Odp: Jakie macie sny? - 01/05/2005 12:32
buaahahah a mi sie snilo, ze byl jakis mecz rezerw Pogoni, a na bramce Fabiniak, ale jakiś ciemniejszy, nie to chyba nie on:d skojarzylo mi sie, ze Rodrigo broni:d dzisiaj patrze a tutaj Rodrigo zalicza debiut na tej pozycji w rezerwach
mam podobnie i kiedys jak z qmplami gadalem to byly brechty bo im tez to sie snilo....
wiesz uciekasz przed kims albo gdzies sie spieszysz biegniesz ile sil a tu jakby zwolnione tempo i w miejscu jestes....ciekawe
Prosta liryka dla prostych ludzi, prostota nie snobstwo szacunek budzi...
a mi sie ostatnio snil mecz Wisla-Pogon w Krakowie gdzie wygralismy 5:0, ale Divecki za mocna brame strzelil z daleka moze to jakas przepowiednia przed meczem w PP, w poprzedniej rundzie tez mi sie snil Pogon- Wisla i zwyciestwo Porotowcow 2:1 , a jak sie pozniej okazalo bylo odwrotnie, ciekawe jak bedzie tym razem ?
Odp: Jakie macie sny? - 05/05/2005 16:59
Pamiętam kiedyś przed meczem z Legią w Warszawie (2001 bodaj) przyśniło mi się jak Dubicki robi akcje prawa stroną właśnie podczas tego meczu, a na drugi dzień zobaczyłem że Lorens wystawił Dubiego... na prawej pomocy Szkoda tylko że grał słabiej niż u mnie we śnie...
Odp: Jakie macie sny? - 14/05/2005 10:03
a mi sie dzis snilo ze : jade w autokarze czestuje (piekna, znana mi) dziewczyne jakimis zelkami i wstaje i mnie kostka boli i nie moge chodzic ...
A w senniku Babilonskim pisze :
Dziewczyna - wesola to znaczy ze cos tam bede szczesliwy i z wydatkami cos tam
Ból - Szczęscie etc.
A jeszcze lepsze to, to ze jak wstalem naprawde mnie bolala kostka ;O
2Sen dzisiejszej nocy byl :
Ide do TV patrze a tam LIVERPOOL - Chelsea 0-3 niewierze ... podchodze blizej a tam LIVERPOOL - Chelsea 3-0 ... nie ! to LIVERPOOL - Bayern 3-0 ... w koncu przelaczylem na inny program a tam Milan - LIVERPOOL 0-3 ... pojebany sen ..
Odp: Jakie macie sny? - 14/05/2005 19:59
Mi się sni ze czegoś szukam, ale nie wiem czego . W moich snach podoba mi sie to ze ide z jakiegoś miejsca w inne miejsce i po chwili nagle sie w nim znajduje jak bym sie teleportował. Bardzo dziwne uczucie jak sie rano wstaje i sie pamieta co sie sniło.
... lecz nie patrze na przeszkody i fałszywość gnoji, przeciwność losu boli - my idziemy ku swej woli ... tatatadam! || głos pokolenia - cios ogłupienia, hołd potępienia, mord zrozumienia ||
Odp: Jakie macie sny? - 30/08/2005 23:24
A mi sie ostatnio sniło ze pływałem sobie nad jakas wodą i nagle zaiwazyłem ze zaczął po tej wodzie gonic mnie .....traktor-Bardziej sie smiałem z tego ze pływałem (pływac nie potrafię )
Serio!!!!!!!!!!
"Lecz zaklinam - niechaj żywi nie tracą nadziei I przed narodem niosą oświaty kaganiec; A kiedy trzeba, na śmierć idą po kolei, Jak kamienie przez Boga rzucane na szaniec!"
Odp: Jakie macie sny? - 31/08/2005 08:47
moj kolega tez kiedys lunatykowal, wstal lozka polozyl sie na podlodze kolo dywanu i sie nim przykryl(wszedl pod dywan) co to rano sie dzialo
###Pogoń Szczecin&Legia Warszawa - na zawsze razem###
Odp: Jakie macie sny? - 31/08/2005 09:56
Mi sie śni różnie. Jak ktoś napisała, że jak kogoś bije to nie umie walnąć mocniej...też tak miałem
Tak jak napisał Vasyl są tez sny prorocze Nie pamietam dokladnie ale mojemu dziadkowi przysnilo się cos, co w senniku oznacza wygraną(portfel albo kasa) i za dwa dni wygrał w toto lotka 5 tys.
Dzisiaj mi się snilo ze na meczu z RKS Radomsko na młynie bylo ok 500 masek z czego po haśle " Kto nie śpiewa...." zostalo ok 50-70 Co trzeba podkreslic mecz byl pierwszym spotkaniem na 'nowym" stadionie Pogoni Pzdr.
Odp: Jakie macie sny? - 31/08/2005 12:57
jeszcze przed meczem z korona snilo mi sie ze wlasnie w meczu z korona wygralismy 1:0 a bramke strzelil Glauber, dziwny sen co..
###Pogoń Szczecin&Legia Warszawa - na zawsze razem###
Odp: Jakie macie sny? - 31/08/2005 13:14
widze że nie tylko ja lunatykuje chociaz ostatnie lunatykowanie skończyło się chujowo bo śpiąc na piętrze w zamku krzyżackim zjebałem się ze stromych schodów i nieźle poobijany jestem.oczywiście obudziłem się w momencie walnięcia o schody. a tak poza tą akcją zdarzyło mi się zakręcać w domu zawór gazu i oczywiście rano nic nie pamiętałem.
P.S wszystkie opisywane tu sny są jak widze w miare normalne. czy Wy nie macie takich pojebanych zakręconych snów? no chyba że nikt nie chce o nich pisać
a mi sie dzisiaj snilo ze w Makro byla wódka Absolwent 0,5l po 4,99
Raj normalnie.
... lecz nie patrze na przeszkody i fałszywość gnoji, przeciwność losu boli - my idziemy ku swej woli ... tatatadam! || głos pokolenia - cios ogłupienia, hołd potępienia, mord zrozumienia ||
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1772443752 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.