Autor
Wiadomość
   Hyde Park -> Jakie macie sny? << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
RosSi
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8196 dni

Odp: Jakie macie sny? - 01/05/2005 12:32
buaahahah a mi sie snilo, ze byl jakis mecz rezerw Pogoni, a na bramce Fabiniak, ale jakiś ciemniejszy, nie to chyba nie on:d skojarzylo mi sie, ze Rodrigo broni:d dzisiaj patrze a tutaj Rodrigo zalicza debiut na tej pozycji w rezerwach :D

ARO
Kibic
Na forum od 8017 dni

*

Odp: Jakie macie sny? - 01/05/2005 14:19
Niby na jawie, niby we śnie - jakby pomiędzy światami - śni się pęd i upadek w przepaść....

A. Strzelba
Kibic
Na forum od 7853 dni

Odp: Jakie macie sny? - 01/05/2005 15:56

Disco Terrorist napisał:  
Wszystkie sny sa odzwierciedleniem naszej swiadomosci. Snimy, zeby podtrzymac sen i odwrotnie.

Kiedys lunatykowalem. I to porzadnie. Z domu raz wyszedlem do parku, okno otworzylem (wtedy mieszkalem na 4pietrze). To co mnie ciekawi, to fakt, iz jak lunatykuje to sie nie spierdole z tych jebanych schodow, a po pijaku nie zdarzylo mi sie jeszcze pokonac je bez upadku :).
A i jeszcze jedno. NIE WOLNO BUDZIC LUNATYKA! Kiedys mnie brat obudzil, to takiego dostalem wtrzasu, ze przytomnosc stracilem. Trzeba taka ofiare odprowadzic do lozka.

a pozniej sie obudziles :) :) :)

JamroH MKS
Kibic
Na forum od 7862 dni

Odp: Jakie macie sny? - 04/05/2005 15:23

U-96 napisał:  
czesto mi sie sni ze uciekam ale nie wiem przed kim/czym - i co gorsza staram sie biec z calych sil a biegne wolniej jak starzec o kulach

mam podobnie i kiedys jak z qmplami gadalem to byly brechty bo im tez to sie snilo....
wiesz uciekasz przed kims albo gdzies sie spieszysz biegniesz ile sil a tu jakby zwolnione tempo i w miejscu jestes....ciekawe:D

Prosta liryka dla prostych ludzi, prostota nie snobstwo szacunek budzi...
Mati.
Kibic
Na forum od 8180 dni

Odp: Jakie macie sny? - 04/05/2005 17:00

U-96 napisał:  
czesto mi sie sni ze uciekam ale nie wiem przed kim/czym - i co gorsza staram sie biec z calych sil a biegne wolniej jak starzec o kulach
!

też mi się to często śni i tak mnei to wkurwia, że szok

Najlepsze są sny po pijaku:):) wtedy to mi się dopiero śni.

Jedno brzmienie tysiąca serc - Pogoń Szczecin MKS
skarbnik
Kibic
Na forum od 8497 dni

Odp: Jakie macie sny? - 04/05/2005 17:52
Leszek:
No ba :D Dzieki Twoim wizja mozna wyczytac przyszlosc i sie ubezpieczyc ;-)

Ostatnio edytowany przez: skarbnik, 4 maja 2005, 18:03 [1 raz(y)]

Obrazek jpg wstawiony na forum
Pazur
Kibic
Na forum od 8015 dni

Odp: Jakie macie sny? - 05/05/2005 10:54
mi sie kiedyś śniły wilki, następnego dnia postawiłem na wolfsburg i wygrałem 50 zl :D

RosSi
Kibic
Na forum od 8196 dni

Odp: Jakie macie sny? - 05/05/2005 16:05

Pazur napisał:  
mi sie kiedyś śniły wilki, następnego dnia postawiłem na wolfsburg i wygrałem 50 zl :D

a mi sie ostatnio snil mecz Wisla-Pogon w Krakowie gdzie wygralismy 5:0, ale Divecki za mocna brame strzelil z daleka:D moze to jakas przepowiednia przed meczem w PP, w poprzedniej rundzie tez mi sie snil Pogon- Wisla i zwyciestwo Porotowcow 2:1 , a jak sie pozniej okazalo bylo odwrotnie, ciekawe jak bedzie tym razem ? :P

