Odp: Polska - Albania w Szczecinie - 12/04/2005 18:08
Ludzie jak wam się nie podoba przeciwnik to poprostu nie idźcie....a już najbardziej rozwala mnie gość co najpierw pyta od kiedy bilety, a później jak inni narzekają to on nagle sobie też przypomniał, że to tylko Albania....
To jest sprawdzian przed czerwcowym meczem z Azerbejdżanem więc myślę, że taki przeciwnik wystarczy, poza tym jak niektórzy już pisali to nie są oni tacy strasznie słabi...
Odp: Polska - Albania w Szczecinie - 12/04/2005 20:59
Gadacie sobie gadacie, a o śmierci Andrzeja Kujawy już nie pamiętacie. Każdy kibic Pogoni powinien wiedzieć że 29.V.1993 r. Cracovia zamordowała naszego kolegę. I mam nadzieję że podczas tego pieprzonego piknikowego meczu pamięć Faraona zostanie odpowiednio uczczona.
Też chętnie się wybiorę, bo jakby nie patrzeć to gra nasza Repreza jaka by ona nie była... Ale jak mają sobie zaśpiewać 50 zł za oglądanie zwykłego sparingowego meczu no to rzeczywiście można podziękować..Ale oby pomyśleli o kibicach i ich portfelach tym razem.
A co w tym dziwnego, że zagramy z Albanią? Tak się składa, że Albańczycy grają podobny styl do Azerbejdżanu. Właśnie temu ma służyć ten sparing, żeby reprezentacja dobrze mogła się przygotować do meczu z Azerami, który odbędzie się 4 czerwca.
Andora to prawdopodobnie najgorsza drużyna w Europie...a Albania, no cóż od Andory jest zdecydowanie lepsza.
Tak jak ktoś już tu napisał Albania pokonała Grecję w eleminacjach do MŚ a w eleminacjach do EURO2004 miała bilans niewiele gorszy od Polski wygrywając między innymi z Rosją(finalistą EURO) oraz remisująć z Irlandią oraz Szwajcarią(również finalista EURO).
Także ja bym aż tak nie krytykował decyzji o grze z Albanią zwłaszcza w perspektywie meczu z Azerbejdżanem.
Czarna e(L)ka w kółeczku się mieni!!!
Visca el Barca!!!
Odp: Polska - Albania w Szczecinie - 21/04/2005 15:36
Z tego co slyszalem to chyba z dwóch Albańczyków gra w niemieckiej Bundeslidze(lol) ale nie wiem czy to prawda. .NO ale zawsze coś.Szkoda ,że nie możemy organizować meczów o punkty.Załamuje mnie to gdy reprezentacja Polski gra mecze o punkty w Grodzisku.Miasteczko 10 tys mieszkańców a chociaż,mają karłowaty stadion to wymogi mają spełnione czy jakoś tak.A tym czasem w Szczecinie mieszka o wiele wiele wiele wiecej ludzi.A my nie mozemy organizować meczy.Smutne ale prawdziwe.My nie mamy na to wpływu.Grodzisk pomieści 5 tys i gra tam reprezentacja.Dla MNIE TO JEST ŚIMESZNE.A jesli chodzi o mecz Polska-Albania to przecież ten mecz odbędzie się bodajże z 4 czy 5 dni przed meczem z Azerbejdżanem więc raczej Polacy nie będą się ,,wyśilać''
Byles chociaz tam?? Moze stadion maja maly ale polowa jego jest na naprawde niezlym poziomie, z lozami vipowskimi, miejscami dla dzienikarzy itd.... Do tego maja podgrzewa murawe. Maja rzeczy ktorych nie bedzie u nas przez klika (klikanascie) lat...
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1772458011 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.