Autor
Wiadomość
   Hyde Park -> Czy jesteś przeciwny paradom pedałów? << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
RosSi
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8196 dni

Odp: Czy jesteś przeciwny paradom pedałów? - 06/06/2005 22:27
A ja lubie jak mi wpychają:D:D:D:D i co zrobicie mi cos ? :D

Tak poważnie to jest mi to obojętne. Jak lubią się kochać inaczej to niech się kochają. Mam to gdzieś. Czy ktoś lubi panów czy panie to ich sprawa. Jednak kiedyś mnie taki jeden wkurwil.:D

Byłem z kuzynem, szlismy na mecz. Zachcialo mi sie lac , wiec poszedlem się odlać do jakiegos chińskiego baru. Wchodze do kibla. Wszystko spoko tylko drzwi ni ma, no trudno sie mowi. Zaczynam lać.:D A tu mnie ktoś po tyłku masuje. Mysle- kuzyn zaraz mu dojebie. Odwracam się, patrze a tam taki chiński dziadek:D:D w koszulce bez rękawów. Ja juz taki wkurzony. A ten do mnie "Hej laleczko! Mam na górze pokój. Zabawimy się ?
Myslalem, ze go rozwale.:D No ale pomyslalem, jestem tolerancyjny. Nic mu nie zrobilem , tylko do klopa go prawie wepchnalem. Na drugi raz będzie bardziej ostrożniejszy.:D Kibice Pogoni to nie geje !

Jarasija
Kibic
Na forum od 8816 dni

*

Odp: Czy jesteś przeciwny paradom pedałów? - 06/06/2005 23:33
Pierdolenie o Szopenie, tolerancja to bzdura więc pedałków trzeba tępić, nie dość, że są pojebani (czyt. inni) to jeszcze chcą sobie paradować klnie Jak dla mnie nie do zaakceptowania! Kopa w ryj i następny prosze.

"Przed wojną żydzi a dzisiaj cyganie, wkrótce z tego kraju nic nam nie zostanie..."
Davido
Kibic
Na forum od 8193 dni

Odp: Czy jesteś przeciwny paradom pedałów? - 06/06/2005 23:38
Cała Polska Z Was Sie Śmieje Lesby Geje..!!!hihi Pierdolić ich, to psychole jebani!!!

POGOŃ TO MY
Florek
Kibic
Na forum od 7592 dni

Odp: Czy jesteś przeciwny paradom pedałów? - 06/06/2005 23:38
UWAGA PEDAŁY

Bog nie do tego storzyl dupsko

Ja proponuje skonczyc dzielo ktore Hitler zaczol :D:D

Pozbedziemy sie i zydow i pedalow

Pogoń Szczecin
PKU !
Kibic
Na forum od 7705 dni

Odp: Czy jesteś przeciwny paradom pedałów? - 06/06/2005 23:49

Davido napisał:  
Cała Polska Z Was Sie Śmieje Lesby Geje..!!!hihi Pierdolić ich, to psychole jebani!!!

Wybić co do jednego Pedałów bo aż mnie obrzydzenie bierze...Natomist... Fajne Lesby mogą być ;> :D:D:D

PKU !
qbajag
Kibic
Na forum od 8441 dni

**

Odp: Czy jesteś przeciwny paradom pedałów? - 07/06/2005 07:38

Florek napisał:  
UWAGA PEDAŁY

To raczej Ciebie powinno się pozbyć...niektórzy z Was są naprawdę żałośni

Czarna e(L)ka w kółeczku się mieni!!!
Visca el Barca!!!
krls
Kibic
Na forum od 8142 dni

Odp: Czy jesteś przeciwny paradom pedałów? - 07/06/2005 09:59
Co za temat...:/

... Inni Cię zdradzili, w biedzie opuścili, ale ja Nie !...
Pik Nik
Kibic
Na forum od 7708 dni

Odp: Czy jesteś przeciwny paradom pedałów? - 07/06/2005 10:01

YaReK napisał:  
Pierdolenie o Szopenie, tolerancja to bzdura więc pedałków trzeba tępić, nie dość, że są pojebani (czyt. inni) to jeszcze chcą sobie paradować klnie Jak dla mnie nie do zaakceptowania! Kopa w ryj i następny prosze.

Znaczy się każdego kto jest inny od ciebie trzeba tępić? Chyba wpadnę na ten sam pomysł, kto nie moim klonem temu w mordę...

