Autor
Wiadomość
   Hyde Park -> Gdzie pracują kibice Pogoni ? << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
P_S
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7676 dni

Odp: Gdzie pracują kibice Pogoni ? - 03/11/2005 09:32
Idzcie pracować do Agryfu. Świetne zarobki i luz w pracy :Dzygi Zwalniam się niedługo więc 1 miejsce będzie wolne. Kto chętny:)

Dla nas liczą się chwile. I to my przeżyjemy życie tak jak się powinno. Na całego. Bo do grobu nic nie zabierzemy...a pamięć pozostanie na zawsze!
Zbylu
Kibic
Na forum od 7388 dni

Odp: Gdzie pracują kibice Pogoni ? - 03/11/2005 11:59
kumpel pracuje w Agryfie i mowi ze placa jako tako ale nie jest zle ale znowu pracowac od 22 do 6 rano :( pracuje sie na 2 zmiany z tego co wiem ale ja kurwa bym nie chcial isc na uboj swin :/

Obrazek gif wstawiony na forum
kibic24
Kibic
Na forum od 7383 dni

Odp: Gdzie pracują kibice Pogoni ? - 03/11/2005 12:46
anglia odpada bo sie ucze a co do gazet tam praktycznie nic niema, prawda jest tak ze prace mozna sobie po znajomosci zalatwic albo ktos daje cynk gdzie kogo szukaja ,a ci co tak nie maja to pracuja w marketach ,mc donaldach ,akwizycjach itd. ,agryf ? mieszkam w centrum a do agryfu jest dosc daleko , np mialbym na 6 to chyba o 4 musialbym wstac, pozatym jak kolega napisal uboj swin ble jestem humanitarny :)niezniosl bym takiego widoku ,i nie po to studiuje zeby pracowac w jakims agryfie ale niestety teraz to nawet jak masz polibude to ciezko z praca

Helmut
Moderator*
Na forum od 8218 dni

Odp: Gdzie pracują kibice Pogoni ? - 03/11/2005 12:49
no stary jeżeli w gazetach "nic nie ma" to faktycznie zajmij sie ukladaniem towaru na polkach...

Stoi przed nami ogrom zadań. To nasze wspólne brzemię, ale i porywające wyzwanie...
kibic24
Kibic
Na forum od 7383 dni

Odp: Gdzie pracują kibice Pogoni ? - 03/11/2005 12:56
jest ale na potrzeby obecnego rynku to za malo ,w ktorym markecie pracujesz ze masz luz ? w marketach jak i w innych mc donald jest ciagla rotacja kadr bo kazdy sie zwalnia z tamtad, w markecie na kierownika nie oplaca sie awansowac bo sie ma jeszcze wiecej roboty za 100-150 zl wiecej, poki beda kolejny chetni na taka praca to markety zawsze beda wyzyskiwac ludzi ,jak byly w gazetach konkretne i sensowe oferty to niebylo by takiego bezrobocia i wielu studentow po szkolach nie pracowalo by w marketach ,to kup dzisiaj np kurier i pokaz mi konkretne oferty i zadzwon zobaczymy gdzie cie przyjma,myslisz ze jakie oferty pracy sa np w urzedzie pracy, to ochlapy a najlepsze biora sobie ciotki i wojki pan urzedniczek, a zus to samo ,sproboj dostac sie do zusu bez znajomosci, chyba ze jakis harward skonczyles to moze cie przyjma, urzad miejski to samo ,poki w szczecinie rzadzi jurczyk nowych miejsc pracy niebedzie i to glownie jego wina frajera jebanego

Shee
Kibic
Na forum od 7451 dni

*

Odp: Gdzie pracują kibice Pogoni ? - 03/11/2005 12:59

wapp napisał:  
anglia odpada bo sie ucze a co do gazet tam praktycznie nic niema, prawda jest tak ze prace mozna sobie po znajomosci zalatwic albo ktos daje cynk gdzie kogo szukaja ,a ci co tak nie maja to pracuja w marketach ,mc donaldach ,akwizycjach itd. ,agryf ? mieszkam w centrum a do agryfu jest dosc daleko , np mialbym na 6 to chyba o 4 musialbym wstac, pozatym jak kolega napisal uboj swin ble jestem humanitarny :)niezniosl bym takiego widoku ,i nie po to studiuje zeby pracowac w jakims agryfie ale niestety teraz to nawet jak masz polibude to ciezko z praca

Tylko po znajomosci? ale Ty masz peerelowska mentalnosc. Sama sobie prace znalazlam, jak chce sie naprawde, to sie znajdzie. Zreszta nie od razu Rzym zbudowano. wiadomo ze nie bedziesz od pierwszego dnia pracy zarabial niczym Sultan Brunei... Jesli bardzo Ci zalezy, masz na utrzymaniu Rodzine, cokolwiek, trzeba pobawic sie w Murzyna, dopoki nic innego sie nie znajdzie lepszego. Ale jesli wiesz, ze mozesz sobie pozwolic na niepracowanie, mozesz dalej wybrzydzac. Ale wazne jest, by szukac... sama oferta nie przyjdzie...

