Odp: Ligi w Europie - 23/02/2008 15:26
takim bandytom jak ten angol co złamał nogę Eduardo powinno się dawać dożywotnie zawieszenie. nawet jak zrobił to nieumyślnie.
"...satysfakcja jest chwilowa - trwa moment, bo za chwilę będziesz chciał to zrobić jeszcze lepiej ziomek. Jeśli nie, to nie rozwiniesz się...'
Faul na Eduardo
Stacja telewizyjna Sky, która transmitowała spotkanie zdecydowała się nie puszczać powtórek ujęć tego faulu, ponieważ uznała je za zbyt drastyczne.
W oczach społeczeństwa za dużo we mnie szaleństwa, bo nie mam tolerancji dla pedalstwa i kurestwa!
Odp: Ligi w Europie - 23/02/2008 18:00
taylor jest dla mnie skonczonym idiota, juz na samym poczatku meczu taki chamski faul, w niegroznej sytuacji polamal czlowieka i dodatkowo oslabil zespol. jak dla mnie combo-down... co do samego meczu to clichy dal ciala masakrycznie lubie tego zawodnika ale babole czasami robi takie ze glowa mala. ale sie gallas cisnieniowal pozniej
ja pierdziele:O... powinni zrobic akcje: wykopmy idiotow z futbolu. nie wiadomo czy po takim czyms da Silva nie bedzie kaleka do konca zycia..
Ostatnio edytowany przez: tribu, 23 lutego 2008, 19:05 [1 raz(y)]
Odp: Ligi w Europie - 18/03/2008 17:03
Udany debiut ma za sobą pomocnik FC Sion, Kamil Grosicki. Wypożyczony z Legii Warszawa zawodnik pojawił się w pierwszym składzie w niesłychanie ważnym meczu ligowym z liderem szwajcarskiej AXPO Super League, FC Basel.
Jego zespół zwyciężył dosyć nieoczekiwanie 4:2, a miejscowi dziennikarze zachwycali się postawą reprezentanta Polski. Wygląda na to, że na dłużej zagości w wyjściowej jedenastce zespołu z Tourbillon Stadion, o czym przekonuje szwajcarski korespondent ASInfo, Julien Caloz piszący dla dziennika "Le Temps":
- Grosicki zagrał świetny mecz. Ma niesamowitą szybkość. Wszyscy w klubie byli niezmiernie zadowoleni z tego, co zaprezentował. Uznany dziennikarz pracujący w konkurencyjnym "Le Matin" - Nicolas Jacquier po obejrzeniu spotkania stwierdził, że zobaczył w konfrontacji przeciwko słabej defensywie FC Basel bardzo dobrego i niesamowicie szybkiego zawodnika, który stanowił ogromne zagrożenie dla rywali. Nazwał on Kamila odkryciem - poinformował szwajcarski dziennikarz.
trzeba bylo wpasc do nas, pograc w pesa i ogladac mecz, a nie na jakims sopcascie zamulales;;p
Jeśli historia mogłaby nas czegokolwiek nauczyć, to niewątpliwie tego, że żaden naród nie stworzył wyższej cywilizacji bez poszanowania prawa do posiadania własności prywatnej
Ludwig von Mises
Odp: Ligi w Europie - 30/03/2008 19:07
Kamil Grosicki zdobył pierwszą bramkę w piłkarskiej ekstraklasie Szwajcarii. Dzięki jego trafieniu w 89. minucie gry FC Sion pokonał FC Aarau 1:0.
Polak, który w zimie został wypożyczony do Sionu z Legii Warszawa, wszedł na boisko w 54. minucie gry. Ujrzał również żółtą kartkę.
Kamil Grosicki zdobył pierwszą bramkę w piłkarskiej ekstraklasie Szwajcarii. Dzięki jego trafieniu w 89. minucie gry FC Sion pokonał FC Aarau 1:0.
Polak, który w zimie został wypożyczony do Sionu z Legii Warszawa, wszedł na boisko w 54. minucie gry. Ujrzał również żółtą kartkę.
http://youtube.com/watch?v=V0HHfhwkRxM ja juz nie wiem czy mam sie smiac czy plakac?
http://youtube.com/watch?v=V0HHfhwkRxM ja juz nie wiem czy mam sie smiac czy plakac?
Muzyka - totalne dno ...
Myślę, że sobie w życiu poradzę bo potrafię kombinować i swoich ideałów nie zdradzę !
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1763389591 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.