Florek napisał:  
Ja proponuje skonczyc dzielo ktore Hitler zaczol

I Słowian, którzy to przecież też azjatyckie brudasy. No widać germańska V kolumna działa i ma się dobrze :
A co do parad, to hmmm... sam pomysł takiej parady wydaje mi się trochę dziwny (jakoś, nie wiem, długowłosi, kulawi, dłubiący w nosie nie czują potrzeby obnoszenia się z tym), ale nie widzę również czym różni się to od palących gumy i rzucających farbami w budynki górników, demonstracji faszystów z Radia Maryja czy manifki ekologicznej. To nie pochód pierwszomajowy, do udziału nikt nie zmusza

elo
Kibic
Na forum od 7668 dni

Odp: Czy jesteś przeciwny paradom pedałów? - 07/06/2005 10:07
Obrazek GIF wstawiony na forum

Obrazek jpg wstawiony na forum
kafar
Kibic
Na forum od 7573 dni

Odp: Czy jesteś przeciwny paradom pedałów? - 07/06/2005 10:50
jestem nim

siema
elo
Kibic
Na forum od 7668 dni

Odp: Czy jesteś przeciwny paradom pedałów? - 07/06/2005 10:58

kafar napisał:  
jestem nim

Widać to po herbie

Jarasija
Kibic
Na forum od 8816 dni

*

Odp: Czy jesteś przeciwny paradom pedałów? - 07/06/2005 13:03

Filus napisał:  

YaReK napisał:  

Znaczy się każdego kto jest inny od ciebie trzeba tępić? Chyba wpadnę na ten sam pomysł, kto nie moim klonem temu w mordę..

Dobrze, że nie ma twoich klonów bo przynajmniej jest mniej idiotycznych wypowiedzi hihi A jak ci pasuja pedałki to idz się z nimi pchać w dupe, ja tam robactwa nienawidze i wielu moich kolegow ktorzy sa normalni ale inni (to normalnie ze kazdy jest inny) niz ja i jakos nie tępie ich, wiec naucz sie dobrze interpretować to co pisze, a później pisz coś, napisałem pojebani a w nawiasie inni wiec z zasad jezyka polskiego powinienes wiedziec ktory wyraz jest nadrzędny :] pozdro.

"Przed wojną żydzi a dzisiaj cyganie, wkrótce z tego kraju nic nam nie zostanie..."
elo
Kibic
Na forum od 7668 dni

Odp: Czy jesteś przeciwny paradom pedałów? - 07/06/2005 13:16

Filus napisał:  
I Słowian, którzy to przecież też azjatyckie brudasy. No widać germańska V kolumna działa i ma się dobrze :
A co do parad, to hmmm... sam pomysł takiej parady wydaje mi się trochę dziwny (jakoś, nie wiem, długowłosi, kulawi, dłubiący w nosie nie czują potrzeby obnoszenia się z tym), ale nie widzę również czym różni się to od palących gumy i rzucających farbami w budynki górników, demonstracji faszystów z Radia Maryja czy manifki ekologicznej. To nie pochód pierwszomajowy, do udziału nikt nie zmusza

No No No tylko nie brudasy licz się ze słowami! Słowianie to czysty szczep, chyba że ty się za takiego uważasz, a po twoim herbie widać że tak jest - zarośnięty, nieogolony i brudny.

W F H
Kibic
Na forum od 8727 dni

Odp: Czy jesteś przeciwny paradom pedałów? - 07/06/2005 13:32

qbajag napisał:  

Florek napisał:  
UWAGA PEDAŁY

hehe chyba jeden z panow poczuł sie urażony... :D

szczecin-berlin, berlin-szczecin nie jeden wariat tam na kebab leci,ja też lece zresztą... :D
Endless Vibe
Kibic
Na forum od 8598 dni

Odp: Czy jesteś przeciwny paradom pedałów? - 07/06/2005 15:13
pewnie ze jestem przeciwny :) a fujjjjj !