Jay-J
Kibic
Na forum od 8451 dni

Odp: Jakie macie sny? - 05/05/2005 16:59
Pamiętam kiedyś przed meczem z Legią w Warszawie (2001 bodaj) przyśniło mi się jak Dubicki robi akcje prawa stroną właśnie podczas tego meczu, a na drugi dzień zobaczyłem że Lorens wystawił Dubiego... na prawej pomocy :D Szkoda tylko że grał słabiej niż u mnie we śnie... :P

Obrazek gif wstawiony na forum
Safe
Kibic
Na forum od 7833 dni

Odp: Jakie macie sny? - 14/05/2005 10:03
a mi sie dzis snilo ze : jade w autokarze czestuje (piekna, znana mi) dziewczyne jakimis zelkami i wstaje i mnie kostka boli i nie moge chodzic ...

A w senniku Babilonskim pisze :
Dziewczyna - wesola to znaczy ze cos tam bede szczesliwy i z wydatkami cos tam
Ból - Szczęscie etc.

A jeszcze lepsze to, to ze jak wstalem naprawde mnie bolala kostka ;O

2Sen dzisiejszej nocy byl :
Ide do TV patrze a tam LIVERPOOL - Chelsea 0-3 niewierze ... podchodze blizej a tam LIVERPOOL - Chelsea 3-0 ... nie ! to LIVERPOOL - Bayern 3-0 ... w koncu przelaczylem na inny program a tam Milan - LIVERPOOL 0-3 ... pojebany sen ..

"Jeszcze bedzie czas, by odpoczywac"
Żeniu
Kibic
Na forum od 7700 dni

Odp: Jakie macie sny? - 14/05/2005 19:59
Mi się sni ze czegoś szukam, ale nie wiem czego . W moich snach podoba mi sie to ze ide z jakiegoś miejsca w inne miejsce i po chwili nagle sie w nim znajduje jak bym sie teleportował. Bardzo dziwne uczucie jak sie rano wstaje i sie pamieta co sie sniło.

"1948 & 1916"
Macieq
PogonOnLine TEAM
Na forum od 8997 dni

Odp: Jakie macie sny? - 14/05/2005 22:48
Vasyl, czemu nie opisales tutaj swojego snu? :D

... lecz nie patrze na przeszkody i fałszywość gnoji, przeciwność losu boli - my idziemy ku swej woli ...
ihaaaa tatatadam! || głos pokolenia - cios ogłupienia, hołd potępienia, mord zrozumienia || :X
Rzeznik
*zablokowany
Na forum od 7598 dni

Odp: Jakie macie sny? - 30/08/2005 23:05
mi sie dzisiaj sniła J.Lopez ten sen zapamiętam do końca życia to było piękne

mikka
Kibic
Na forum od 7861 dni

Odp: Jakie macie sny? - 30/08/2005 23:24
A mi sie ostatnio sniło ze pływałem sobie nad jakas wodą i nagle zaiwazyłem ze zaczął po tej wodzie gonic mnie .....traktor-Bardziej sie smiałem z tego ze pływałem (pływac nie potrafię ) :)
Serio!!!!!!!!!!

"Lecz zaklinam - niechaj żywi nie tracą nadziei I przed narodem niosą oświaty kaganiec; A kiedy trzeba, na śmierć idą po kolei, Jak kamienie przez Boga rzucane na szaniec!"
tttttt
Kibic
Na forum od 7502 dni

Odp: Jakie macie sny? - 30/08/2005 23:27

VasyL - Zawodowy Szaman napisał:  
Wszystkie sny sa odzwierciedleniem naszej swiadomosci. Snimy, zeby podtrzymac sen i odwrotnie.