Pozdrawiam z mojej Readakcji ;)

„ Płynie się zawsze do źródeł pod prąd. Z prądem płyną śmiecie ” - Z. H.
kibic24
Kibic
Na forum od 7383 dni

Odp: Gdzie pracują kibice Pogoni ? - 03/11/2005 13:38
generalizujesz, a co myslisz ze co ja robie od kilku miesiecy? mam inna wizje na zycie, najpierw studia i praca a potem dzieci a nie zrobienie sobie dzieci a potem kolejka po zasilek lub do pomocy spolecznej, Polska to najbardziej opiekunczy kraj europy a ze polowe sie renty nie nalezy czy inne swiadczenia to szczegol ,

Shee
Kibic
Na forum od 7451 dni

*

Odp: Gdzie pracują kibice Pogoni ? - 03/11/2005 14:44

wapp napisał:  
generalizujesz, a co myslisz ze co ja robie od kilku miesiecy? mam inna wizje na zycie, najpierw studia i praca a potem dzieci a nie zrobienie sobie dzieci a potem kolejka po zasilek lub do pomocy spolecznej, Polska to najbardziej opiekunczy kraj europy a ze polowe sie renty nie nalezy czy inne swiadczenia to szczegol ,

sorry, nie przemyslalam riposty. Pozdr.

Helmut
Moderator*
Na forum od 8218 dni

Odp: Gdzie pracują kibice Pogoni ? - 03/11/2005 18:01

wapp napisał:  
jest ale na potrzeby obecnego rynku to za malo ,w ktorym markecie pracujesz ze masz luz ? w marketach jak i w innych mc donald jest ciagla rotacja kadr bo kazdy sie zwalnia z tamtad, w markecie na kierownika nie oplaca sie awansowac bo sie ma jeszcze wiecej roboty za 100-150 zl wiecej, poki beda kolejny chetni na taka praca to markety zawsze beda wyzyskiwac ludzi ,jak byly w gazetach konkretne i sensowe oferty to niebylo by takiego bezrobocia i wielu studentow po szkolach nie pracowalo by w marketach ,to kup dzisiaj np kurier i pokaz mi konkretne oferty i zadzwon zobaczymy gdzie cie przyjma,myslisz ze jakie oferty pracy sa np w urzedzie pracy, to ochlapy a najlepsze biora sobie ciotki i wojki pan urzedniczek, a zus to samo ,sproboj dostac sie do zusu bez znajomosci, chyba ze jakis harward skonczyles to moze cie przyjma, urzad miejski to samo ,poki w szczecinie rzadzi jurczyk nowych miejsc pracy niebedzie i to glownie jego wina frajera jebanego

Jak już napisała Shee - jak sie chce to sie znajdzie. Dlaczego ja mam kupować Kurier i szukać Ci pracy? pomyslales zanim to napisales? ;) Wystarczy troche zawziętości...
Przy okazji.. kupiłem Kurier, 2 tygodnie temu. Poszedłem na dwie rozmowy i podsuneli mi pod nos 2 kontrakty do podpisania, nie podpisalem zadnego, bo przyszła trzecia i czwaerta oferta... wybrałem czwartą. Tyle. Wiec nie pisz mi takich pierdół że sie nie da. Pzdr.

Stoi przed nami ogrom zadań. To nasze wspólne brzemię, ale i porywające wyzwanie...
Safe
Kibic
Na forum od 7729 dni

Odp: Gdzie pracują kibice Pogoni ? - 03/11/2005 18:09

Helmut napisał:  

wapp napisał:  

Jak już napisała Shee - jak sie chce to sie znajdzie. Dlaczego ja mam kupować Kurier i szukać Ci pracy? pomyslales zanim to napisales? ;) Wystarczy troche zawziętości...
Przy okazji.. kupiłem Kurier, 2 tygodnie temu. Poszedłem na dwie rozmowy i podsuneli mi pod nos 2 kontrakty do podpisania, nie podpisalem zadnego, bo przyszła trzecia i czwaerta oferta... wybrałem czwartą. Tyle. Wiec nie pisz mi takich pierdół że sie nie da. Pzdr.