Po życia kres!
Florek
Kibic
Na forum od 7592 dni

Odp: Czy jesteś przeciwny paradom pedałów? - 07/06/2005 21:12

elo napisał:  

kafar napisał:  
jestem nim

Widać to po herbie

:D:D:D:D:D:D:D:D DOKLADNIE

Pogoń Szczecin
Pik Nik
Kibic
Na forum od 7708 dni

Odp: Czy jesteś przeciwny paradom pedałów? - 07/06/2005 22:53

YaReK napisał:  
wiec naucz sie dobrze interpretować to co pisze, a później pisz coś, napisałem pojebani a w nawiasie inni wiec z zasad jezyka polskiego powinienes wiedziec ktory wyraz jest nadrzędny :]

To zależy co rozumiesz pod pojęciem poj****i i inni, a oznaczenie w nawiasie można traktować jako wyjaśnienie synonimem, więc... wypowiedź jednoznaczna nie jest, a wybacz, ale zaczęsto mam do czynienia z palantami, którym pieprzyk nie w tym miejscu (wg nich) jest powodem do użycia tegoż epitetu. A co do mojego, nomem omen, stosunku do pedałów, cóż, są większe zmartwienia niż sprawdzanie kto kogo w łóżku ma. Póki się z tym nie afiszuje i nie próbuje poderwać każdego napotkanego to mi to nie przeszkadza. Zresztą natrętni supersamce śliniący się do każdej kobiety na swej drodzę, są dla mnie równie odrażający (delikatnie mówiąc)

Elo napisał:  
No No No tylko nie brudasy licz się ze słowami! Słowianie to czysty szczep, chyba że ty się za takiego uważasz, a po twoim herbie widać że tak jest - zarośnięty, nieogolony i brudny.

Jakoś dziwnie mi tu pasuje, to co YaReK zarzucił mi. To tylko dokończenie stanowiska niejakiego Florka, bo chłopak zapomniał tego elementu mysli Adolfa dodać (z głupoty, niewiedzy czy siania progermańskiej propagandy to już nie ważne).

qbajag
Kibic
Na forum od 8441 dni

**

Odp: Czy jesteś przeciwny paradom pedałów? - 07/06/2005 23:00

W F H napisał:  

qbajag napisał:  

Florek napisał:  
UWAGA PEDAŁY

hehe chyba jeden z panow poczuł sie urażony... :D

Ale Mi pojechałeś...

A na poważnie...w dupie mam czy ktoś jest gejem czy nie bo nie po tym oceniam ludzi.
Co do parady gejów to uważam, że po pierwsze źle robią(sami sobie szkodzą) jak na siłę narzucają innym swój dość mało popularny w Polsce( i nie tylko) styl bycia bo tylko zniechęcają do Siebie innych.
Ich akcja przynosi chyba odwrotny skutek do zamierzonego.
Po drugie uważam, że parady mogą sobie robić gdzieś na uboczu a nie zajmować centrum miasta narażając miasto na paraliż.
Po trzecie napisałem, że niektórzy są żałośni nie dlatego, że wyzywacie gejów(bo macie do tego prawo- Ja nienawidzę narodowców i lubię Ich czasem zwyzywać) ale dla tego, że kolega Florek i chyba jeszcze ktoś przed Nim chyba się nie zastanowił co pisze.
Otóż Florku jak chcesz dokańczać dziło Hitlera to albo wyjedź do Azji bo ograniczasz ludom germańskim pole do życia albo się zagazuj żeby nie było problemów ze Słowianami.

Acha i panie Elo co to jest dla Ciebie czysty szczep?

Czarna e(L)ka w kółeczku się mieni!!!
Visca el Barca!!!
Maroon 55
Kibic
Na forum od 7725 dni

Odp: Czy jesteś przeciwny paradom pedałów? - 07/06/2005 23:20

YaReK napisał:  
klnie Jak dla mnie nie do zaakceptowania! Kopa w ryj i następny prosze.

Popieram w 100%. Kaczyński nie poddaj sie, tym wszystkim mądralom ,co piszą żeby odpuścić tym poje...

[...] i przyszedł Pan i spojrzał
na prace naszą,
i był zadowolony,
a gdy spytał o zarobki nasze,
usiadł i zapłakał [...]

z Listu św.Pawła Apostoła do Pracowników
kiks
Kibic
Na forum od 7630 dni

Odp: Czy jesteś przeciwny paradom pedałów? - 07/06/2005 23:42
A Ja wam powiem tak, pedalstwo trzeba tepić!!!! W krajach które dały im troche swobody(tolerancji) te popaprańce się rozochociły i tyraz chcą prawa do adopcji! Także zero tolerancj! Profilaktycznie można lac w ryj!!

- 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1772453186 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.04 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005