Tak poważnie to jest mi to obojętne. Jak lubią się kochać inaczej to niech się kochają. Mam to gdzieś. Czy ktoś lubi panów czy panie to ich sprawa. Jednak kiedyś mnie taki jeden wkurwil.
Byłem z kuzynem, szlismy na mecz. Zachcialo mi sie lac , wiec poszedlem się odlać do jakiegos chińskiego baru. Wchodze do kibla. Wszystko spoko tylko drzwi ni ma, no trudno sie mowi. Zaczynam lać. A tu mnie ktoś po tyłku masuje. Mysle- kuzyn zaraz mu dojebie. Odwracam się, patrze a tam taki chiński dziadek w koszulce bez rękawów. Ja juz taki wkurzony. A ten do mnie "Hej laleczko! Mam na górze pokój. Zabawimy się ?
Myslalem, ze go rozwale. No ale pomyslalem, jestem tolerancyjny. Nic mu nie zrobilem , tylko do klopa go prawie wepchnalem. Na drugi raz będzie bardziej ostrożniejszy. Kibice Pogoni to nie geje !
Odp: Czy jesteś przeciwny paradom pedałów? - 06/06/2005 23:33
Pierdolenie o Szopenie, tolerancja to bzdura więc pedałków trzeba tępić, nie dość, że są pojebani (czyt. inni) to jeszcze chcą sobie paradować Jak dla mnie nie do zaakceptowania! Kopa w ryj i następny prosze.
"Przed wojną żydzi a dzisiaj cyganie, wkrótce z tego kraju nic nam nie zostanie..."
Znaczy się każdego kto jest inny od ciebie trzeba tępić? Chyba wpadnę na ten sam pomysł, kto nie moim klonem temu w mordę...
I Słowian, którzy to przecież też azjatyckie brudasy. No widać germańska V kolumna działa i ma się dobrze :
A co do parad, to hmmm... sam pomysł takiej parady wydaje mi się trochę dziwny (jakoś, nie wiem, długowłosi, kulawi, dłubiący w nosie nie czują potrzeby obnoszenia się z tym), ale nie widzę również czym różni się to od palących gumy i rzucających farbami w budynki górników, demonstracji faszystów z Radia Maryja czy manifki ekologicznej. To nie pochód pierwszomajowy, do udziału nikt nie zmusza
Dobrze, że nie ma twoich klonów bo przynajmniej jest mniej idiotycznych wypowiedzi A jak ci pasuja pedałki to idz się z nimi pchać w dupe, ja tam robactwa nienawidze i wielu moich kolegow ktorzy sa normalni ale inni (to normalnie ze kazdy jest inny) niz ja i jakos nie tępie ich, wiec naucz sie dobrze interpretować to co pisze, a później pisz coś, napisałem pojebani a w nawiasie inni wiec z zasad jezyka polskiego powinienes wiedziec ktory wyraz jest nadrzędny pozdro.
"Przed wojną żydzi a dzisiaj cyganie, wkrótce z tego kraju nic nam nie zostanie..."
I Słowian, którzy to przecież też azjatyckie brudasy. No widać germańska V kolumna działa i ma się dobrze :
A co do parad, to hmmm... sam pomysł takiej parady wydaje mi się trochę dziwny (jakoś, nie wiem, długowłosi, kulawi, dłubiący w nosie nie czują potrzeby obnoszenia się z tym), ale nie widzę również czym różni się to od palących gumy i rzucających farbami w budynki górników, demonstracji faszystów z Radia Maryja czy manifki ekologicznej. To nie pochód pierwszomajowy, do udziału nikt nie zmusza
No No No tylko nie brudasy licz się ze słowami! Słowianie to czysty szczep, chyba że ty się za takiego uważasz, a po twoim herbie widać że tak jest - zarośnięty, nieogolony i brudny.
wiec naucz sie dobrze interpretować to co pisze, a później pisz coś, napisałem pojebani a w nawiasie inni wiec z zasad jezyka polskiego powinienes wiedziec ktory wyraz jest nadrzędny
To zależy co rozumiesz pod pojęciem poj****i i inni, a oznaczenie w nawiasie można traktować jako wyjaśnienie synonimem, więc... wypowiedź jednoznaczna nie jest, a wybacz, ale zaczęsto mam do czynienia z palantami, którym pieprzyk nie w tym miejscu (wg nich) jest powodem do użycia tegoż epitetu. A co do mojego, nomem omen, stosunku do pedałów, cóż, są większe zmartwienia niż sprawdzanie kto kogo w łóżku ma. Póki się z tym nie afiszuje i nie próbuje poderwać każdego napotkanego to mi to nie przeszkadza. Zresztą natrętni supersamce śliniący się do każdej kobiety na swej drodzę, są dla mnie równie odrażający (delikatnie mówiąc)
No No No tylko nie brudasy licz się ze słowami! Słowianie to czysty szczep, chyba że ty się za takiego uważasz, a po twoim herbie widać że tak jest - zarośnięty, nieogolony i brudny.
Jakoś dziwnie mi tu pasuje, to co YaReK zarzucił mi. To tylko dokończenie stanowiska niejakiego Florka, bo chłopak zapomniał tego elementu mysli Adolfa dodać (z głupoty, niewiedzy czy siania progermańskiej propagandy to już nie ważne).
To raczej Ciebie powinno się pozbyć...niektórzy z Was są naprawdę żałośni
hehe chyba jeden z panow poczuł sie urażony...
Ale Mi pojechałeś...
A na poważnie...w dupie mam czy ktoś jest gejem czy nie bo nie po tym oceniam ludzi.
Co do parady gejów to uważam, że po pierwsze źle robią(sami sobie szkodzą) jak na siłę narzucają innym swój dość mało popularny w Polsce( i nie tylko) styl bycia bo tylko zniechęcają do Siebie innych.
Ich akcja przynosi chyba odwrotny skutek do zamierzonego.
Po drugie uważam, że parady mogą sobie robić gdzieś na uboczu a nie zajmować centrum miasta narażając miasto na paraliż.
Po trzecie napisałem, że niektórzy są żałośni nie dlatego, że wyzywacie gejów(bo macie do tego prawo- Ja nienawidzę narodowców i lubię Ich czasem zwyzywać) ale dla tego, że kolega Florek i chyba jeszcze ktoś przed Nim chyba się nie zastanowił co pisze.
Otóż Florku jak chcesz dokańczać dziło Hitlera to albo wyjedź do Azji bo ograniczasz ludom germańskim pole do życia albo się zagazuj żeby nie było problemów ze Słowianami.
Acha i panie Elo co to jest dla Ciebie czysty szczep?
Czarna e(L)ka w kółeczku się mieni!!!
Visca el Barca!!!
Odp: Czy jesteś przeciwny paradom pedałów? - 07/06/2005 23:42
A Ja wam powiem tak, pedalstwo trzeba tepić!!!! W krajach które dały im troche swobody(tolerancji) te popaprańce się rozochociły i tyraz chcą prawa do adopcji! Także zero tolerancj! Profilaktycznie można lac w ryj!!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1772453186 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.