A ja pwoiem tyle ...
Helmut gigancie ;)
Shee rozwalasz mnie swoja wiedza ;) pozdrow Macka ^^

"Jeszcze bedzie czas, by odpoczywac"
Shee
Kibic
Na forum od 7451 dni

*

Odp: Gdzie pracują kibice Pogoni ? - 03/11/2005 18:18

KloceK napisał:  

Helmut napisał:  

wapp napisał:  

A ja pwoiem tyle ...
Helmut gigancie ;)
Shee rozwalasz mnie swoja wiedza ;) pozdrow Macka ^^

Helmut,tak sobie mysle, ze moze po prostu Kolega wlasnie czeka na takie doslowne wskazowki, jak prace znalezc? Hmmm, bo powaznie rzecz biorac, nie mialam zadnego problemu ze znalezieniem czegokolwiek. I nie musialam na nikogo liczyc. Kolego W. po prostu cierpliwosc, gazetka, cierpliwosc,internet, cierpliwosc,telefon, a na pewno cos sie znajdzie :)

PS. Klocku sam pozdrawiaj mojego brata. Zreszta jest na forum. :) Ale jesli nie posiadasz takiej smialosci ;), moge zrobic to za Ciebie ;)

Werft
Kibic
Na forum od 7976 dni

*

Odp: Gdzie pracują kibice Pogoni ? - 12/11/2005 09:21
Pracuje w stoczni w NIemczech.
Przez polska firme. Prace znalazlem z ogloszenia.
Teraz jestem juz Kierownikiem kontraktu, a zaczynalem jako tlumacz
Dla chcacego nic nie jest niemozliwe.

pozdro

Zawsze wierni. Emigracja 2004.
Scarface
Kibic
Na forum od 7757 dni

*

Odp: Gdzie pracują kibice Pogoni ? - 12/11/2005 15:31
Monaghan Mushroom Ltd. Claremorris na zachodzie Irlandii jest to farma pieczarek zajmuje sie wszystkim co tylko mozna tam robic zmienialem specjalnosci przez ostatni rok z jakies 5-6 a obecnie zajmuje sie utrzymaniem farmy w nalezytej formie od strony technicznej czyli cos w rodzaju "zlotej raczki" ale najwazniejsze jest ze w miare dobrze placa lecz ciagle licze na lepsza prace i lepsza kase.
P.S.
Dawno sie nieodzywalem wiec pozdro for all i zrobcie cos do qrwy z panikiem (proponuje upozorowac wypadek drogowy z uzyciem plugu snieznego lub walca)
P.S. 2
Czy u was tez codziennie pada i wieje 120 km/h

Niech cię nie niepokoją
Cierpienia twe i błędy
Wszędy są drogi proste
Lecz i manowce są wszędy
O to chodzi jedynie
By naprzód wciąż iść śmiało
DANI
Kibic
Na forum od 7588 dni

Odp: Gdzie pracują kibice Pogoni ? - 23/11/2005 16:27
Jest robota, ale nie wiem czy miejsca są - Badanie potoku pasażerów dla ZDiTMu. 5 zl za godzine. Telefon do organizatora 605 687 869. Ja juz sie zglosilem.

Choć życie ciąży a psychika siada, nie mogę się poddać!To Moja Zasada!
Mateusz
Kibic
Na forum od 7331 dni

Odp: Gdzie pracują kibice Pogoni ? - 30/11/2005 22:11
Jak ktoś wie gdzie można pracować w wakacje to niech napisze gdzie mozna to zalatwic ... gg w profilu

Obrazek gif wstawiony na forum
- papa gamoniu! -
Kibic
Na forum od 7393 dni

Odp: Gdzie pracują kibice Pogoni ? - 03/12/2005 09:52

Zbylu napisał:  
kumpel pracuje w Agryfie i mowi ze placa jako tako ale nie jest zle ale znowu pracowac od 22 do 6 rano :( pracuje sie na 2 zmiany z tego co wiem ale ja kurwa bym nie chcial isc na uboj swin :/

hehehe ... ale bekon smakuje świetnie! szyneczka! ohh ahh :) ... w tym temacie to jest najlepsze, że szlachtować to nie, ale na talerzyku to taaak :)

Zbylu to nic osobistego, ale nie mogłem się powstrzymać!

---

Sam pracuję na morzu. Jak ktoś lubi na 6 miesięcy wyjeżdżać z domu na "blaszaka" to polecam. WSM/AM mile widziana - większa kasa, ale i bez tego da rade. Mogę udzielić informacji, jeśli ktoś ich potrzebuje...

O zarobkach ciężko napisać cokolwiek, bo różnie to bywa - generalnie zależy to od podpisanego kontraktu. Można w tym zawodzie nieźle zarobić...

lol
 - 1  - 2  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1763464341 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.05 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005