Odp: FM 2006 - 20/10/2005 23:22
najnowsza wersja alcochola (ktorej nie mozesz miec jak chcesz grac z dysku) na ustawieniach safedisc 2/3 i na najmniejszej predkosci. Za godzinke bede mial moge nagrac za 10zl juz na jutro nawet (dla znajomych do ugadania )
Odp: FM 2006 - 21/10/2005 15:47
Oczywiscie chyba niewyobrazalne jest grac w te gre bez najnowszego patcha , ktory ukazal sie dzis. Niestety zajmujhe on az 90 mb,ale naprawia tyle bledow (a jednoczesnie jest updatem!), ze naprawde warto.Oto link: http://www.thedugout.net/download.php?cmv=12&cat=1
Inna rzecz, ze trzeba bedzie wtedy cos wymyslic aby gra dzialala juz z zainstalowanym patchem (wersja 6.0.1). Jesli ktos juz to zrobil niech napisze w jaki sposob tego dokonal.Dzieki.
Odp: FM 2006 - 22/10/2005 08:27
Ja już w przeciągu dwóch dni ściągnąlem 2 pliki(.rar i .zip) oczywiście FM 2006 i oba niestety nie działają , jak je odpalam to jest napisane że plik jest uszkodzony... Można te pliki jakoś naprawić??
Odp: FM 2006 - 22/10/2005 12:26
Macias: jeszcze eaz wielkie dzieki za gierke (wciaz jestem Twoim dluznikiem). Wlasnie przed chwila udalo mi sie ja odpalic w wersji z patchem(6.0.1)!!!Hurra!!Jak to zrobic?Oto instrukcja: po instalacji gry,instalujemy patcha 6.0.1, nastepnie kilkamy prawym na plik fm.exe i wybieramy wlaciwosci;potem wybieramy zgodnosc i zaznaczamy zgodnosc z NT4 (service pack 5). To wszystko. Dziala na 100% na win xp proff z zainstlowanym service packiem 2. Co do innych to bywa roznie.
Odp: FM 2006 - 24/10/2005 20:15
pamieta ktos moze, co sie dopisywalo w skrocie do gry, zeby uruchamiala sie w okienku, jak normalnie w grze nie da sie wylaczyc full screna?:>
Mógłbys podac jakiegos linka z którego sciagnełes jak cos to gg w profilu
Football Manager 2006
Potrzebny jest Ci tylko program typu: Azureus, BitComet... pozdro
Gra działa w 100%.
Chciałem sie zalogować na tej stronce a tam pisze że limit użytkowników został osiągnięty, więc juz nei ma szans aby tam sie dostać??:p
I'm forever blowing bubbles
pretty bubbles in the air
they fly so high
they reach the sky
and like my dreams
they fade and die !
fortune's always hiding
i've looked everywhere
i'm forever blowing bubbles
pretty bubbles in the air !
UNITED !!! UNITED !!!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1763437166 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.