Kiedys lunatykowalem. I to porzadnie. Z domu raz wyszedlem do parku, okno otworzylem (wtedy mieszkalem na 4pietrze). To co mnie ciekawi, to fakt, iz jak lunatykuje to sie nie spierdole z tych jebanych schodow, a po pijaku nie zdarzylo mi sie jeszcze pokonac je bez upadku :).
A i jeszcze jedno. NIE WOLNO BUDZIC LUNATYKA! Kiedys mnie brat obudzil, to takiego dostalem wtrzasu, ze przytomnosc stracilem. Trzeba taka ofiare odprowadzic do lozka.

heh... ;) dobrze wiedziec ;p ale ja chyba nigdy nie lunatykowalem ;)

Szczeper
Kibic
Na forum od 7652 dni

Odp: Jakie macie sny? - 31/08/2005 08:47
moj kolega tez kiedys lunatykowal, wstal lozka polozyl sie na podlodze kolo dywanu i sie nim przykryl(wszedl pod dywan) co to rano sie dzialohihi

###Pogoń Szczecin&Legia Warszawa - na zawsze razem###
L.
Kibic
Na forum od 8077 dni

Odp: Jakie macie sny? - 31/08/2005 09:56
Mi sie śni różnie. Jak ktoś napisała, że jak kogoś bije to nie umie walnąć mocniej...też tak miałem;)
Tak jak napisał Vasyl są tez sny prorocze Nie pamietam dokladnie ale mojemu dziadkowi przysnilo się cos, co w senniku oznacza wygraną(portfel albo kasa) i za dwa dni wygrał w toto lotka 5 tys. :)
Dzisiaj mi się snilo ze na meczu z RKS Radomsko na młynie bylo ok 500 masek z czego po haśle " Kto nie śpiewa...." zostalo ok 50-70:] Co trzeba podkreslic mecz byl pierwszym spotkaniem na 'nowym" stadionie Pogoni:);) Pzdr.

MW'03
Szczeper
Kibic
Na forum od 7652 dni

Odp: Jakie macie sny? - 31/08/2005 12:57
jeszcze przed meczem z korona snilo mi sie ze wlasnie w meczu z korona wygralismy 1:0 a bramke strzelil Glauber, dziwny sen co..

###Pogoń Szczecin&Legia Warszawa - na zawsze razem###
Derian
Kibic
Na forum od 7730 dni

*

Odp: Jakie macie sny? - 31/08/2005 13:14
widze że nie tylko ja lunatykuje:) chociaz ostatnie lunatykowanie skończyło się chujowo bo śpiąc na piętrze w zamku krzyżackim zjebałem się ze stromych schodów i nieźle poobijany jestem.oczywiście obudziłem się w momencie walnięcia o schody. a tak poza tą akcją zdarzyło mi się zakręcać w domu zawór gazu i oczywiście rano nic nie pamiętałem.

P.S wszystkie opisywane tu sny są jak widze w miare normalne. czy Wy nie macie takich pojebanych zakręconych snów? no chyba że nikt nie chce o nich pisać:P

Macieq
PogonOnLine TEAM
Na forum od 8997 dni

Odp: Jakie macie sny? - 31/08/2005 13:17

VasyL - Zawodowy Szaman napisał:  

Mq napisał:  
Vasyl, czemu nie opisales tutaj swojego snu? :D

Ktorego Szefie? :)

o gwiazdkach na forum :P

-----------------

a mi sie dzisiaj snilo ze w Makro byla wódka Absolwent 0,5l po 4,99 :)
Raj normalnie.

... lecz nie patrze na przeszkody i fałszywość gnoji, przeciwność losu boli - my idziemy ku swej woli ...
ihaaaa tatatadam! || głos pokolenia - cios ogłupienia, hołd potępienia, mord zrozumienia || :X
 - 1  - 2  - 3  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1772443752 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.04 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005