bo tam tez jest bocznica dla wagonow. Pozdro.
Odp: Szczecinskie miejsca godne polecenia. - 05/09/2005 16:17
Ja również polecam Staw Brodowski bardzo dobre miejsce do wypoczynku a nawet jeszcze woda ciepla bo dzisiaj sprawdzalem.Tak więc można sie wykąpac.Niedługo ma tam powstac fontanna na samym srodku.Jedna wada jest to ze kreci sie tam bardzo dużo psiarni,Nawet z okna widac.
Dobrze sie tam biega oraz wypoczywa.Miejsce godne polecenia na fotce nr. 3 nawet znajomych widze.
"Dachy Paryza" - obowiazkowy punkt dla kazdego kto do mnie przyjezdza nie tam jakies Waly Chrobrego,Deptak Boguslawa,Jasne Blonia itd. Piwo po 3 zlote, towarzystwo niekieprawe (3/4 klienteli to takie wywroty zyciowe ze hoho).Mozna sobie wypoczac, posaczyc ambrozje, popatrzec na ludzi - wszystko w milym towarzystwie,z mila obsluga i luks toaletami. Moj 3ci dom
Gdzie to jest?
Teren po Kaskadzie (kolo Pleciugi)
... lecz nie patrze na przeszkody i fałszywość gnoji, przeciwność losu boli - my idziemy ku swej woli ... tatatadam! || głos pokolenia - cios ogłupienia, hołd potępienia, mord zrozumienia ||
"Dachy Paryza" - obowiazkowy punkt dla kazdego kto do mnie przyjezdza nie tam jakies Waly Chrobrego,Deptak Boguslawa,Jasne Blonia itd. Piwo po 3 zlote, towarzystwo niekieprawe (3/4 klienteli to takie wywroty zyciowe ze hoho).Mozna sobie wypoczac, posaczyc ambrozje, popatrzec na ludzi - wszystko w milym towarzystwie,z mila obsluga i luks toaletami. Moj 3ci dom
Gdzie to jest?
Teren po Kaskadzie (kolo Pleciugi)
WIelokrotnie kolo tego miejsca przechodzilem. Faktycznie wyglada na bardzo klimatyczne. Co do stawku Brodowskiego: kilkakrotnie bylem tam z kolesiami z klasy, spokojnie piwko dalo sie wypic, otoczenie ciekawe. Nie probowalem plywac w stawku, poniewaz widzialem tam niezly syf.
Ja polecam polanke przy lasku arkonskim niedaleko pdstawowki 36!miejsce za mocne duzo miejsca w lesie nie ma mowy o zadnych patrolach mozna ognisko zrobic i browarka spic a niedaleko sa ruiny zameczku jakiegos i slimaczka (tam tez podobno satanisci dzialaja)
Dla Twojej informacji są to ruiny wieży Quistorpa. Tak kiedyś wyglądała
Kręcili tu film "Młode Wilki"
Ja polecam polanke przy lasku arkonskim niedaleko pdstawowki 36!miejsce za mocne duzo miejsca w lesie nie ma mowy o zadnych patrolach mozna ognisko zrobic i browarka spic a niedaleko sa ruiny zameczku jakiegos i slimaczka (tam tez podobno satanisci dzialaja)
Dla Twojej informacji są to ruiny wieży Quistorpa. Tak kiedyś wyglądała
Kręcili tu film "Młode Wilki"
W 45 zbombardowali ja Alianci, SS mialo tam punkt widokowy. Ostatni uczniowie 4 LO niby tam sprzatali, smietniki postawili, jakies laweczki i tablice mieli jeszcze w planach, ale co z tego wyszlo nie wiem... Ogolnie zauje, ze nikt nie chcial tego odbudowac. Kasa misiu, kasa
... lecz nie patrze na przeszkody i fałszywość gnoji, przeciwność losu boli - my idziemy ku swej woli ... tatatadam! || głos pokolenia - cios ogłupienia, hołd potępienia, mord zrozumienia ||
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1772448105 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.